DaRoZ Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 masakrycznie sie tu dzieje panowie! dawajcie dalej bo milo patrzec :) ja tez cos od siebie dodam-nie nadawal sie imo na finished ;P ani to tez do konca speed nie jest, wrzucilem wiec tu :) 2,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 DaRoZ: wypas! i moja godzinka http://i126.photobucket.com/albums/p84/Piechi/76copy-2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 20 minut z fotki trochę na odpi****ol.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 nieudane ale wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 orzesz w orzech ;] no to teraz poziom zaniżę ... Łukasz fajniste :D . . . //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 ponad 2 tyg piroka w reku nie trzymalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 dobre dobre chlopaki ;) no to dalej swoje ;p troche ponad godzine, ciut z refki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 W sumie chcialem napisac, ze miariam fajnie zaczynasz lapac bryle, tak trzymaj! 45 minutowy szkic weglem 100x70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frealms Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Witam wszystkich, ekstra prace czarujecie. Coś ode mnie (bohater z FR): Pierwszy post btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 45 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Rządzicie panowie ! Trochę długo...ok 2h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Frealms: witaj na forum :) Fajnie namalowany prawy naramiennik metalowy. Przekonywujaco tam jest zbudowana bryla wiekszą rozpietoscią waloru i tymi akcentami jasnymi. Reszta troche plaska. No i facet wyglada troche jakby walczyl ze swoim mieczem ;) selfu: jak dla mnie szkic najlepszy ;) Synuś: Fajne, szczegolnie w okolicach nosa. Dobry efekt dalo, ze nie wszedles w pelna biel w tych jasnych partiach twarzy. Kolega z nocnej zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 speed z rana ;) około pół godzinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Leander - dzinks a co Ty, po nocach ludzi maziasz :D . . . ciekawy ten wunglem, heh nie łatwa technika muszę powiedzieć . . . a tu kolejne coś . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Około pół godziny, generalnie test nowych pędzelków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 I taki jeszcze paro minutowy przed snem . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Leander - super ! Miriam - b.fajny lew. Oczko...ok 15min Usta i nose...ok 15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 janko 1987: tak patrze, ze straciles na klimacie w tej wersji kolorowej. W czarnobieli troche inaczej budujesz nastroj swiatlem. W kolorze chyba za mocno koszulka swieci. miriam: cos ta bryla, o ktorej pisalem, gorzej w ostatnich dwoch ;) Synuś: z tymi pojedynczymi rzesami to sredni pomysl, raczej zawsze nadadza rysunkowi naiwnego charakteru. I sugerowalbym odchodzenie od tak wyraznego oddzielania kazdego z elementow - zrenica, bialko, powieka, brew, rzesy.. wszystko jest u Ciebie oddzielnie, a przeciez czesto kolor czy walor jednego elementu przechodzi na drugi, co zaobserwowane w rysunku tworzy pewna synteze i rownoczesnie niedopowiedzenie. Warto spojrzec na forme bardziej abstrakcyjnie, a nie rozbijac ja na znane nam elementy, bo wowczas zaczynamy malowac z pamieci. Niektore postacie rysunkowe beda zyc wiecznie, sa tez takie, ktorym dana jest bardzo krotka kariera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Selfu ta żólta pracka i gosciu bardzo fajna :) tylko ta kratka mi neie lezy Leander : Dzięki za spostrzerzenie :) ostatnia metamorfoza kurdupla fajna hehe :) cosik odemnie najp szkic na kartce 30 40 min a potem w fotopie od nowa ręcznie jaies 1 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Trochę aktów. Jeśli jesteś niepełnoletni, zamknij teraz oczy. A tu kilka szybkich (zmiana pozy co 3-5 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoriaan Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 A to odemnie 25 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Leander niestety co dzień to gorzej ;), ale im gorzej teraz tym mam nadzieję lepiej później. Sympatyczny krasnal mam nadzieję że jak tak nie eksploduję z nadmiaru treninga ;) . . . Ania jedno oko miałem otwarte, piknie :] . . . a tu moja próba walki z naturalnym węglem i A3, to moje 3 podejście do tego technika . . . buty jak się okazało po mazianiu sprzedali mi kużden inny i cukierniczka z małym słonikiem EDIT: i ostatni przed snem rozdz. 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Taki stateczek. Nie wiem dokładnie ile mi to zajęło, ale zmieściłem się w dwóch godzinkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Dajecie koksu widzę ;) no ta Panie Ortheza i co ja mam robak powiedzieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 z ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 tak przed wyjazdem jeszcze... A i Wesołych Świąt Wszystkim! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoriaan Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 I odemnie ... godzinka w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 prawie jak speedpaint: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Łukasz : superowy portrecik ...a swoją drogą to czemu Ty zawsze chłopów malujesz? namaluj jakas kobite :)z checia bym zobaczyl jak sobie radzisz z innymi rysami twarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Czas pracy około godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Kto nauczy żółtodzioba prawidłowo dodawac teksturki/faktory ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Dobra godzinka przy tym... Najwięcej przy portrecie, bo reszta puszczona. ( Pani Amy ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 dzisiejsza 1godzinka, :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 z refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Dwie godzinki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 rybka plum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 moje pierwsze malowanko tabletem 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Witam wszystkich mistrzow w nowym roku! :) PS Troche zmienilem ta pracke, jest w troche innej wersji niz na poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 rowniez witam wszystkich wymiataczy.... tak troche skromnie : no to do przodu..... ogien :D Daroz: ta szarosc po prawej za bardzo wychodzi do przodu....przeciagnij ja czyms tak jak po lewej masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 helo all w 08'ym :) tak na szybko kolo 2h do gierki fabularnej edit-Leszek dzieki :) poprawione p.s. fajny woz, moze postaraj sie na ziemi uzywac texturowego jakiegos brusha?fajnie ze uzywasz grain czasem potrafi ladnie przykryc gladkosc jaka daje okragly czysty niewypelniony textura brush... choc nie zawsze, dlatego moze wiecej pedzli texturowych badz tych o nieregularnych ksztaltach (jak to kto woli to nazywac).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi