Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, dawno mnie tu nie było ale jednak postanowiłem się zmotywować i o to moja najnowsza praca.

Sporo jeszcze do zrobienia ale już przypomina to zamierzony efekt.

[ATTACH]45174[/ATTACH]

[ATTACH]43687[/ATTACH]

[ATTACH]43688[/ATTACH]

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ekstra, tylko trochę zmniejsz ten uśmiech bo wygląda jakby mu kto wieszak w twarz zaaplikował.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Co do ust to nie zmieni bo tak ma być.

Odnośnie nóg to faktycznie muszę to zmienić i nie tylko to. Pewnie rzeczy zobaczyłem dopiero na renderingu.

Napisano

Witam!!

usta wygladaja smiesznie tzw chodzi o to ze tak nie moga byc tzw musisz je bardziej zaokraglic bo sa za plaskie i za bardzo wystaja i gdzie on ma kosci policzkowe ?

cialko mi sie b.podoba ale glowa juz nie :)

pozdro

Napisano

Piknie, oprócz trochę dziwnego uśmiechu, pokaż siateczkę plissss:)

Napisano

mi ten uśmiech sie najbardziej podoba, fajny taki gremlinowaty :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe komentarze.

Nie sposób się z wami nie zgodzić ale widzę że nie rozumieliście tego że to postać rysunkowa. Skrzaty nie istnieją (przynajmniej z tego co mi wiadomo) więc trochę dziwi mnie że oceniacie to jak istniejącą postać.

Napisano

moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam.

Napisano
moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam.

zgadzam sie w 100% :)

skrzaty maja takie usmiechy racja ale napewno te usmiechy sa tak "wgrane" w postac ze wyglada to naturalnie a nie jak u ciebie jakby ktos sie nad nim pastwil/torturowal i mu perfidnie rozszerzyl usmiech :) ja bym nad tym popracowal a efekt bedzie bardzo przekonujacy :)

pozdro

Napisano
  • Autor

Model powoli nabiera kształtów. Choć jeszcze sporo jest do zrobienia.

[ATTACH]44584[/ATTACH]

[ATTACH]44585[/ATTACH]

Napisano

mnie sie podoba, spoko ze cos robisz nadal czarodzieju :) czekam na wiecej , pozdrawiam

Napisano

spoko ma szelki i czapeczke , jedynie nadgarstki ma jakies takie przychudawe.

Napisano

Mnie również się podoba :-) I ten szyderczy uśmiech i ogólnie twarz. Wiem że nienaturalna ale w końcu to skrzat.

Napisano

bardzo fajny.

może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają?

Napisano
  • Autor
bardzo fajny.

może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają?

Też nad tym myślę bo z tyłu wygląda w miarę ok ale przód jeszcze wymaga poprawek. Grunt to detale :)

Napisano
  • Autor

Skończyłem dodatkowy obiekt do tego modelu. Będzie ich parę bo w planach jest średnia scenka.

Na razie walizka.

[ATTACH]45111[/ATTACH]

Napisano

"Czarodziej, czarodziej popsuc sie pokretlo od radia;)"

Ladne modele.

pozdr;)

Napisano
  • Autor

Pracy ciąg dalszy. Zabrałem się za rendering i postprodukcje kapelusza - mi się bardzo podoba. Hmm mógłbym powiedzieć prawie jak z Platige Image :biggrin:

Dodaje drzewko jakie mi urosło w XSI ale i tak będę finalnie to składam w Shake-u

[ATTACH]45172[/ATTACH]

[ATTACH]45173[/ATTACH]