Cpt.Obvious Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 gurth masz swietne wyczucie krechy, ale malo w kolorach twoich prac widze ( jedynie te malunki jabuszka etc) ciekawi mnie czy w barwach potrafisz oszołomić tak samo jak w b/w :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Tiger za niedlugo sie przekonamy ;) bigl :) hegemon nie hannibal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Świetne prace. Ja pozazdrościłem kru tego wektorka i też chciałem coś ładnego i czystego zrobić, ale noga boli więc szybko koncepcja się posypała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 nice...ale jeśli to skończony (nawet \"szkic\")..to panienka jest ściągana tą smyczą trochę za bardzo na bok.. więc przydałaby się jakaś przeciw-waga... może.. wiszące z góry kajdanki i pejcze..?... (hhczzyy..) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 \"Tiger za niedlugo sie przekonamy\" poczekam cierpliwie :) bo jabuszka mi sie naprawde podobały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 Ten kto wynalazl tablet powinien dostac nobla. Moja pierwsza w zyciu praca \"tabletowa\". Nie moge sie oderwac od tego cholerstwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 hehehe...maźnięte tabletem zawsze wygląda lepiej...takie jest moje zdanie...antytalenta ołówkowego...bo tą starożytną metodą nigdy mi nic nie wychodziło...a z tabletem i psem to jush inna rozmowa... Niezłe DruG czekam na więcej Twojego stuffu :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 żes zaszalał...ale to mdłe wyszło troche :) byc moze za mała optycznosc brusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 To mial byc gosc do konceptu czolgu, ale czolg wyszedl obciachowy wiec wrzucam tylko speed kierowce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Albo co tam.. raz kozie śmierć. Dam linka do konceptu jak ktoś ma ochote. Tylko się nie śmiejcie, to moja pierwsza próba wizualizacji pojazdu, a co dopiero machiny bojowej. http://www.tgfg.pl/tomek/67-czolg2.jpg wszelkie prawa do konstrukcji zastrzeżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Drug - witam wsrod braci tabletowej:) Leander -Rozumiem ze to uządzenie stacza się na przeciwnika ?;-) nie do konca rozumiem jak sie tym kieruje , i co to jest takie kolorowe po bokach?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 To statyści, których MON wynajęło do sfingowania aprobaty dla nowego projektu. Odnośnie samej strategii walki jest tak jak mówisz. Dodatkowa ciekawostka - załoga liczy 12 osób, ponieważ tylu ludzi potrzeba do wtoczenia pojazdu na górę i wznowienia ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Zmaszczony speedzik o poranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 a teraz was bede meczył tróskawkiami!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 cos szybko przyszedl ten tablet Drug ;) doplaciles jakies extra czy ten czas tak szybko leci?:) super ze juz masz to ustrojstwo;) leander czolg bardzo praktyczny nie potrzebuje paliwa - tylko powiedz mi jak on sie toczy kiedy jest parada (jak na tym rysunku) i wystaje koles ? ;) truskawki...narobiles mi smaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Gurth to proste - teren pod paradę jest tak wybierany ze ma spadek Drug - fajniutko, mam tylko wrazenie ze boisz się trochę kolorków, bardzo przytlumione to wyszlo:) A tu kiciuś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 No truskaweczki soczyste takie :) leander: proponuje z projektem na wiejską, napewno spodoba się w planie oszczędności ;) edit: ikim, świetny kociak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 ikim: przytlumione? Jezeli chodzi Ci o to, ze kolory nie sa saturowane na maxa to rzeczywiscie, robie to z pelna swiadomoscia i nie ma to nic wspolnego ze strachem, przed kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 hoho sporo sie zadzialo odkad tu ostatni raz zagladalem. za duzo tego jest zeby sie rozpisywac, dlatego skrobne tylko, ze najbardziej przypadly mi do gustu prace druga i gurtha. ikim : grozny ten kociak :3 a teraz cos ode mnie. moja pierwsza praca myszka. jakies 20 min w psie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 W ramach cwiczen malowania na tablecie taki oto kubeczek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 kubeczek calkiem calkiem bardzo fajne blikki swietlne !! pelen wypasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 o rany gdzie mozna kupic taki fajny, lewitujacy kubeczek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 jej wy to macie pomysły ja ciagle jakeis tkaei już oklepane rzeczy robie :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 fajniusi szkoda ze polyw obrazeczkow nie widze. to bazgrolkow odemnie troche, snily mi sie ruzne rzezy i je namalowalem, staralem sie wogule ine rpzejmowac, jak to z punktu widzenia ilustracji dziala, interesowalo mnie zeby bylo to jakos tam zblizone do tego co zapamietalem. jednym slowem \"more fun less thinking\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 oDD gdzie ty sie szwędasz?widze chałupa jakas, telewizor ;) 2,5-3h przydałoby sie koncepcików troche porobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 witam forumowiczow, tych znanych mi i nie znanych... moj skromny wklad w rozwoj tego watku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 O prosze, ktoz to zawital w naszych skromnych prograch. Czesc Kengi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 witamy stałego bywalca sijun forums :) Dupe wołową juz tam widziałem, swietny spidzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 witam, witam. no to macie jeszcze jeden. max3d.pl exclusive ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 witaj kengi, siatka in progress ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 swietnie pracki drug fajny kubeczek odd hehe swietne masz sny ;0 tiger respekt kengi respekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 dlaczego dopiero teraz, taka perełka ;) nie no dobra praca kengi licze ze Ci skrzydełka sie tu roztrzepoca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Drug n1n1n1n1, kubek jest sliczny :o Tiger1313... czy to jest speed? wypas :D kengi respekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Wysoki poziom cos ostatnio.. fajnie. mw4d - nie widze pracy A tu moja praca. Z tematyka SF i bronia nie mam nic wspolnego, ale wyszlo samo w \"procesie produkcji\". Ogolnie calosc ma sporo dziwnych bugow, ale jako szkic uznaje to za skonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 jakiego programu, brushy uzywasz?? jakies filtry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 mrc: Pewnie masz na mysli teksture ściany. Robi za nia skan mojej pracy temperami. Taki wybieg na szybko. Reszte robie standardowym okraglym brushem. Program photoshop. Jesli Ci sie uda to dojrzysz na kuli cos na ksztalt małej litery \"a\". Zauwaz, że jest tez na pracy powyzej tylko znacznie wieksza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Po obejrzeniu pierwszego LOTRa strasznie chcialem namalowac elfa, ale nie mialem tabletu. Wreszcie moge... Godzinka z zegarkiem na reku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 DruG: Szybko okiełznałeś tablet. No ta pracka to już naprawdę klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 ta spoko elf moze byc tylko ze zjego noga lewa robi sie cos niepokojacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Porzuc niepokoj, wszystko co zrobilem, zrobilem z premedytacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Drug sie rozkreca :) Na pierwszy rzut oka wyglada ok czyli jest ok :) Niemiecki Generał Luftwaffe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Tiger, jak zwykle .. odlot :) ( byle mu paliwa nie starczyło:)) thomas.w, też możesz sobie namalować postać i złamać jej z premedytacją nogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 hihi:) witaj kengi :) lenina widzialem na f3d a tego drugiego to nie widzialem. lenin fajny. ja lubie. ten drugi tez fajny tiger :) no znasz moje zdanie ;) dobra. ja wracam do moich modelikow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 eh moje znowu najgorsze ale dobra... tym razem painter atakuje eh cos z zalacznikiem jest ne tak... sproboje jeszcze raz what? - The attachment you are trying to upload is too big. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 owad, zeby snieg stopnial, zebym wyzdrowial, zeby w koncu mozna bylo pojezdzic sobie... :) ps. tła niema, bo jakby bylo to bylby to snieg, a snieg by zabil owada i nie mialby kto przyniesc wiosny. Btw to nielubie owadow, ale moze zadziala? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Pozatym ze mam niesamowity talent do 3D ostatnio odkryłem ze równiez mam niesamowity talent do 2D a w szczególnosci do speed paintingu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Hmm.. malowałeś lewą ręką? Bo widzę, że pozowałeś prawą.. Aaa! - flip horizontal? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 taa, pewnie tego uzyl ;) ej mnie tez szczeka opadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 I wanna touch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi