Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

naszla mnie cos dzis ochota na mazanie...ale rownie szybko przeszla..wiec speed :)

medievialcopywi4.jpg

noiprox : fajna ta ostatnia

Napisano

dobre jest chlopaki :)

a tu moje pierwsze proby walki ze zminimalizowaniem w uzyciu round brusha(obiecalem sobie ze teraz wiecej zroznicowania w brushach bedzie, takze iz sa to poczatki odwyku to jeszcze jest troche okraglaka :P)

szczupakml1.jpg

cwiczonko119nl4.jpg

Napisano

o kurczaki pierczone ostro jedziecie chłopaki...

noiprox speedowa powiadasz ]:> piękna. i pierwsza i druga.

DaRoZ niezła szcziuka :],

aż wstyd wstawiać ale cóż też odwyk zaliczam. i takie coś wyszło ni to ptica ni to co...

sp00049rp6.jpg

Napisano

Daroz - ech, biedny roundbrushoholiku :( Założymy Ci koło wsparcia! ;) Szkoda że przechodzisz na inne brushe, to że korzystałeś z samych zwykłych pędzli wpływało według mnie fajnie na efekt Twoich prac

Miriam - :) przekażę modelkom ;)

Making of półgodzinnego speeda poniżej: http://www.speedyshare.com/482504815.html

012ja7.jpg

Napisano

jakus->bardzo dobre

miriam-> speedy i tym sie tez charakteryzuja ze robisz ot takie cos nie wiadomo co a potem z nich mozna wyciagnac calkiem fajne ksztalty :)

noiprox-> fajne speedy zwlaszcza ostatni i przedprzedostatni :)

aha i to nie jest do konca tak ze z nimi zupelnie zrywam :P w sumie to nie wyobrazam sobie jakiejs pracki gdzie choc jedno pociagniecie bym nimi nie zrobil, i tylko w speedach bede sie staral urozmaicac uzywanie pedzli by zminimalizowac w uzyciu okraglaki... troche innowacji, powiedzmy tak :)

tutaj okolo 30minutowy speedzik-

goscqe8.jpg

i jako ze nie wiem gdzie wrzucic a chyba miesci sie jeszcze w przedziale "szybkich" prac efekt po ponad 2 godzinach jescze do podciagniecia conieco (round brush used :P + troche texturek)

practicepart43on2.jpg

Napisano

ta ... stress. Mr DaRoZ , druga twarz imo lepsiejsza.

rzucanie nałogów itd ... ;) ... i takie cościk powstało z braku zajęcia ... rekonstrukcja jednej z pierwszych prac. (50x70 wungiel, 2xpastel i kreda ...) czas kole 1h, "jaś wędrowniczek"

johnywalkieps8.jpg

my.php?image=johnywalkienp4.jpg

Napisano

Panie miriam ma pan kłopoty z chaotyczną kreską. Polecam ćwiczenie robienia jak najmniejszej ilości robienia kresek przy tworzeniu bryły :) Aha :) i jeszcze jedno .. z ołówkiem , kredką lepiej obchodzić sie delikatnie .. bardzo liczy sie estetyka. :) pozdrawiam Kuba

ode mnie potworek (tło ukradłem :D :)

Btw. Jakie macie rozmiary pliku prze robieniu spedów :)?

potworekze7.jpg

Napisano

Daroz - troszke plaskoo ci wyszla ta facjata,

Miriam - faktycznie dosc chaotyczna kreska,

a tu moja wsciekla kometa:

angry_cometm.jpg

Napisano

fajnowacie macie ;], a ja dalej praktykuje z węglem i anatomią tym razem by ref. bo niestety nikt nie kciał pozować :( ... około 1h.

JakóbM ołówki bardzo lubię ale nie w tej skali :] może kiedyś coś mi strzeli do bańki to będę smalił jaką bryką, a na razie z praktycznego punktu widzenia szybciej mi się węglem skrobie, tym razem starałem się mniej chaosu wprowadzać, Dzięki ;).

Reanimator nice face.

04001ic6.jpg

Napisano

torre2wf3.jpg

Nie wiem czemu tak, ale takie cos z bani w 2 godzinki... JakóbM ale o ktore rozmiary ci chodzi - ile waza pliki psd, czy ile px?

Napisano
leander - brusze..skąd? twoje? czy zassałeś gdzieś?

Mayk: Do pracy z diabelkiem, tak jak i do tego szkicu ponizej uzylem tylko jednego brusha, z jakiegos kawalka cegly zrobionego.

Reanimator: niezle sie przypomniales, Ty cos chyba w miedzy czasie skrobiesz ;)

leander-czlowiek-i-kaczka.jpg

leander-czlowiek-i-kaczka2.jpg

Napisano

Daroz: ladna przestrzen, fajna postac...tylko twarz...twarz cos Ci powykrzywiana i plaska wyszla ... :)

Noiprox : szybko, szybko idziesz do przodu.... :)

leander : nie mam zastrzezen :D....z daleka widac ze Twoje... ;)

a ode mnie taki bazgrol...co by o sobie przypomniec :D

gangstate2.jpg

Napisano

Aż miło popatrzeć jak tu sobie poczynacie.

pan z rozdziawioną gębą

bestiakp4.jpg

Napisano

dwudziestominutowy test nowych brushy :P

volcanci2.jpg

EDYTA:

i jeszcze jeden, tym razem poniżej 1h - bum:

boomny4.jpg

Napisano

leszek_lenia chyba za mało zwracasz uwagi na estetykę... zło ;D

a to moje :) po lewej stronie wygląd pędzla jakim malowałem .. genialny pędzelek :)

dziadda7.jpg

Napisano

tortu szefie dajesz dajesz :P

jakis stary speed nieskonczony dokonczylem, troche bez sensu..

0776finalhl1.jpg