Napisano 19 Marzec 200718 l Witam Zapraszam do obejzenia mojego demo, ktore wreszcie udalo mi sie poskladac.To zrzutka samych animacji postaci - w 95% moje sa tylko i wylacznie animacje, modele rigi itp dostawalem gotowe. Wszystko powstalo przed i w 2006 roku, z 2007 nie ma nic - bedzie w nastepnym demo ;) Oczywiscie konstruktywna krytyka mile widziana http://www.characteranims.com/demoreel.html PZdr
Napisano 20 Marzec 200718 l swietny reel ! hmm troche chyba zabraklo pokazania szkieletow (przynajmniej dla mnie) ale rozumiem ze to animation :) najbardziej mi sie spodobała z alienem jak go przygniotlo i tylko łapka ruszyl hehe szkoda tylko ze pokazales wszystko to co mozna bylo obejzec na stronie :(
Napisano 20 Marzec 200718 l Autor swietny reel ! szkoda tylko ze pokazales wszystko to co mozna bylo obejzec na stronie :( No nie do konca... ponad polowa materialu z reela nie byla jeszcze publikowana u mnie na stronie wogole :) PZdr
Napisano 20 Marzec 200718 l Swietna animacja postaci. Wszystko naturalne bez sztucznosci zadnych takze MIODZIO. Nie ma do czego sie przyczepic, choc pewnie ktos znajdzie igle w stogu siana.
Napisano 20 Marzec 200718 l Na koncu przy pocalunku moglby kolesiowi bryknac maly i przesunac panne odrobine w bok;) Naprawde rzeski reel...najciekawszy jaki widzialem chyba wsrod polskich animatorow:)...tzn. jakoscio bardzo fajny i roznorodny. Jedynie zolnierze odstaja od reszty, bo sa sztuczni w wiekszosci ruchow, poza tym cacy:) btw koles gadajacy przez telefon trzesie sie jakby byl mocno naszturchany koksem;)
Napisano 20 Marzec 200718 l swietny reel :) Na koncu przy pocalunku moglby kolesiowi bryknac maly i przesunac panne odrobine w bok;) lol :D
Napisano 20 Marzec 200718 l Autor No to ladne cacko... prawie 6GB transferu miedzy godzina 2:20 a 13:45. Zalamka :|
Napisano 20 Marzec 200718 l nice :) alien super! kocie ruchy tak samo ale najlepiej ci wyszły w momencie wskoku lub wyskoku. kładzenie się trochę mniej ale i tak extra. soldier... przewrót na ziemi był najlepszy. najgorzej wypadł moment powłóczenia nogą. jakoś kojarzy mi się to bardziej: mam coś ciężkiego na prawym bucie :] reel fajny i faktycznie brakuje trochę szkieletów :) Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200718 l moje doswiadczenie z animacja jest baaardzo skromne i musze przyznac ze swietna robote wykonales:) od czego zaczynales? ja nie mam pojecia jak cos takiego zrobic:D
Napisano 20 Marzec 200718 l nice :) alien super! ... w momencie wskoku lub wyskoku. kładzenie się trochę mniej... soldier... [...] najgorzej wypadł moment powłóczenia nogą. jakoś kojarzy mi się to bardziej: mam coś ciężkiego na prawym bucie :] To są jedyne błędy które bardziej się rzucały w oczy. Całościowo reel jest bardzo ładny i jestem pod wrażeniem umiejętności. Pozdrawiam.
Napisano 21 Marzec 200718 l Autor Dzieki za komentarze :) Zwierzeta - czego mozecie nie wiedziec - z zalozenia byly _mlode_. Tzn mialy przedstawiac lwiatka i gepardziatka a nie wielkie i ciezkie dorosle osobniki. Stad jest w nich taka bardziej beztroska niz dzika krwiozerczosc ;) ("wskrabywanie sie" na pien drzewa itp) Ale bez skali porownawczej nie zawsze to widac. Szkieletow nie pokazywalem, bo nie bylo czym sie chwalic - pracowalem na gotowych rigach (glownie CS i CAT) i chodzilo mi raczej o animacje :)
Napisano 21 Marzec 200718 l Moje zdanie już znasz :) Dodam tylko, że bardzo fajnie się demko ogląda i oby kolejne lata w Twojej karierze rozwijały się równie dynamicznie! Samych ciekawych animacyjnych wyzawań życzę! :)
Napisano 22 Marzec 200718 l bardzo fajne zwierzaki...zolnierz mi sie nie podobał taki jakis jak z innej bajki sie on tam znalazł...no i jego ruch(co juz ktos poweidzial) troche dziwny ogolnie całosc spoko....pozdr. :)
Napisano 22 Marzec 200718 l a mi sie wszystko podobało! great job man! gratki mam pytanko, tą reklamę parkietów to ty robiłeś? nie wiem więc pytam ;-))) pozdro
Napisano 23 Marzec 200718 l Autor mam pytanko, tą reklamę parkietów to ty robiłeś? Tak. Calosc CG jest moja. Wszystko poza kreceniem materialu filmowego :) Oczywiscie mowa o reklamie z trzema dzieciolami, poprzednie wersje to niestety nie moje dzielo. PZdr