Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Chciałbym przedstawić kilka moich prac. Wszystkie wykonywane w Rhino. Zajmuję się 3D od 3 miesięcy, więc jestem początkującym. Oto moje wypociny:

1# Karty Yu-Gi-OH

5c0549168c11cafam.jpg

th_8.jpg

th_7.jpg

2# Deskorolka

th_trak.png

th_deska.jpg

th_deska2.jpg

3# Dar Pomorza (model)

th_sadf.png

4# Aparat Kodak

th_Flamingo.png

5# Naszyjnik z logiem zespołu HIM

th_wystawaka.png

6# Miecz Cloud'a z filmu Final Fantasy VII Advent Childern

th_6.jpg

th_5.jpg

7# Figurka lunatyka z drewna

th_pioch.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie chce mi sie powiększać dalej zobaczyłem pierwszą "prace" i wystarczy mi:) zgred88 ma racje

Napisano
  • Autor

Dziękuje za te cenne uwagi. Przy następnych pracach postaram się popracować nad światłami. A jaki program rendrujący mi polecacie. Fajnie było by gdyby był darmowy... Ja korzystam z Flamingo.

Napisano

jak na razie sa to podstawy zapoznawania sie z programem, posiedz ze 2 miechy nad tutkami i dzialaj

Napisano

Haha autor watku myslal chyba ze zaczniemy sypac komplementami, bo wystawil mi negatywny punkt, ze jestem frajer :D:D:D.

Ps. Tomus tez dostales :D??

Napisano
  • Autor

Zgred88 ja ci wstawiłem negatywny punkt?? JA NIC NIE WSTAWIAŁEM ANI TOBIE ANI NIKOMU INNEMU ! ! !. Nie liczyłem na komplementy, a na porady i ocene...

Napisano

Polecam nauczyc sie importowac pliki z Rhino do Maxa i rendrowac np w Mentall Rayu. Ogolnie cwicz Rhino bo to ma przyszlosc. A na chlopakow sie nie denerwuj... Do ich prac tez mozna miec zastrzezenia wiec... Nikt od razu nie jest super w tym co robi, ja sie ucze, Ty sie uczysz wiec jakby dobrze pomyslec jestesmy na rowni. Mi sie najbardziej z Twoich prac podoba deskorolka :)

Napisano

Hmm wiec mati przepraszam za zamieszanie. Szkoda ze nie mozna wyrazac krytyki na tym forum, bo odrazu ktos daje negatywy...

Napisano

juz mnie powoli denerwuje ten watek, proponowalbym go zamknac, albo przeniesc do dzialu "dyskusje z innej planety" pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności