Cpt.Obvious Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam. Długo sie nad tym myślało ale doszedłem do wniosku ze zastanawiac sie nie ma co :) Jest to portrecik wykonany na specjalna okazje dla nikogo innego jak dla kobiety bedącej moim prawdziwym natychnieniem :) No i pozostaje mi odliczac dni i godziny, mam nadzieje ze sie jej spodoba :) ... Pozdrawiam ... PS: obrazek w ps7 bruszami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 nie no piknie, a spodnie po prostu miodzio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 bardzo ladna kobieta, jak możesz pozdrów ją odemnie :) no a rysunek tez pierwsza klasa :) Edit: nie wiem ale jest bardzo podobna do mojej mamy :) tak z oczu troszku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Wooo! Super Tiger. Natchnienie anielskie i oświetlenie anielskie. Me like :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 A ja mu mowilem, zeby troche przerobil te fote i panne ubral w jakis stroj nimfy, tudziez ksiezniczki, ale nie chcial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 jam to widzialem wczsiej a Wy nie:-P a teraz powaznie to dalej cos z twarza mi nie gra. widze ze pprzednik zauwazyl rewelacyjne wykoanie spodni. true true sa swiene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Dla mnie jest świetnie. Ale ... rysowałeś na podstawie zdjęcia całą prackę? Nie zmienia to oczywiście jakości pracki która jest naprawdę dobra ,ale jestem ciekaw ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 Nio z fotką na stoliku:) Cięzko byloby mi namalowac dziewczyne z pamieci. Btw, zupelnie wymieniłem tło, na fotce było insze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 jak dla mnie to prawdziwa perełka 2d :) bardzo ładna praca... pozdrawiam i czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 wow swietna praca brawo brawo mam nadzieje ze sie dzieczynie podobalo ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 co dziewczyna na to :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 Hehe, adek to mój Anioł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 nie no ladne masz natchnienie nie powiem :). Co do pracki to tez bardzo ladna, zwlaszcza spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 twarz jest za plaska troszke, i rozyk dodales, ladnie ale tez zbyt plasko, a ogolnie naprawde fajosko, jescze bys mogl nad telkiem popracowac. Sie Saygon nie chwal, nie tylko ty widziales wczesniej:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Wlasnie.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 no no GIT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Listopad 2003 Autor Share Napisano 9 Listopad 2003 Pare korekt troszke poprawiłem ręke i próby poprawienia głębi twarzyczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 Dziewczyny robia wszystko, zeby im sie twarz nie swiecila, a Ty jej takim Specularem po czole?! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 Bardzo fajna.... praca:D Tylko spodnie to są akurat nie bardzo. Fałdy sprawiają wrażenie jakby materiał nie miał grubości, zwyczajnie zbyt ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 Tiger - jedna rzecz jeszcze - cień wokół dłoni - (dłoń ta która ma się opierać o ścianę) - jest nie taki - za słaby i przez to wydaje się jaby dłoń nie opierała się o ścianę lecz była w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 hmm proponuje zrobic dotego tlo jakies realistyczne dac tej dziewczynie prawdziwe zdjecie i rysunek i kazac odroznic :D[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Listopad 2003 Autor Share Napisano 11 Listopad 2003 Heh kooba postaram sie to poprawic jutro zasiada nad pracka i cos tam jeszcze przykorektuje. wiggles, fajno by było ale nie do końca mi o to w pracce chodziło zeby w pełni robic z tego fotke, bo na fotce tło było ładne ale nie nasycone. A dziewczyna i tak sie ucieszy z tego co jest :) Drug, zaufam Ci, wiem ze znasz sie na pudrowaniu [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 ..i patroszeniu tygrysow, pamietaj o tym. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Jak się tak na nią patrzy to strasznie płaska jest - nie czuć tutaj ogólnej bryły bryły postaci :) I coś lewa dłoń mi zbytnio nie pasuje. Troszke za barzdo wygięta. Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 ja mam takie zastrzezenie ze nie wiem czy ona sie o sciane opiera czy nie. bo niby tak ale cos z cieniem chyba poprawic zeby to bylo wyrazne. do pochwal sie przylaczam- spodnie rewelacja! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 W czasie wczytywania pracy odszedlem na chwile aby zrobic kawe.... wracajac kiedy zblizalem sie do monitora zdawalo mi sie iz jest to fotografia. Dbalosc o kazdy detal, kazdy cien, kazda zmarszczka na spodniach, perfekcja... Jedyne co mi nie pasi to dorbne szczegoly w twarzy o ktorych juz wspomnial DruG te swiecace czolo no i policzki sa jakby za wypukle a moze tak mi sie wydaje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 No faktycznie- ja tez nie zjarzylem czy ona sie opiera o tą sciąnę czy stoi sobie poprostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 taka troche podobna do mojej kuzynki, nie woj ?! :D :D :D Jaki ten swiat maly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 a czy ona nie ma przypadkiem za krotkich rak? w sumie \"jestem sobie w stanie wytlumaczyc\" ze lokciami opiera sie o sciane wiec sa w lekkim skrocie i wtedy dlugosc sie zgadza ale skrot i swiatlocien zwalony jest. Jestem rowniez w stanie \"wytlumaczyc sobie\" ze one sa wzdluz ciala, ale wtedy sa na bank za krotkie. Obie wersje sa dla mnie rownie prawdopodobne. A jaki byl zamysl? A spodnie IMHO sa za bardzo w stylu mokrych szat robione. Jeansy sa sztywniejsze... A tak poza tym to kawal niezlego rysunku... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 Czadzik! cień jedynie bym dopracowal, szczegolnie w miejscu gdzie znajduje sie dłoń (ta przy scianie oczywiscie) reszta jest super, ciekawie potraktowales ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 bardzo porzadnie zrobione. na pewno sie dziewczynie spodoba/spodobalo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi