Ania Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 styl masz całkiem jak Matt Dixon chyba usunęłabym statki z nieba, bo za dużo tego wszystkiego te trzy rury z tyłu, nie wiadomo za bardzo czy należą do robota czy do tła, jeśli do robota to powinny cień na nim robić, jeśli do tła to zrób to odrobinę bledsze. całość sprawia bardzo dobre wrażenie.
oskar_h Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 noo. zaczyna to naprawde nabierac ksztaltow. trzymam kciuki :)
kengi Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 wiem ze motylek to bardzo wazna czesc pracy, ale akcentujesz go zbyt nachalnie. wszystko masz w czerwieniach i oranzach a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy jebut niebieski motylek. powinienes w niektorych miejscach dac lekkie nawiazanie do tego niebieskiego, niech oko wedrujac po obrazie znajdzie sobie logiczna droge, ktora tlumaczyla by uzycie tak wyraznego kontrastu. poza tym jest takie zjawisko jak bezposrednie oddzialywanie na siebie kolorow. przy takim ostrym kontrascie reka, na ktorej siedzi motylek, na pewno powinna zalapac cos z tego niebieskiego.
Mruk Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 hej mruku.pisze odnosnie twojego komentarza do mojej pracy(pisales ze dziwisz sie ze zostalem nominowany) Gdzie tak napisałem? Chyba coś Ci się pomyliło.
Marduk Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 Moris - człoweku po całej linii pojechałeś niektórymi tekstami... zwłaszcza, że Mruk nigdzie takich stwierdzeń napewno nie napisał... zrobiła to conajmniej jedna osoba, którą Mruk upomniał... Sadzisz mu takie texty:"choc jestes raczkujacy jesli chodzi o pewna dojrzalosc oka." podczas gdy Mruk ma naprawde świetnego skilla jeśli chodzi o ołówek... Napisałbym jeszcze pare rzeczy... ale nie wszystko co mógłbym napisać mogłoby być w dobrym tonie, którego niestety Ci zabrakło... ogólnie szkoda słów. Edit: Moris - nawet jeśli miało być to do kogo innego - lepiej odpuść ludziom i im tego niewypominaj ... co bardziej pojętnym wystarczy sam fakt jak się zachowują/co piszą itd. żeby stwierczić, że marny z nich "materiał".
moris Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 to byla pomylka i nie do Mruka pisalem.a faktycznie uzylem slow mocnych ale nie do niego
moris Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 Mimo wszystko pozwolilem sobie uzyc tych samych slow i zaadresowac je tym razem dobrze.Mam nadzieje ze nie bola cie teraz az tak Marduk.A do Mruka mam szacuneczek i przypominam sobie ze komentowalem pozytywnie twoje prace .To byla pomylka.Mam ochote Ci piwko postawic za ta gafe ,ale jak?
Mruk Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Następnym razem proponuję dokładniej czytać wypowiedzi i autorów - oszczędzisz sobie tyle pisania. Pozdrawiam
Por@szek Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 OMFG moris, stfu i nie upokarzaj sie bardziej. Jest tez cos takiego jak edycja posta. ROTFL ale mam ubaw. buehehehe
moris Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 Oczywiscie wiem o edycji ,ale sprawa i tak jest widoczna mpoprzez odpowiedzi na moj post.Marduk napisal doslownie sekunde pomnie.Chcialem zeby sprawa byla widoczna.Maestro .Fajne rogi.
Mruk Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 Naszło mnie dzisiaj na mazanie dalej tej pracy. Jako że temat nie jest jeszcze zamknięty umieszczam dalszy krok tutaj:
Por@szek Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Mmm slodziutko :) Ale wez sprawdz wskazowki od Samira ktore ci podeslalem xczasu temu. Glownei o ciemnosci itd. Podobac sie. Fajne sa te kolory zdesaturowane, aczkolwiek nei jestem pewny zcy nie za bardzo. Ale tam, ja sie nie znam, podoba sie :)
Rekomendowane odpowiedzi