Napisano 22 Marzec 200717 l Model powstał jako jeden z dodatków, które szykuję do wizualizacji. Nie ma tutaj porządnie przygotowanego studia ale wydaje mi się, że jest wystarczające aby pokazać materiały jak i sam model. Soft to oczywiście 3dsmax+Vray.
Napisano 22 Marzec 200717 l calkiem przyjemne, choc materialy pewnie by lepiej wygladaly przy lepszym studiu. kurcze jak patrze na te schody to one... same jada;) tez tak macie??? pozdr.
Napisano 22 Marzec 200717 l super, sam niedługo takie muszę zrobić bo potrzebne bedą mojej wizki jeżeli masz jakieś referki fajne to podaj linki, byłbym wdzięczny.
Napisano 23 Marzec 200717 l no no, fajne schody, też musiały kosztować trochę czasu, ale dorzucę sie do PikSara i tymko - guma bardziej czarna i matowa reszta daje radę ;-))) pozdro
Napisano 23 Marzec 200717 l Autor Dzięki za komentarze. Miło że się podoba model. Co do gumy to rzeczywiście powinna być czarniejsza Natomiast jej odbicia to już zależą raczej od stopnia zużycia. Kub@ - tu masz pdf-a z którego korzystałem.
Napisano 28 Marzec 200717 l Mnie zabiła naklejka z widoku od strony kleju:D Superprzekonywujące przyklejenie! Same schody też grejt! Gratki!
Napisano 28 Marzec 200717 l sorry za offtopa, ale Wam te schody nie jada?? to moze cos ze mna nie tak... prosze powiedzcie ze jada ... ;) pozdr.
Napisano 29 Marzec 200717 l no schody swietne i sprawiaja wrazenie jakby sie poruszaly. To chyba przez to ze jestesmy przyzwyczajeni do tego ze schody ruchome sie ruszaja:p a te sa bardzo realistyczne pozdrawiam