Wert Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Teraz ja sobie zrobiłem "pędzlen testen" ... może nie tak radykalne, ale... leander: Jak zwykle wysoki poziom, tylko twarz to mu chyba też nieźle obili ;) btw. Miło, że się komuś podobają moje prace ;) weedlog: Po prostu fajna pracka ;). Amrun: Ostatnie dwie pracki mają fajny klimat, choć jesli chodzi o styl - to zupełnie co innego co pokazywałeś wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 z cyklu: "tsy minuty" [nie śpiesząc się :P] hehehe.. nie bijcie :) ahh.. w ostatniej pracy to nosek jest fajowy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Amrun, niezły żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 zeby zanizyc poziom tego watku wrzucam moja pierwsz zabawe z wektorami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 z tym może jeszcze coś zrobię, ale już raczej nie dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Żeby odbiec troche od tego co było wcześniej: Szkic długopisem, podrasowany w PS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizu Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 40 minut, przerobka zdjecia kolegi, maksymalnie zmieniona, w sumie to 99% jest malowane 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 trochę sztuczne ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 cieszy mnie, że co raz więcej osób pokazuje prace w etapach, zawsze można się coś z tego nauczyć :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 weedlog efekt końcowy przypomina fakrurą niektóre prace amruna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Ma mi być przykro? ;) Niektóre prace Amruna przypominają prace Tigera a niektóre prace Tigera przypominają prace Mullinsa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 formacik 100x70 troszke zasmiece watek:p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 weedlog--> super to wyglada i wiecej takich pokazow prac w etapach!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Ma mi być przykro? ;) Niektóre prace Amruna przypominają prace Tigera a niektóre prace Tigera przypominają prace Mullinsa :] to był komplement :P serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 weedlog-wypas ,jak sie robi takie ciapki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizu Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 pare przefiltrowan jednej slabej pracki, wyszlo niezle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 taki speed po videotutorialu z cgtalk.com http://www.area-56.de/tutorials/port.avi ps. znacie moze jakies ciekawe linki do fajnych brushów do ps?;] z góry dzięki. ps2. aha i pytanko. da rade jakos w ps zmienic ilosc tych cofniec (CTRL+Z) bo moge tylko raz to zrobic i cofa o ostatni ruch a chcialbym zeby byla mozliwosc cofnac sie troche dalej (mam nadzieje ze kazdy mnie zrozumial:) ) pozdro! nic tu sie nie dzieje przez ostatnie 4h to wrzucam jeszcze jeden speed;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Ehh po ostatnich dniach "tłoku" zrobiło się strasznie pustawo :/... Przeprosiłem się troche z ołówkiem... Pozatym wrzucam kolejny długopisowy mazaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 tu mnie jeszcze nie było :) nie wiem czy to dobre czy złe, brzydkie na pewno godzine z drobnymi w GIMPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Znam lepsze wykonanie powyższego: http://www.goodbrush.com/cm/albums/finished_sketches/clint.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 około 3h, Photoshop CS, tablet Wacom UD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 a zapostuje bo dawno mnie nie było fajny bawół (o ile to bawół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Heh chłopaki - co tu tak pusto dzisiaj?? Dobra przynajmniej cośode mnie ;). Namazane na podstawie fragmentu ilustracji Piero Cattaneo, którą znalazłem w jakiejś książce dla dzieci ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Trochę nieostre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Przeglądałem ostatnio jak tworzy pani pani Lindy Berkvist i mi się spodobało to jak wyglądaja jej prace w średniej "fazie zaawansowania" (jak to ciekawie brzmi) ;), tylko, że mi chyba troche nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 taki ptaszek z gierki Prince of Persia Warrior Within pozdrawiam postaram jeszcze cos namalowac ale moja cierpliwosc do plakatowek nie jest za wielka:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 i dalej z gierki Prince of Persia Warrior Within Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 le damma z le papierochem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Łukasz - bardzo fajny ptaszek, tylko gdyby te cienie na szkrzydłach były nieco lepsze... bo trochę się to zlewa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 i kolejna pracka farbkami taki art z Prince of Persia Warrior Within Marduk ptaszek powstawal w 50 minutek wiec zabardzo do niego sie nieprzykladalem tak jak do innych pracek farbkami robie to szybko:-)bez zadnych szkicy i takich tam:-)tak dla relaksu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Skoro lubicie takie wygibasowe referki to prosze ;) Dla każdego coś się znajdzie :) Mila Jovovich: http://www.millaj.com/pics/max11044.jpg http://www.millaj.com/pics/esquire07983.jpg (tu coś prostrzego ale ciekawego) http://www.millaj.com/pics/nzww21400.jpg Ana Beartriz Barros (jak wam się jeszcze nie znudziła): http://anabb.free.fr/2001/ElleUs0301/CDR_AnaBBarrosGillesBensimonElleUS0301-08.jpg http://www.moono.com/viewnext.asp?picnow=365_12421_big.jpg&secloc=celebz6524lol8911 Audrey Tautou (trudne): http://www.tautou.stopklatka.pl/audrey24.jpg http://www.tautou.stopklatka.pl/audrey30.jpg No to chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Dawno artpada nie było. http://artpad.art.com/gallery/?ilvz6710ds8k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Amrun, Leander , Marduk, Belial i reszta Pań i Panów - spidziki ciesza oczy ! Dawać wiecej :) Wracam do życia po przeprowadzce. Zamieszczam szkicyki do zlecenia ktore jakis czas temu robilem - szybko z glowy bez refek :) mam nadzieje ze niedługo wróce :) pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Mały fotoszopowy eksperyment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Niezłe oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 szkicyk po dluzszej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 lol wszyscy bardzo fajnie maciekG - multi level moves rulez ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 weedlog tenks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 oDD, pracki świetne jak zawsze. Twój styl trochę przypomina mi matta dixona, choć fajnie że bardziej "pobrudzony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 maciekG - fajne kolorki oDD - to jakas seria? kobiety pracujace? :P ... fajne Wert - nice nice :) ostatni wymaz : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Heh Bigleb sie juz wstydzi pokazywac cokolwiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 szybki szkic po dłuższej przerwie...i zmianie kompa fajne pracki tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 taki speed kolo 10 minutek!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Lukasz ... ale monidel nie malujesz ? :P wole twoje oleje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Dzieki Siegmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 kolejny speed z gierki Prince of Persia Warrior Within pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 nawet nie wiecie jak to boli jak sie chce zrobic cos ładnego a wychodzi nie ładne mały koncept obrazu kturego bede malowal recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi