.jacek Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 Heja, wrzucam moj model robota zwiadowczego, ktorego miącham po godzinach. Jest to moja pierwsza scena, ktora planuje skonczyc ;) i traktuje ja jako nauke modelowania/ teksturowania itd. Ogolnie zaczelo sie od pomyslu na animacje ale jej losy zaleza od tego jak pojdzie mi z tym robotem wiec zobaczymy:) Robot docelowo mialby miec 2-4 metrow wysokosci, bedzie to maszyna kroczaca, opancerzona, raczej nieuzbrojona (przynajmniej nie jakos sczegolnie mocno). Korpus chcialem zeby byl inny niz nogi - bardziej oplywowy/organiczny. Narazie render pierwszego wiekszego etapu, bez tekstur itd. Pracuje nad kolejnym etapem (dodawanie szczegolow korpusu, ruchomych elementow itd.), wrzuce go niedlugo jak sie mu jeszcze przyjrze i go przerenderuje). siema
.jacek Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Ciesze sie, ze dizajn sie podoba - spedzilem sporo czasu rysujac rozne warianty korpusów i odnóży :)
Dirk Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 2-4 metry wysokości a na obrazku jakiś taki mały ;) Pomysł ciekawy. Przypomina mi on troszkę te pajączki z Red Alerta. Ale ogólnie bardzo mi się podoba.
JohnZi Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 fajny, nadalby sie do hl2:) taki podobny klimacik nawet
Orangegraphics Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 jestem na tak;) i nawet Renderek mi się też podoba;) tylko powciska cylindry do środka nóg bo widać szczeliny na "kolanach" chyba nie powinno tak być
Swinger76 Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Nie tylko pomysł ciekawy ale i wykonanie dobre!Pomysł nieco przypomina skądinad znany "toster" ale może to tylko mi sie tak wydaje!Będę tu zaglądał!Pozdrawiam
Gość obo Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Całkiem ciekawie. Mi również design się podoba ;) Ciekawe jak wyjdą teksturki :) Pozdrawiam
polon Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 jest nie zle, wsadz jakies screeny z mapowania i napisz czym renderowales ten konkretny obrazek
.jacek Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=43849&stc=1&d=1174844365 render_25_03.jpg heja, wrzucam maly apdejt. Tak jak pisalem, dodalem szczegoly korpusu / nóg itd. Pojawily sie tez nowe elementy. Z mapowaniem narazie walcze (nie mam z tym doswiadczenia wiec moze sie przeciagnac :) ). Render tez testowy. Piona !
Swinger76 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Masz fantazję chłopie!Gratulacje wyobraźni!:) keep it up!
mietek Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 świetna sprawa:) zawsze szkiców jestem ciekawy w takich projektach mógłbyś wrzucić?
Rekomendowane odpowiedzi