Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

i jeszcze taki malunek - wyszlo ze wreczylem go fajnej kolezance :D:D takiej wykreconej :P

dj2cf3.jpg

Napisano

mial byc z tego wlasciciel "zniewolonej" z weekly speedpaint, ale sie rozmyslilem.

wiec daje go tu.

grubas.jpg

Napisano

ortheza: szkoda, ze nie dokonczyles, fajna praca

leszke_lenia: arbuz fajny, tylko zestawienie calego kola barw na jednym obrazku jak dla mnie zbyt nowoczesne ;)

Dwa luzne autoportrety namalowane rok temu, ale dopiero teraz znalazlem dokumentacje foto:

auto-19-maj-2006.jpg

Napisano

leander dobry klimat

oczek tez klimat :D

ja troche ołowkiem gryzdu gryzdu w pi..

untitled1ir8.jpg

untitled2os6.jpg

untitled3jz2.jpg

untitled4qp4.jpg

bruxakonceptug2.jpg

Napisano

Leander: superanckie te tradycyjne.

Biglebowski: to pierwsze po prawej mi sie niezmiernie podoba.

A ode mnie jak zwykle crap :P

soldier_01.jpg

Napisano

weedlog-świetny crap

big-dzięki za psd, a jakieś skończone pracki pokażesz, bo na twojej stronie, nic nowego :)

mffwspeedshet24ge4.jpg

16_ofk_.jpg

Napisano

W sumie to tez jeszcze Spid..

biglebowsky MIło widziec guru znów w Akcji... zdziwiłes mnie tym ze tworzysz taka ilosc warstw i jeszcze się w tym łapiesz ,,, Kocham te twoje klimaty .. estetykę dynamikę ... duzo by wymieniac.

weedlog MIstrz!!

Mr Pank Swietne te prace..

2000430647171493198_rs.jpg

Pozdrawiam..

Napisano

LEANDER wrzucal malarstwo to ja tez cos zapodam:

piesi.jpg

mam nadzieje, ze sie spodoba!

pracka do teczki*

JoKeR

Napisano

moj pierwszy "speed" na tablecie ... nie smiejcie sie za glosno :)

ale od czegos trzeba zaczac

apcopyqr0.jpg

pozdrawiam :)

Napisano

a ja testuje liczne brusze :P:D

Heh a zacie jakiegos dobrego grafika ktory mysza działa :P:D ??

ot Bo Za gorąco jest

2000949956777913359_rs.jpg

2000918054077873264_rs.jpg

Pozdrawiam!

Napisano

ale sie rzuciło maestrów he he ;)

grass - jabłko świetne , i jeszcze do tego pierwszyzna tabletowa :D

weedlog - ostatni,w deche.coś nowego w końcu i ciekawie doświetlone.oprócz twarzy

ja tez myszką mazłem na dobranoc crapa na maxa

untitled1wz0.jpg

cos mnie wena na dobre olała:/

Napisano

JakóbM: coraz ciekawiej i coraz trudniej zdefiniowac co to jest...;)

weedlog: swietne..bardzo dobre zgranie z tlem :)

smart: ten tylek bardzo zacny :D

Siegmar: podoba mi sie ten stwor z napisem "smierdze" i tez ten ostatnio dino bardzo przyjemny :)

hmm troche sie chlodniej zrobilo to i ja checi nabralem :D

taka próba:

98e236577078579a.jpg

Napisano
  • Autor

2002788923296441710_rs.jpg

i link do full rozdzialki: http://aycu13.webshots.com/image/16092/2002765490257211537_rs.jpg

Pank - pewno kiedys cos skonczonego pokaze:) kiedys...:)

JaskóbM - Warst sporo ale się w nich nie łapie, robie je machinalnie - ctrl+alt+n, nie zastanawiając się najczęściej po co. Tylko czasem dodaję z sensem żeby mieć maskę albo rozdzielić plan ale to ekstrema:)

Fajnie z fakturami sobie radzisz, skup się tylko na bryle, żeby poprawniej łapać kształty.

Sieg, śmierdziel słodki jest:)

Napisano

No Panowie, dawno nie zaglądałem do tego wątku, a tu widzę że powszechna wymiatyzacja jest uskuteczniana ;)

To i od siebie coś wrzucę - maziane photoshopem (po uprzednich testach nowej wersji opencanvas - wiesza mi się niemiłosiernie, ze starymi tak nie było :/ )

untitledspray04ue7.jpg

Napisano

bigle - fajnie mu się ten niebieski na tułowiu układa ... twarde brushe zawodowe - ja tak nie umiem

aspenboy - przypomniałeś mi Open Canvasa ... Wytargałem z netu version 1.1, czego wynikiem speed. Dodałem lekki sharp w PS'ie.

Nie wiem co bym wolał - babę czy sępa :D

c05efbec091f85c4.jpg

Napisano

biglebowsky Szacunek.Te pracki tak mi się podobaja ze szczena zawsze mi opada.

Niesamowite jak u Ciebie wychodza te ziarnistosci no i dynamiczni bochaterowie tych prac.

Hmm..Chciałbym zarobic na tablet (jakies 200zł) wiec muszę się zmobilizowac i stworzyc pare prac jak pocztowka czy kartka np na 18 stke i powsyłam do roznych drukarni czy gdzies tam. Moze sie zgodza zapłacic mi pare groszy albo zleca mi cos..Taki mam plan.

Wiecie moze gdzie powinienem wysłac i co? Jak takich jak ja odbieraja pracodawcy.Ok to tyle.

Pozdrawiam.

A to moj spid(jeden z szybszych). Musze popracowac nad kształtami, chociaz z myszka to nie jest łatwe poniewaz myszka to tak jakbym reke miał na szynach i nie mogłbe poroszac jej tam gdzie chce :P:D

Musze sie podzielic ta inf ;P

Pregladajac sobie ten watek w odpowiedzi weldonga nr 5087 (tydziez link ) był ten sam spid co ten ostatnio wrzicony.. poczułem sie zdrezorientowany HEj :P:D

heh...Pozdrawiam

2004792538079285649_rs.jpg

Napisano
  • Autor

2003922577037907204_rs.jpg

Zje...e to ramie, ciekawe czy bedzie mi sie chcialo poprawiac:)

Łukasz, co tu mówic, wymiatasz. Mam nadzieję że kiedyś z kolorem ruszysz.

2000512066573904535_th.jpg

Pytano mnie skąd tekstury. Głownie ten jeden trójkątny brush nadaje fakturę. Skanowany polar, karton albo roleta, nie pamiętam:) inne to najczęściej jakieś zdjęcia faktur farb czy rdzawych metali nakładane po softlighcie albo overlayu. Czasem zaczynam od printscreena i fragmentu czegoś co obecnie na pulpicie, a że najczęściej malarstwo to zostaje co nieco, w tej przedostatniej np jest w prawym dolnym rogu kawałek adblocka z forefoxa:)

Napisano

Olaboga! Olaboga! Moje oczy odzyskaly sens istnienia ;) Wydaj biglebowsky jakis album z takimi pracami. Jak sie nie sprzeda, to sam wykupie wszystkie egzemplarze ;) W ramach inwestycji oczywiscie :)

Ta ostatnia prace proponuje wrzucic do tygodniowego speedpainting http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=38789

Łukasz Jaskólski-> niesamowita sprawa :D
DaRoZ - skasowalem Twoj post, zapomniales wrzucic obrazek do komentarza ;)

Swoja droga... Łukasz Jaskólski-> niesamowita sprawa :D

leander-385-faces.jpg

Napisano

Heh robi się jak za starych dobrych czasów... Bigleb, Leander, Łukasz Jaskólski ;].

Bigleb i Łukasz - świetne prace. Leander - troche wygląda jak zrobione specjalnie po to, żeby tutaj napisac, ale też niezłe ;).

Leander: Co do albumu to wcale nie jest taki poroniony pomysł... tylko ja bym zrobił raczej "Speed Painting: the Best of Max3d.pl" ;).

A tutaj coś ode mnie:

speed06022oz7.jpg

Napisano

ahoj, jestem tu nowy, witam się jedną z moich pierwszych prób speedowania, wiem, że przeciętne, ale jeszcze się nie czuje, no i ktoś musi zaniżać poziom prezentowany przez was ostatnio, żeby istniała równowaga we wszechświecie -.^

zombiakhy0.jpg

Napisano

11ec343ade377ebe.jpg

Łukasz Jaskólski: wypas...jedyne do czego moge sie przyczepic to ten namiot z postacią , chyba za bardzo wychodzi na przod :)

biglebowsky: luks ;)

leander: ciekawe , ale chyba zbyt duzo sie nie napracowales :P

:PiechI: tez bym tak chcial :D

Marduk: a oczy ?:P bylo juz domalowac ......

o r o: witamy :)

Napisano

A tu taka brzydka nocna elfka.

nocnaelfka.jpg

Wie ktoś może jak się pozbyć tych durnych konturów między warstwami w Painterze (tu widocznie głównie wokoło ust - właściwie to psujące całe usta ;P)?

Napisano

Leszke_Lenia: widzę po tym dziale, że robisz niezłe postępy. Gratulacje. Też bym tak chciał ;)

zwierzha8.png