miwt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 e to ja mam szczescie bo u mnie nigdzie nie wchodzi naszczescie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 ortheza: na pierwszy rzut oka zauważyłem kanały, a nie most woda nie "pryska" na tym obrazie, dość nienaturalne drzewo inaczej oświetlone niż most, imho mogłeś dodać jeszcze drugi kolor, ale to już czepialstwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 wiesz, to w szybki zrzut pomyslu z glowy :), rozmiar 100% to 500 punktow to i malo szczegolow sie dalo zmiescic, zwlaszcza ze robilem w painterze (pedzle minimum mialy rozmiar 5) chce z tego wieksza pracke zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 malo cos speedow widze, a duzo postow :) a moze mi sie zdaje, ja sobie wlasnie przed chwila zainstalowalem paintera, takie tam kilkunastominutowe zabawy jednym brushem...moje zgnile kolory i jak zwykle w wypadku testow - domek :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 http://img338.imageshack.us/img338/1396/assasin0rk.jpg Zabójca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Wert Avenger Landszaft ode mnie: W takiej rozdzialce jakos wyglada. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 dół obrazka śliczny, szczególnie detale trawy :) imo im bliżej horyzontu, tym woda powinna mniej odbijać, tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 mi się pracka podoba, tylko to niebo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 booo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 przypomina mi trochę...hmm co mi to przypomina ? wyraz twarzy coś mi przypomina :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 MK fajnie wyszło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 speed, bo przecież jest to speed:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 wow :o te odbicia... ten kolor... photoshop coraz bardziej mi pasuje, mam kilka razy krótsze czasy rysowania podobnych jakościowo obrazków niż w Painterze; chcecie moge cos painterowego pokazac... a moze to dlatego, ze wiecej cwicze? sam nie wiem. w kazdym razie: http://img288.imageshack.us/img288/6349/bombowce21hl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 RA calosc mi sie podoba, z bliska nie, ale tak o to tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 taki experyment :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ariadne Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Witam wszystkich na forum. jest to moja pierwsza styczność z tabletem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 thenks, jacys fani castlevani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 ariadne-widze ze wymieszales 2 rozne techniki...bo gdzies tam dlugopis dostrzegam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 zadnej roboty w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 O jesoo, giz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 oDD fajnie to wyglada ale co to jest ^^ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 tworczy nielad -_- oDD, genialne to jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 oDD swietne kolorki nikes a co za roznica :]? ode mnie...a szkoda gadac..chyba wywale ten tablet:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Eksperymentuję z techniką bo stara chyba już wyczerpała swe możliwości ;) Może to być skopane (szczególnie koń) bo bez refek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 maciekg miodzio - odd 2 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 weedlog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 weed: :O Maciek, zamiast wyrzucac mozesz dac mi - przyda mi sie do drugiego kompa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 weedlog...no coz rece opadaja jak czlowiek patrzy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 hindus jaja sobie robisz :] postanowilem jescze raz dzis sprobowac, troche niebieskich odcieni brakuje zabce, ale juz mi sie nie chce :> na wszelki podaje refke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 kum kum re re...fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 pendzelky y teksturky :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Witam:] Dawno sie nie odzywalem tutaj.W nawiasie napisze ze to bylo produktywne milczenie bo mam zamiar startowac w nastepnym roku na ASP:]. A tu kilka speedow na przelamanie lodow:]Pierwszy swiezy a dwa kolejne troche starsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 pianista mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 oDD, weed, maciekg i Łukasz- super! Scatmax- heh znam cie ze przegladania pierwszych stron speedpaintingu:) witaj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Huh ^^ dawno tutaj nic nie dodawałem [; Speed to to może nie jest bo z moim komputerem to trzeba troche czekać aż kreski się pojawią [; no i plik zapisuje sie z 2 minuty (: Nie smużyłem ponieważ wyskoczyło mi.... Chciałem dorysowac drugiego rycerza na tym koniu z tyłu ale nie zdążyłem (: Rysunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 za jasne (mało cieni), i odstający kontast muru. najbardziej podoba mi się koń w tle (i ew. choinki po zmruzeniu oczu ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Scatmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 meetal - może za mało ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 nie, tu chodzi o partycje z TEMPem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 tiaaaaa.... edycja > preferencje > Pluginy i dyski magazynujace ustaw 1 i 2, najlepiej te na ktorych jest miejsce ;) a jak juz poprostu nie ma miejsca to wyczysc historie i dalej... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Dzieki za mile powitanie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 o lol - bardzo fajne to na górze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 hehe twarz najlepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Dzieki.Ale sie dorwalem do tabletu dzisiaj:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 może jeszcze pamiętacie tego gostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 ........................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 z daleka bardziej realistyczne niż niejedno zdjęcie :D świetne, choć chętnie zobaczyłbym "zeszczegółowioną" wersję (szczególnie mam na myśli postać). zrobisz kiedyś z tego prackę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 przecie to juz jest pracka -_- GENIALNE te spidy ostatnie, tylko Wert sie cos opuscil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi