Napisano 8 Grudzień 200915 l świetna prace - zwłaszcza SBT77 - klimat ! truposz i mech też wymiatają :) na granicy speedpainting'u - trochę ponad półtorej godziny painter na starym szkicu z artrage, sprzed paru lat --- edit - cos wywalilo grafikę z imageshack'a- dziwne, wisiała przez kilka dni bez problemu Edytowane 10 Grudzień 200915 l przez jokov
Napisano 10 Grudzień 200915 l dezzed: swietne te kilka ostatnich obrazkow leszek_lenia: mech gitowy jokov: nie widac obrazka z refki szkic w ps probujacy nasladowac wegiel, ale powoli dochodze do wniosku, ze photoshop i zaden tablet czy milion poziomow nacisku nie ma szans z tym co robi dłon, nadgarstek, ustawienie wegla w dowolnej pozycji. I szybciej i wieksza kontrola w weglu.
Napisano 10 Grudzień 200915 l leander: poprawione btw. - fajna bryła :) - zgadzam się z tobą w kwestii rysowania w realu - przy czym 2 uwagi - nie nadasz węglem światła - jak w tej pracy przykładowo (skądinąd świetnej) secundo - nie ma undo ;) Ale fakt - trudno sobie wyobrazić by choćby tablet b1 z wyświetlaczem oled dawał tyle samo kontroli i satysfakcji. (Choć ja wolę zdecydowanie rysować boczną krawędzią grubego ołówka bez oprawki - takiego o ośmio, czy sześciobocznym przekroju) -- przykład stary i słabej jakości, ale nie mam nic innego ps. rozgadałem się - już się zamykam i nie mącę ;)
Napisano 10 Grudzień 200915 l Zgadzam sie Leander, wegiel naturalny jest niedopodrobienia w medium cyfrowym. Ja taka martwa nature i zarazem studium kolorow, calosc chalk brushem.
Napisano 10 Grudzień 200915 l icecold: fajne jabłko i tło :) winogrona ciut surowe, choć ładnie się odbijają w stole painter ok. 1/2h 20min (oba z natury) ciągle 1 brush :/
Napisano 10 Grudzień 200915 l icecold: coraz lepiej polka dot: swietna praca jokov: przełam sie i siegnij po drugiego brusza :p edit: a to jeszcze dam spasmoka i papugryfa Edytowane 10 Grudzień 200915 l przez Łukasz Jaskólski nieznany
Napisano 11 Grudzień 200915 l leander : ladne plamy :)..fakt wegiel to wegiel...zaden cyfrowy brush go nie zastapi ;) Łukasz: spasmok na wypasie jest.
Napisano 12 Grudzień 200915 l Łukasz Jaskólski: znów bardzo ciekawie :) icecold:fajnie http://img692.imageshack.us/img692/3473/70003496.jpgg Edytowane 12 Grudzień 200915 l przez bezio
Napisano 12 Grudzień 200915 l czaszka weglem z "modela", podmalowka ps kilka innych szkicow Edytowane 13 Grudzień 200915 l przez leander
Napisano 13 Grudzień 200915 l taki prosty koncept w ramach treningu...pierwsza wersja poszła w niebyt bo coś się pokaszaniło więc było naginanie od nowa ale za to szybciej dlatego zapodaje jako speed
Napisano 13 Grudzień 200915 l Zainspirowany tematem "fobie i natręctwa" - Tanatofobia. żałuję że brak mi warsztatu by ująć to lepiej, ale wszystko przyjdzie z czasem...
Napisano 14 Grudzień 200915 l koło dwóch godz jakov: przyjemne portrety leander: podoba mi się to połączenie węgla z ps
Napisano 15 Grudzień 200915 l leander- bardzo fajne prace ostatnio widuje jokov - ciekawie malujesz w tym artrage'u ja cos takiego z bani dla luzu:
Napisano 16 Grudzień 200915 l KhazadThard, selfu: dzięki :) Ciekawe prace selfu:- jedyne co mi to przypomina, to glina do rzeźbienia która przymierza się, żeby uciec z pracowni ;) - fajne światło to zabawa DS'em i Colors (ktoś ostatnio wrzucał coś właśnie z tego programu) fajna sprawa - gdyby tylko ekran był większy.. artrage z natury i painter z głowy 2 szybkie szkice (artrage) i ostatni, tym razem trochę dłużej świeżutki artrage studio 3 ;) - wreszcie można trafić w wybieraczkę kolorów
Napisano 16 Grudzień 200915 l szybkie pastele troche paintera i psa na pastelach zeskanowanych akryl na scianie w studiu tatuazu painter poprawiony photoshopem,zero refek
Napisano 16 Grudzień 200915 l free.ZE:no, ale to trudno nazwać speedpainting'iem... leszek_lenia:a jakoś tak się zebrało, działanie ucieczkowe (zamiast pracy) ;) -ładna panorama - kolory zwłaszcza Edytowane 16 Grudzień 200915 l przez jokov
Napisano 18 Grudzień 200915 l jokov,jak dla mnie wszystko poza ostatnim obrazkiem jak najbardziej speedowe,zreszta to pojecia wzgledne 30 min Edytowane 18 Grudzień 200915 l przez free.ZE
Napisano 20 Grudzień 200915 l dezzed - fajne koncepty, no i świetne widoczki kilka postów wcześniej! leszek_lenia - Nawet jak na speed osobiście pokusiłbym się o więcej detali :). zabawa w pse :)
Napisano 22 Grudzień 200915 l leszek_lenia: jak zwykle świetne, fajna bryła deezed: w poprzednim poście super pracki, żwaszacza druga - bardzo malarskie (zima też fajna) bedyk: smok wyszedł fajnie - kolory serio: no nieźle, solidna dawka (przydało by mi się takie ćwiczenie) ogólnie ciekawe speedy (ja się obijam ostatnio) takie małe coś, niby że świątecznie z refki niedokończona zabawa kolorami - jednak nie lubię ze zdjęć dzisiejsze wypociny - z natury dobranoc i wesołych świąt ;)