Napisano 26 Luty 201411 l Tomasz G: dawaj dawaj! Obrazek z lutego zeszłego roku. Śmiesznie, bo nic się nie zmieniło rok później i nawet układ rolet i szczegółów jest taki sam :). subir fotos I jeden świeży pomysł sprzed miesiąca do muzyki Milesa Davisa po cichu planowałem serię z wykorzystaniem cieni i grafiti, ale to pewnie za jakis czas jak czas będzie... subirimagenes Edytowane 26 Luty 201411 l przez WWWoj
Napisano 27 Luty 201411 l Nie wiem co jest grane ale po raz kolejny chce wstawić obrazek z linka i nie działa. Dlatego też zrezygnowałem z teczki..Albo jestem na to zbyt głupi...
Napisano 5 Marzec 201411 l zerocool-wolomin: nie powstał, a jednak go oglądam shiza ;) Kolejny z serii muzycznej tym razem fun art DubFx i MrWoodnote malowany do utworu Flow :) sube Edytowane 5 Marzec 201411 l przez WWWoj
Napisano 13 Marzec 201410 l ^ istniała by możliwość udostępnienia ostatniego rysunku w rozdzielczość 1920x1080? Na tapete bym wrzucił. I jak rozumiem Photoshop + Intous?
Napisano 18 Marzec 201410 l zerocool-wolomin: nie powstał, a jednak go oglądam shiza ;) Bo nieliczni widzą więcej ;)
Napisano 27 Marzec 201410 l troche ode mnie, jestem tu nowy, pierwszy pościk. Prosze o krytykę, może być z góry na dół:p Aha, jak sie daje, zeby prace umieszczone byly jedna pod druga??
Napisano 27 Marzec 201410 l jak piszesz wiadomość to z prawej w okienku znajdziesz miniaturkę "obrazka" i tam wklejasz link do zdjęcia. (btw.test animacji w Photoshopie)
Napisano 6 Czerwiec 201410 l i link do filmiku ktory w koncu udalo mi sie nagrac Edytowane 13 Czerwiec 201410 l przez Kalberos
Napisano 8 Listopad 20231 r 17 godzin temu, kengi napisał: "tu nikt nie zaglada" dzięki bogu 😜 nie no dej spokoj, zajebisty speedzik 😄 dawaj go do wipa i tam teczunie. Ta czesc forum jest zarchiwizowana