Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Heja,

wrzucam moj model robota zwiadowczego, ktorego miącham po godzinach. Jest to moja pierwsza scena, ktora planuje skonczyc ;) i traktuje ja jako nauke modelowania/ teksturowania itd. Ogolnie zaczelo sie od pomyslu na animacje ale jej losy zaleza od tego jak pojdzie mi z tym robotem wiec zobaczymy:)

Robot docelowo mialby miec 2-4 metrow wysokosci, bedzie to maszyna kroczaca, opancerzona, raczej nieuzbrojona (przynajmniej nie jakos sczegolnie mocno). Korpus chcialem zeby byl inny niz nogi - bardziej oplywowy/organiczny.

Narazie render pierwszego wiekszego etapu, bez tekstur itd. Pracuje nad kolejnym etapem (dodawanie szczegolow korpusu, ruchomych elementow itd.), wrzuce go niedlugo jak sie mu jeszcze przyjrze i go przerenderuje).

siema

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ciesze sie, ze dizajn sie podoba - spedzilem sporo czasu rysujac rozne warianty korpusów i odnóży :)

Napisano

2-4 metry wysokości a na obrazku jakiś taki mały ;) Pomysł ciekawy. Przypomina mi on troszkę te pajączki z Red Alerta. Ale ogólnie bardzo mi się podoba.

Napisano

jestem na tak;) i nawet Renderek mi się też podoba;) tylko powciska cylindry do środka nóg bo widać szczeliny na "kolanach" chyba nie powinno tak być

Napisano

Nie tylko pomysł ciekawy ale i wykonanie dobre!Pomysł nieco przypomina skądinad znany "toster" ale może to tylko mi sie tak wydaje!Będę tu zaglądał!Pozdrawiam

Napisano

Całkiem ciekawie. Mi również design się podoba ;)

Ciekawe jak wyjdą teksturki :)

Pozdrawiam

Napisano

jest nie zle, wsadz jakies screeny z mapowania i napisz czym renderowales ten konkretny obrazek

Napisano

świetna sprawa:)

zawsze szkiców jestem ciekawy w takich projektach

mógłbyś wrzucić?