Napisano 28 Listopad 200717 l Psychu: chyba niepotrzebnie zmniejszasz opacity pedzla wtedy sie robia takie nieprzyjemne plamy (jak na dole pomnika(?) ) Piechi: głowa ma fajny detal i wzok ładnie przyciąga, natomiast brakuje nieco jakichś ciekawych elementów w tle czy nawet na kogucie tylko bardziej wyrysowanych. Leszek: no to mnie sie podoba, takie swobodnie malowane jest troche tekstury i fajne akcenty w stylu tej niewinnej ciemniej krechy z prawej czy tych powyżeranych jakoby od oślepiajacego światła wieżyczek Miriam: Na tych 3 ostatnich widać duży progres zwlaszcza jesli chodzi o walor ( to co mowil Omen ) MaciekG: Ostatnie ładnie malowane, kompozycja za to mało ciekawa ale dobrze ze eksperymentujesz z bruszami Daroz:Na te skały na dole przydała by sie tekstura choćby powycinana z jakichs googlowych obrazków Omen:Szklarnia spokoloko; za to panienka jest masakryczna- zwlaszcza te czerwone elementy walnięte z gestu i krechy ktorymi budowales forme a wygladaja jakby współistnialy w przestrzeni z resztą ciała. a dzisiejszy paint2post to takie wesołe piwowary :P
Napisano 28 Listopad 200717 l na dziś mam dość :( . . . stress mnie ogarnia bo z kobitki wyszedł un . . . heh Łukasz Jaskólski - dzonks, pikne bractwo braciszków ;) . . . i mój stresik . . . próba koloru Back to the anatomy . . .
Napisano 29 Listopad 200717 l fajnie sie tu dzieje, postanowiłem, ze sam tez coś wrzucę . misiekhc >>> gość w masce jest na kozaku, fajne kolory a to moje szybkie dość i w sumie bez pomysłu:>
Napisano 29 Listopad 200717 l Lukasz Jaskolski-> swietne kolory Miriam->coraz ciekawiej sie robi ;) Leszek_lenia-> super ten ostatni Misiekhc, Kazziu, Czarnystefan-> uhuhu, mocne to ode mnie dzisiejsza babeczka z tej serii co ta http://darekz-art.website.pl/images/gallery/image27a.jpg ~1,5h
Napisano 29 Listopad 200717 l leszek_lenia: bardzo fajny ten kosciolek, chociaz nie wiem czy bym nie zrezygnowal z tych bialych linii Łukasz Jaskólski: swietne masz te sceny rodzajowe. Takie malarskie 'fotografowanie' tabletem. Ciezko znalezc takiego drugiego jak Ty w sieci :) misiekhc, kazziu: swietne kolory A tak btw - co to jest to takie z drutami kolo twojego obrazu? :D To taki ludzik co go sobie sklecilem z drutu i korka. Na razie nie korzystam, ale robi atmosfere tworcza na biurku ;) A sklecilem go na podstawie opisu z ksiazki, ktora kiedys polecil mi oDD: http://www.amazon.com/Bridgmans-Complete-Guide-Drawing-Life/dp/0806930152/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1196375560&sr=8-3 Jak ktos nie zna, to tez polecam A ja probuje sil w weglu na 100x70, okazalo sie, ze podczas 5 godzinnej sesji zamiast 1 rysunku olowkiem moge zrobic 3-4 weglem. Ale ze nie ma dzialu speed drawing to wrzucam tu ;)
Napisano 29 Listopad 200717 l leadner: masz racje ;) węgiel jest fajny! :] swietnie rece ci wyszly, i wlosy są genialne przedewszystkim :) łukasz jaskólski: ja też chce takie p2p potrafić ^^ :] daroz: troszeczke krzywa ta twarz :) a oto moje p2p:
Napisano 29 Listopad 200717 l sammael_at ano fakt :D dobra teraz cos bardziej wysiedziane, ale chyba jeszcze speed :P dalej trwa walka z kolorami :D 2,5h ;) pozdr
Napisano 30 Listopad 200717 l To ode mnie też coś :) pierwszy projekt do pracy dyplomowej - robię ilustracje do "Kosiarza" Pratchetta. Prawdopodobnie wrzucę jakąś bardziej efekciarską wersję do teczki. Póki co wiem, że strasznie nudne - ale to projekt robiony głównie po to, żeby moja nierozgarnięta profesorka zrozumiała, o jaką technikę mi chodzi.
Napisano 30 Listopad 200717 l leander: super wegielek:) mes.kalina:fajne te czachy DaRoZ:bardzo ładnie
Napisano 1 Grudzień 200717 l DaRoZ: znacznie ciekawiej :-) mi to sie kojarzy z neon genesis: evangelion, i taki klimat jest okej, choc powinienes zadbac o glebie troche bardziej - moze np. wiecej cienia na tym takim robocie? mes.kalina: fajne, choc malo sie tutaj dzieje a to na dobranoc:
Napisano 1 Grudzień 200717 l dzieki panowie :) piech->nie maluj wody takiej zmiekczonej ;) najlepiej walnij duza plame a potem dziabnij paroma kreskami/plamami lekko pokdreslajac powierzchnie wody, bo tak to troszke sie swieci wszystko jak za duzo sie przesadzi z miekkim pedzlem :) sammael_at-> z piłą mi sie skojarzylo :D tak se szkicuje moze wezme udzial w CC totez jeden z podciagnietych szkicow na rozmazanie sie do finalowej koncepcji ktora juz jest po czesci zrobiona....
Napisano 1 Grudzień 200717 l Klase pokazales DaRoZ! 20 minutowy speed w oczekiwaniu na pierwszy poranny autobus, ze zdjecia http://www.kate-jody.com/Muscle%20Mag%20November%202006%20cover0001.jpg
Napisano 1 Grudzień 200717 l dzieki Leander ;) bedziesz go jeszcze konczyl ? takie cus(no nie cos mnie na rycerzy wzielo, wszystko przez CC :P)
Napisano 3 Grudzień 200717 l Wszyscy tu fajniusie speedy instalują, tom i ja coś na szybko smarną. DaRoz. Swoimi rycerzami zainspirowałeś mnie. :) Coś wyklułem przed snem. Taki sobie Cortez palący Indian :D Mr. Witkowski: Pikne autko :)
Napisano 5 Grudzień 200717 l Dzieńdobry. Rzadko kiedy tu zaglądam ale od czasu do czasu ( :P ) trzeba coś wrzucić. Bawiłem się gimpem... W komentarzach wyżywajcie się i bestialsko krytykujcie: Mniej niż godzina na każdy.
Napisano 5 Grudzień 200717 l Witam! Tu widać też wszyscy ładnie sobie poczynają ;) to i ja coś zarzucę. Troche wieśniowe klimaty czyli kózki "na mroczno" ok1h
Napisano 8 Grudzień 200717 l dobre jest panowie ;) narazie 23minutowka moze jeszcze pare takich machne dzis :P pozdro
Napisano 9 Grudzień 200717 l po pięć minut, bo już nie mogę patrzeć na zaczęte-nieskończone lateksowa pani bez refery, reszta z deviantowych stocków
Napisano 10 Grudzień 200717 l fajne Leszek ostatnie, szcegolnie twarz :) tym razem moj master nie zabil cicho :P ale co tam i tak sie ulotni jak przyjdzie ochrona :D takie mazanie na wariata ;p
Napisano 10 Grudzień 200717 l czerwone krawaty coraz modniejsze ;) ... mazania na wariata to dobra sprawa... mes.kalina - kurcze ale swietnie wyszlo....musze tu czesciej zagladac ^^ prosze... stary speed ale jestem z niego naprawde zadowolony ... ogolnie to speedow nie robie za duzo ^^ pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200717 l czarnystefan - świetna praca :) a to cos ode mnie .. przez długi czas nie miałem neta .. i tablet (w koncu wacom!) zakupiłem miesiac temu.. cos mojego.. Pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200717 l Kilka naprawde swietnych prac ostatnio, ale najbardziej mnie sie dziewczyny z jablonova i Bydgoszczy spodobaly. No i Stefan C. z Pruszkowa :) Autoportrety parominutowe z bombki
Napisano 14 Grudzień 200717 l leander, swietne wegle:) drugi jest moim faworytem:) janko, troszke złamałeś tą postać:) jakóbM> podoba mi sie glaca tego gościa synuś > ciekawa kolorystyka mam już dosyć tej pogody więc wrzucam coś wiosennego:
Napisano 14 Grudzień 200717 l Rewelacyjne te wasze speedy... aż mi troche głupio swoje postowac :( Ale co tam... mój ostatni szkic panienki na eliminatora (około 50 min, bez ref)
Napisano 15 Grudzień 200717 l no nie wiem jakno wszytkie te twoje postacie jakie stakie znieksztalcone i nieforemne. ponizej nieforemna 10 minutowka :)
Napisano 15 Grudzień 200717 l mój pierwszy chyba w życiu speed. 8 minut. Taki spontan Fajnie tu macie a tak rzadko zaglądam :)
Napisano 15 Grudzień 200717 l hehe 8 min heee szybciej nie da rady :) kolorek wczesniejszego bohatera :)40 min
Napisano 15 Grudzień 200717 l no marosnki fajnei ci to wyszlo :) wrzucaj czesciej a odemenie spidzik weglem ze starej foto. korzyttacjac z okazje ze sie jeszcze nitk nie dopisal ;) proba kolorkow:
Napisano 15 Grudzień 200717 l :( kurczaki fajnie działacie, a ode mnie takie coś ala żółwio małż . . . i taki silver surfer i ostatni . . . i powrót do nauki . . .
Napisano 15 Grudzień 200717 l miriam: ładny speed ortheza: tez mile speedy janko1987: fajniy ten w kolorkach maronski: 8min o.O tez tak chce Czarnystefan: boskie i moje bazgroly
Napisano 15 Grudzień 200717 l :PiechI: bazgroły powiadasz . . . ta ;), aż wstyd wrzucać swoje . . . ostatni na dziś . . . takie z życia owadów . . .