Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Zapraszam do obejzenia mojego demo, ktore wreszcie udalo mi sie poskladac.To zrzutka samych animacji postaci - w 95% moje sa tylko i wylacznie animacje, modele rigi itp dostawalem gotowe. Wszystko powstalo przed i w 2006 roku, z 2007 nie ma nic - bedzie w nastepnym demo ;) Oczywiscie konstruktywna krytyka mile widziana

http://www.characteranims.com/demoreel.html

PZdr

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

swietny reel !

hmm troche chyba zabraklo pokazania szkieletow (przynajmniej dla mnie) ale rozumiem ze to animation :)

najbardziej mi sie spodobała z alienem jak go przygniotlo i tylko łapka ruszyl hehe

szkoda tylko ze pokazales wszystko to co mozna bylo obejzec na stronie :(

Napisano
  • Autor
swietny reel !

szkoda tylko ze pokazales wszystko to co mozna bylo obejzec na stronie :(

No nie do konca... ponad polowa materialu z reela nie byla jeszcze publikowana u mnie na stronie wogole :)

PZdr

Napisano

Swietna animacja postaci. Wszystko naturalne bez sztucznosci zadnych takze MIODZIO. Nie ma do czego sie przyczepic, choc pewnie ktos znajdzie igle w stogu siana.

Napisano

Na koncu przy pocalunku moglby kolesiowi bryknac maly i przesunac panne odrobine w bok;)

Naprawde rzeski reel...najciekawszy jaki widzialem chyba wsrod polskich animatorow:)...tzn. jakoscio bardzo fajny i roznorodny.

Jedynie zolnierze odstaja od reszty, bo sa sztuczni w wiekszosci ruchow, poza tym cacy:)

btw koles gadajacy przez telefon trzesie sie jakby byl mocno naszturchany koksem;)

Napisano

swietny reel :)

Na koncu przy pocalunku moglby kolesiowi bryknac maly i przesunac panne odrobine w bok;)

lol :D

Napisano
  • Autor

No to ladne cacko... prawie 6GB transferu miedzy godzina 2:20 a 13:45. Zalamka :|

Napisano

nice :) alien super!

kocie ruchy tak samo ale najlepiej ci wyszły w momencie wskoku lub wyskoku. kładzenie się trochę mniej ale i tak extra.

soldier... przewrót na ziemi był najlepszy. najgorzej wypadł moment powłóczenia nogą. jakoś kojarzy mi się to bardziej: mam coś ciężkiego na prawym bucie :]

reel fajny i faktycznie brakuje trochę szkieletów :)

Pozdrawiam

Napisano

moje doswiadczenie z animacja jest baaardzo skromne i musze przyznac ze swietna robote wykonales:) od czego zaczynales? ja nie mam pojecia jak cos takiego zrobic:D

Napisano
nice :) alien super!

... w momencie wskoku lub wyskoku. kładzenie się trochę mniej...

soldier... [...] najgorzej wypadł moment powłóczenia nogą. jakoś kojarzy mi się to bardziej: mam coś ciężkiego na prawym bucie :]

To są jedyne błędy które bardziej się rzucały w oczy.

Całościowo reel jest bardzo ładny i jestem pod wrażeniem umiejętności.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze :)

Zwierzeta - czego mozecie nie wiedziec - z zalozenia byly _mlode_. Tzn mialy przedstawiac lwiatka i gepardziatka a nie wielkie i ciezkie dorosle osobniki. Stad jest w nich taka bardziej beztroska niz dzika krwiozerczosc ;) ("wskrabywanie sie" na pien drzewa itp) Ale bez skali porownawczej nie zawsze to widac. Szkieletow nie pokazywalem, bo nie bylo czym sie chwalic - pracowalem na gotowych rigach (glownie CS i CAT) i chodzilo mi raczej o animacje :)

Napisano

Moje zdanie już znasz :) Dodam tylko, że bardzo fajnie się demko ogląda i oby kolejne lata w Twojej karierze rozwijały się równie dynamicznie! Samych ciekawych animacyjnych wyzawań życzę! :)

Napisano

bardzo fajne zwierzaki...zolnierz mi sie nie podobał taki jakis jak z innej bajki sie on tam znalazł...no i jego ruch(co juz ktos poweidzial) troche dziwny

ogolnie całosc spoko....pozdr. :)

Napisano

a mi sie wszystko podobało! great job man! gratki

mam pytanko, tą reklamę parkietów to ty robiłeś? nie wiem więc pytam ;-)))

pozdro

Napisano
  • Autor
mam pytanko, tą reklamę parkietów to ty robiłeś?

Tak. Calosc CG jest moja. Wszystko poza kreceniem materialu filmowego :) Oczywiscie mowa o reklamie z trzema dzieciolami, poprzednie wersje to niestety nie moje dzielo.

PZdr