Napisano 7 Listopad 200321 l Witam. Długo sie nad tym myślało ale doszedłem do wniosku ze zastanawiac sie nie ma co :) Jest to portrecik wykonany na specjalna okazje dla nikogo innego jak dla kobiety bedącej moim prawdziwym natychnieniem :) No i pozostaje mi odliczac dni i godziny, mam nadzieje ze sie jej spodoba :) ... Pozdrawiam ... PS: obrazek w ps7 bruszami...
Napisano 7 Listopad 200321 l bardzo ladna kobieta, jak możesz pozdrów ją odemnie :) no a rysunek tez pierwsza klasa :) Edit: nie wiem ale jest bardzo podobna do mojej mamy :) tak z oczu troszku :)
Napisano 7 Listopad 200321 l Wooo! Super Tiger. Natchnienie anielskie i oświetlenie anielskie. Me like :)
Napisano 7 Listopad 200321 l A ja mu mowilem, zeby troche przerobil te fote i panne ubral w jakis stroj nimfy, tudziez ksiezniczki, ale nie chcial ;)
Napisano 7 Listopad 200321 l jam to widzialem wczsiej a Wy nie:-P a teraz powaznie to dalej cos z twarza mi nie gra. widze ze pprzednik zauwazyl rewelacyjne wykoanie spodni. true true sa swiene.
Napisano 7 Listopad 200321 l Dla mnie jest świetnie. Ale ... rysowałeś na podstawie zdjęcia całą prackę? Nie zmienia to oczywiście jakości pracki która jest naprawdę dobra ,ale jestem ciekaw ...
Napisano 8 Listopad 200321 l Autor Nio z fotką na stoliku:) Cięzko byloby mi namalowac dziewczyne z pamieci. Btw, zupelnie wymieniłem tło, na fotce było insze :)
Napisano 8 Listopad 200321 l jak dla mnie to prawdziwa perełka 2d :) bardzo ładna praca... pozdrawiam i czekam na więcej :)
Napisano 8 Listopad 200321 l wow swietna praca brawo brawo mam nadzieje ze sie dzieczynie podobalo ? :)
Napisano 8 Listopad 200321 l nie no ladne masz natchnienie nie powiem :). Co do pracki to tez bardzo ladna, zwlaszcza spodnie.
Napisano 8 Listopad 200321 l twarz jest za plaska troszke, i rozyk dodales, ladnie ale tez zbyt plasko, a ogolnie naprawde fajosko, jescze bys mogl nad telkiem popracowac. Sie Saygon nie chwal, nie tylko ty widziales wczesniej:>
Napisano 9 Listopad 200321 l Autor Pare korekt troszke poprawiłem ręke i próby poprawienia głębi twarzyczki :)
Napisano 9 Listopad 200321 l Dziewczyny robia wszystko, zeby im sie twarz nie swiecila, a Ty jej takim Specularem po czole?! ;)
Napisano 9 Listopad 200321 l Bardzo fajna.... praca:D Tylko spodnie to są akurat nie bardzo. Fałdy sprawiają wrażenie jakby materiał nie miał grubości, zwyczajnie zbyt ostre.
Napisano 9 Listopad 200321 l Tiger - jedna rzecz jeszcze - cień wokół dłoni - (dłoń ta która ma się opierać o ścianę) - jest nie taki - za słaby i przez to wydaje się jaby dłoń nie opierała się o ścianę lecz była w powietrzu.
Napisano 9 Listopad 200321 l hmm proponuje zrobic dotego tlo jakies realistyczne dac tej dziewczynie prawdziwe zdjecie i rysunek i kazac odroznic :D[lol2]
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor Heh kooba postaram sie to poprawic jutro zasiada nad pracka i cos tam jeszcze przykorektuje. wiggles, fajno by było ale nie do końca mi o to w pracce chodziło zeby w pełni robic z tego fotke, bo na fotce tło było ładne ale nie nasycone. A dziewczyna i tak sie ucieszy z tego co jest :) Drug, zaufam Ci, wiem ze znasz sie na pudrowaniu [lol2]
Napisano 12 Listopad 200321 l Jak się tak na nią patrzy to strasznie płaska jest - nie czuć tutaj ogólnej bryły bryły postaci :) I coś lewa dłoń mi zbytnio nie pasuje. Troszke za barzdo wygięta. Pozdr Giorgione
Napisano 13 Listopad 200321 l ja mam takie zastrzezenie ze nie wiem czy ona sie o sciane opiera czy nie. bo niby tak ale cos z cieniem chyba poprawic zeby to bylo wyrazne. do pochwal sie przylaczam- spodnie rewelacja! pzdr
Napisano 25 Listopad 200321 l W czasie wczytywania pracy odszedlem na chwile aby zrobic kawe.... wracajac kiedy zblizalem sie do monitora zdawalo mi sie iz jest to fotografia. Dbalosc o kazdy detal, kazdy cien, kazda zmarszczka na spodniach, perfekcja... Jedyne co mi nie pasi to dorbne szczegoly w twarzy o ktorych juz wspomnial DruG te swiecace czolo no i policzki sa jakby za wypukle a moze tak mi sie wydaje ???
Napisano 26 Listopad 200321 l No faktycznie- ja tez nie zjarzylem czy ona sie opiera o tą sciąnę czy stoi sobie poprostu.
Napisano 9 Grudzień 200321 l taka troche podobna do mojej kuzynki, nie woj ?! :D :D :D Jaki ten swiat maly :)
Napisano 9 Grudzień 200321 l a czy ona nie ma przypadkiem za krotkich rak? w sumie \"jestem sobie w stanie wytlumaczyc\" ze lokciami opiera sie o sciane wiec sa w lekkim skrocie i wtedy dlugosc sie zgadza ale skrot i swiatlocien zwalony jest. Jestem rowniez w stanie \"wytlumaczyc sobie\" ze one sa wzdluz ciala, ale wtedy sa na bank za krotkie. Obie wersje sa dla mnie rownie prawdopodobne. A jaki byl zamysl? A spodnie IMHO sa za bardzo w stylu mokrych szat robione. Jeansy sa sztywniejsze... A tak poza tym to kawal niezlego rysunku... :P
Napisano 9 Grudzień 200321 l Czadzik! cień jedynie bym dopracowal, szczegolnie w miejscu gdzie znajduje sie dłoń (ta przy scianie oczywiscie) reszta jest super, ciekawie potraktowales ziemię.
Napisano 13 Grudzień 200321 l bardzo porzadnie zrobione. na pewno sie dziewczynie spodoba/spodobalo! :)