czarodziej3D Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam, dawno mnie tu nie było ale jednak postanowiłem się zmotywować i o to moja najnowsza praca. Sporo jeszcze do zrobienia ale już przypomina to zamierzony efekt. [ATTACH]45174[/ATTACH] [ATTACH]43687[/ATTACH] [ATTACH]43688[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Ekstra, tylko trochę zmniejsz ten uśmiech bo wygląda jakby mu kto wieszak w twarz zaaplikował. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Albo jakby go ktoś przy 300km/h wystawił za okno!:) Fajnie się zapowiada...Czaruj dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Nie źlę, tylko trochę achillesy przy chude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Dzięki za komentarze. Co do ust to nie zmieni bo tak ma być. Odnośnie nóg to faktycznie muszę to zmienić i nie tylko to. Pewnie rzeczy zobaczyłem dopiero na renderingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam!! usta wygladaja smiesznie tzw chodzi o to ze tak nie moga byc tzw musisz je bardziej zaokraglic bo sa za plaskie i za bardzo wystaja i gdzie on ma kosci policzkowe ? cialko mi sie b.podoba ale glowa juz nie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Piknie, oprócz trochę dziwnego uśmiechu, pokaż siateczkę plissss:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 mi ten uśmiech sie najbardziej podoba, fajny taki gremlinowaty :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Dzięki za miłe komentarze. Nie sposób się z wami nie zgodzić ale widzę że nie rozumieliście tego że to postać rysunkowa. Skrzaty nie istnieją (przynajmniej z tego co mi wiadomo) więc trochę dziwi mnie że oceniacie to jak istniejącą postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 moze i skrzaty nieistnieja ;) ale mimiki twarzy lezy wedlug mnie definitywnie, wiadomo ze mozna poscic wodze fantazji bo to skrzat i kazdy go sobie wyobraza na swoj sposob ale kosci policzkowe :) zdecydowanie niepasuja wyglada jakby mu ktos do geby zasadzil deske ktora go od wewnatrz rozpiera :D. Poza tym szczegolikiem bardzo mi sie podoba reszta , stworzyles fajny klimacik ale prosze zmien cos z jego fejsem bo to nienaturalnie wyglada jesli w stosunku do tej fikcyjnej postaci moge uzyc slowa "naturalny". Pozdrawiam. zgadzam sie w 100% :) skrzaty maja takie usmiechy racja ale napewno te usmiechy sa tak "wgrane" w postac ze wyglada to naturalnie a nie jak u ciebie jakby ktos sie nad nim pastwil/torturowal i mu perfidnie rozszerzyl usmiech :) ja bym nad tym popracowal a efekt bedzie bardzo przekonujacy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Model powoli nabiera kształtów. Choć jeszcze sporo jest do zrobienia. [ATTACH]44584[/ATTACH] [ATTACH]44585[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 mnie sie podoba, spoko ze cos robisz nadal czarodzieju :) czekam na wiecej , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Praca wre :) [ATTACH]44964[/ATTACH] [ATTACH]44965[/ATTACH] [ATTACH]44966[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 spoko ma szelki i czapeczke , jedynie nadgarstki ma jakies takie przychudawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Mnie również się podoba :-) I ten szyderczy uśmiech i ogólnie twarz. Wiem że nienaturalna ale w końcu to skrzat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 bardzo fajny. może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 bardzo fajny. może jeszcze jakieś wyraźniejsze fałdy na spodniach tam gdzie szelki się zaczynają? Też nad tym myślę bo z tyłu wygląda w miarę ok ale przód jeszcze wymaga poprawek. Grunt to detale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Skończyłem dodatkowy obiekt do tego modelu. Będzie ich parę bo w planach jest średnia scenka. Na razie walizka. [ATTACH]45111[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 "Czarodziej, czarodziej popsuc sie pokretlo od radia;)" Ladne modele. pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 "Czarodziej, czarodziej popsuc sie pokretlo od radia;)" pozdr;) hmm nie kapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarodziej3D Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Pracy ciąg dalszy. Zabrałem się za rendering i postprodukcje kapelusza - mi się bardzo podoba. Hmm mógłbym powiedzieć prawie jak z Platige Image :biggrin: Dodaje drzewko jakie mi urosło w XSI ale i tak będę finalnie to składam w Shake-u [ATTACH]45172[/ATTACH] [ATTACH]45173[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi