Mati8882 Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Witam. Chciałbym przedstawić kilka moich prac. Wszystkie wykonywane w Rhino. Zajmuję się 3D od 3 miesięcy, więc jestem początkującym. Oto moje wypociny: 1# Karty Yu-Gi-OH 2# Deskorolka 3# Dar Pomorza (model) 4# Aparat Kodak 5# Naszyjnik z logiem zespołu HIM 6# Miecz Cloud'a z filmu Final Fantasy VII Advent Childern 7# Figurka lunatyka z drewna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Kiepski rendering mało widać. Popracuj jeszcze nad światłem i shaderami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 nie chce mi sie powiększać dalej zobaczyłem pierwszą "prace" i wystarczy mi:) zgred88 ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 tutoriale i jeszcze raz tutoriale jakiś zaawansowany renderer z GI i arelightami, materiały, ogólnie nauka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati8882 Napisano 18 Marzec 2007 Autor Share Napisano 18 Marzec 2007 Dziękuje za te cenne uwagi. Przy następnych pracach postaram się popracować nad światłami. A jaki program rendrujący mi polecacie. Fajnie było by gdyby był darmowy... Ja korzystam z Flamingo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 jak na razie sa to podstawy zapoznawania sie z programem, posiedz ze 2 miechy nad tutkami i dzialaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Haha autor watku myslal chyba ze zaczniemy sypac komplementami, bo wystawil mi negatywny punkt, ze jestem frajer :D:D:D. Ps. Tomus tez dostales :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati8882 Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 Zgred88 ja ci wstawiłem negatywny punkt?? JA NIC NIE WSTAWIAŁEM ANI TOBIE ANI NIKOMU INNEMU ! ! !. Nie liczyłem na komplementy, a na porady i ocene... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 mmmm...oldskul! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Polecam nauczyc sie importowac pliki z Rhino do Maxa i rendrowac np w Mentall Rayu. Ogolnie cwicz Rhino bo to ma przyszlosc. A na chlopakow sie nie denerwuj... Do ich prac tez mozna miec zastrzezenia wiec... Nikt od razu nie jest super w tym co robi, ja sie ucze, Ty sie uczysz wiec jakby dobrze pomyslec jestesmy na rowni. Mi sie najbardziej z Twoich prac podoba deskorolka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Hmm wiec mati przepraszam za zamieszanie. Szkoda ze nie mozna wyrazac krytyki na tym forum, bo odrazu ktos daje negatywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 juz mnie powoli denerwuje ten watek, proponowalbym go zamknac, albo przeniesc do dzialu "dyskusje z innej planety" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi