Napisano 21 Marzec 200718 l Witam, dawno mnie tu nie było ale jednak postanowiłem się zmotywować i o to moja najnowsza praca. Sporo jeszcze do zrobienia ale już przypomina to zamierzony efekt. [ATTACH]45174[/ATTACH] [ATTACH]43687[/ATTACH] [ATTACH]43688[/ATTACH]
Napisano 21 Marzec 200718 l Ekstra, tylko trochę zmniejsz ten uśmiech bo wygląda jakby mu kto wieszak w twarz zaaplikował. Pozdrawiam.
Napisano 21 Marzec 200718 l Albo jakby go ktoś przy 300km/h wystawił za okno!:) Fajnie się zapowiada...Czaruj dalej:)
Napisano 21 Marzec 200718 l Autor Dzięki za komentarze. Co do ust to nie zmieni bo tak ma być. Odnośnie nóg to faktycznie muszę to zmienić i nie tylko to. Pewnie rzeczy zobaczyłem dopiero na renderingu.
Napisano 21 Marzec 200718 l Witam!! usta wygladaja smiesznie tzw chodzi o to ze tak nie moga byc tzw musisz je bardziej zaokraglic bo sa za plaskie i za bardzo wystaja i gdzie on ma kosci policzkowe ? cialko mi sie b.podoba ale glowa juz nie :) pozdro
Napisano 21 Marzec 200718 l mi ten uśmiech sie najbardziej podoba, fajny taki gremlinowaty :) pozdrawiam
Napisano 22 Marzec 200718 l Autor Dzięki za miłe komentarze. Nie sposób się z wami nie zgodzić ale widzę że nie rozumieliście tego że to postać rysunkowa. Skrzaty nie istnieją (przynajmniej z tego co mi wiadomo) więc trochę dziwi mnie że oceniacie to jak istniejącą postać.
Napisano 22 Marzec 200718 l moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam.
Napisano 22 Marzec 200718 l moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam. zgadzam sie w 100% :) skrzaty maja takie usmiechy racja ale napewno te usmiechy sa tak "wgrane" w postac ze wyglada to naturalnie a nie jak u ciebie jakby ktos sie nad nim pastwil/torturowal i mu perfidnie rozszerzyl usmiech :) ja bym nad tym popracowal a efekt bedzie bardzo przekonujacy :) pozdro
Napisano 12 Kwiecień 200718 l Autor Model powoli nabiera kształtów. Choć jeszcze sporo jest do zrobienia. [ATTACH]44584[/ATTACH] [ATTACH]44585[/ATTACH]
Napisano 14 Kwiecień 200718 l mnie sie podoba, spoko ze cos robisz nadal czarodzieju :) czekam na wiecej , pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200717 l Autor Praca wre :) [ATTACH]44964[/ATTACH] [ATTACH]44965[/ATTACH] [ATTACH]44966[/ATTACH]
Napisano 22 Kwiecień 200717 l spoko ma szelki i czapeczke , jedynie nadgarstki ma jakies takie przychudawe.
Napisano 22 Kwiecień 200717 l Mnie również się podoba :-) I ten szyderczy uśmiech i ogólnie twarz. Wiem że nienaturalna ale w końcu to skrzat.
Napisano 22 Kwiecień 200717 l bardzo fajny. może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają?
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Autor bardzo fajny. może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają? Też nad tym myślę bo z tyłu wygląda w miarę ok ale przód jeszcze wymaga poprawek. Grunt to detale :)
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Autor Skończyłem dodatkowy obiekt do tego modelu. Będzie ich parę bo w planach jest średnia scenka. Na razie walizka. [ATTACH]45111[/ATTACH]
Napisano 27 Kwiecień 200717 l "Czarodziej, czarodziej popsuc sie pokretlo od radia;)" Ladne modele. pozdr;)
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Autor "Czarodziej, czarodziej popsuc sie pokretlo od radia;)" pozdr;) hmm nie kapuje
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Pracy ciąg dalszy. Zabrałem się za rendering i postprodukcje kapelusza - mi się bardzo podoba. Hmm mógłbym powiedzieć prawie jak z Platige Image :biggrin: Dodaje drzewko jakie mi urosło w XSI ale i tak będę finalnie to składam w Shake-u [ATTACH]45172[/ATTACH] [ATTACH]45173[/ATTACH]