Napisano 5 Listopad 200519 l ortheza: na pierwszy rzut oka zauważyłem kanały, a nie most woda nie "pryska" na tym obrazie, dość nienaturalne drzewo inaczej oświetlone niż most, imho mogłeś dodać jeszcze drugi kolor, ale to już czepialstwo ;]
Napisano 5 Listopad 200519 l wiesz, to w szybki zrzut pomyslu z glowy :), rozmiar 100% to 500 punktow to i malo szczegolow sie dalo zmiescic, zwlaszcza ze robilem w painterze (pedzle minimum mialy rozmiar 5) chce z tego wieksza pracke zrobic
Napisano 5 Listopad 200519 l malo cos speedow widze, a duzo postow :) a moze mi sie zdaje, ja sobie wlasnie przed chwila zainstalowalem paintera, takie tam kilkunastominutowe zabawy jednym brushem...moje zgnile kolory i jak zwykle w wypadku testow - domek :)))
Napisano 5 Listopad 200519 l dół obrazka śliczny, szczególnie detale trawy :) imo im bliżej horyzontu, tym woda powinna mniej odbijać, tak mi się wydaje
Napisano 5 Listopad 200519 l przypomina mi trochę...hmm co mi to przypomina ? wyraz twarzy coś mi przypomina :]
Napisano 5 Listopad 200519 l wow :o te odbicia... ten kolor... photoshop coraz bardziej mi pasuje, mam kilka razy krótsze czasy rysowania podobnych jakościowo obrazków niż w Painterze; chcecie moge cos painterowego pokazac... a moze to dlatego, ze wiecej cwicze? sam nie wiem. w kazdym razie: http://img288.imageshack.us/img288/6349/bombowce21hl.jpg
Napisano 6 Listopad 200519 l ariadne-widze ze wymieszales 2 rozne techniki...bo gdzies tam dlugopis dostrzegam:D
Napisano 6 Listopad 200519 l oDD swietne kolorki nikes a co za roznica :]? ode mnie...a szkoda gadac..chyba wywale ten tablet:]
Napisano 6 Listopad 200519 l Eksperymentuję z techniką bo stara chyba już wyczerpała swe możliwości ;) Może to być skopane (szczególnie koń) bo bez refek.
Napisano 6 Listopad 200519 l weed: :O Maciek, zamiast wyrzucac mozesz dac mi - przyda mi sie do drugiego kompa :)
Napisano 6 Listopad 200519 l hindus jaja sobie robisz :] postanowilem jescze raz dzis sprobowac, troche niebieskich odcieni brakuje zabce, ale juz mi sie nie chce :> na wszelki podaje refke
Napisano 7 Listopad 200519 l Witam:] Dawno sie nie odzywalem tutaj.W nawiasie napisze ze to bylo produktywne milczenie bo mam zamiar startowac w nastepnym roku na ASP:]. A tu kilka speedow na przelamanie lodow:]Pierwszy swiezy a dwa kolejne troche starsze.
Napisano 7 Listopad 200519 l oDD, weed, maciekg i Łukasz- super! Scatmax- heh znam cie ze przegladania pierwszych stron speedpaintingu:) witaj ponownie
Napisano 7 Listopad 200519 l Huh ^^ dawno tutaj nic nie dodawałem [; Speed to to może nie jest bo z moim komputerem to trzeba troche czekać aż kreski się pojawią [; no i plik zapisuje sie z 2 minuty (: Nie smużyłem ponieważ wyskoczyło mi.... Chciałem dorysowac drugiego rycerza na tym koniu z tyłu ale nie zdążyłem (: Rysunek...
Napisano 7 Listopad 200519 l za jasne (mało cieni), i odstający kontast muru. najbardziej podoba mi się koń w tle (i ew. choinki po zmruzeniu oczu ;] )
Napisano 7 Listopad 200519 l tiaaaaa.... edycja > preferencje > Pluginy i dyski magazynujace ustaw 1 i 2, najlepiej te na ktorych jest miejsce ;) a jak juz poprostu nie ma miejsca to wyczysc historie i dalej... pzdr...
Napisano 8 Listopad 200519 l z daleka bardziej realistyczne niż niejedno zdjęcie :D świetne, choć chętnie zobaczyłbym "zeszczegółowioną" wersję (szczególnie mam na myśli postać). zrobisz kiedyś z tego prackę?
Napisano 8 Listopad 200519 l przecie to juz jest pracka -_- GENIALNE te spidy ostatnie, tylko Wert sie cos opuscil :P