Napisano 27 Maj 201014 l Sebel nie wiem czemu ale jakoś bardzo mi się ta twoja szybka pracka spodobała. Jakoś tak mi do gustu przypadła
Napisano 28 Maj 201014 l podczas rozmowy telefonicznej - szkic w Harmony a skoro nikt nic nie wrzuca to jeszcze jedno z Harmony Edytowane 30 Maj 201014 l przez Nezumi
Napisano 1 Czerwiec 201014 l selfu fajne to jest ....ja bym dal mocniejsze te linie wykreslajace ksztalt..by sie fajnie wybil :) a ode mnie malunek z serii niepotrzebniesiezatozabieralem.
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Panowie! ciśniemy!!! samo się nic nie zrobi.... ;\ ode mnie taki speedzik:
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Ale tu się porobiło, a mnie tak dawno nie było:P Tak w ramach przypomnienia sobie co to jest tablet..:P
Napisano 16 Czerwiec 201014 l nikt nic nie wrzuca :( dobrze ze chociaz na sijunie speed painting nie zdycha., i jesce raz : Edytowane 16 Czerwiec 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 16 Czerwiec 201014 l Fajnie mieszasz kolory Leszku :} Rysunek, który spodobał mi się jako miniaturka... dlatego wrzucam: edit. nie mogłem się powstrzymać... Mam nadzieje, że Leszek nie będzie miał za złe... Edytowane 16 Czerwiec 201014 l przez sebel
Napisano 16 Czerwiec 201014 l sebel fajny ten over. teraz wyglada jak kadr z filmu.czuc ruch. podoba mi sie :)moglbys dodac troche tej czerwieni wiecej. bo widze ze dobrze zrobila ;) a co do kolorow..to wiesz.scisle strzezone tajemnice sa :D...a tak serio.to sie samo jakos miesza. ;) Edytowane 16 Czerwiec 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 16 Czerwiec 201014 l sebel - bardzo fajny masz ten budynek, podoba mi sie leszek widze, ze cisniesz nadprogramowo :) badz laskaw dla innych, sesja jest ;) ja tu takie 15 minut, wlasciwie paint2post:
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Leszek - uff... :D fajno, że się podoba ;}. Więcej nie będę już raczej przy tym siedział, bo jeszcze zniszczę zamiast poprawić :}... chociaż kto mnie tam wie ;P A wracając do kolorków strasznie mnie się podobają, bo jak sam zaczynam rysować coś z głowy to straszne monochromo wychodzi ;\\... Masz może jakiś sposób na to? Kadry też masz ciekawe kojarzą mi się właśnie z takimi filmowymi. Brakuje mi tylko lekkiego wykończenia twoich prac, bo jako szkic są naprawdę fajne :). selfu - dzięki :). wrzucam studium pracy Andree'a Wallin'a
Napisano 20 Czerwiec 201014 l sebel moze sprobuj czegos takiego http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/103/1/1/lady_at_beach_by_leventep.jpg latwiej wtedy o kolor ;) Edytowane 20 Czerwiec 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 5 Lipiec 201014 l Wrzucam taki szybki rysun z machnięty w przerwie w pracy. Zdecydowanie za długą przerwę w bytności na forum zanotowałem.
Napisano 7 Lipiec 201014 l Atheg miło znowu Cię widzieć na forum ! A ja nabiję sobie posta :) yhh... Muszę tu zacząć częściej gościć.
Napisano 17 Lipiec 201014 l Autor Szkic live, a szopowane wyłącznie po to żeby wydobyc niezanotowany ołówkiem klimacik "pod światło"
Napisano 17 Lipiec 201014 l Nieźle wymiatacie :) Ja dla odmiany chciałem zrobić coś z innej mańki i bawiłem się fotami. Wyszedłem od tej fotografii: http://www.imageafter.com/image.php?image=b2chopperclose003.jpg ... i montażem i malowaniem doszedłem do tego: może będę to ciągnął dalej... a może nie... ;) pzdr
Napisano 27 Lipiec 201014 l w koncu troche chlodniej..mozna nadrobic zaleglosci: troche nowego sztrunxu ode mnie:
Napisano 28 Lipiec 201014 l Leszek pomęcz bardziej te bryły, niech bedzie gdzie wzrok zawiesic do tego zasugeruj moze jakis ekwipunek na zolnierzach, przelaczniki na broni itp mam wrazenie ze za bardzo sie z tym malowaniem spieszysz a tak poza tym rozmyty samochod i mech(10231) na wypasie są jakies retro z bani
Napisano 31 Lipiec 201014 l ciężko nazwac to speed-paintem bo zajęło mi kilka godzin, ale cóż ktoś bardziej doświadczony na pewno machnąłby to w 1,5h. nikodem rzuc sie na wiekszy format..malo tu widac troche.nic tam do ogladania nie ma. Edytowane 31 Lipiec 201014 l przez nikodem.