tomzar Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 wersja z kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 test nowego tabletu Volito2 http://images1.fotosik.pl/19/b35yfsn2j0g5oleu.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 tomzar: dziwne ale czuc grooze:) kolor lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 zzzzzzzzzzz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 arturos > dzieks, a co do twojej pracy to wszystko cool:) ale cos z noga nie tak fajny styl ale noga dziwna Mkaszpir >super i kolejny rysunek z cyklu "co mi sie tam śniło??" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 " Nastała era na nowego bohatera czyli jeża naszego przyjaciela." Myszka painting czas : a to niewiadomo. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Mkaszpir podziwiam twoja technika :D ja cos na szybko, czlowiek ma coraz mniej czasu na przyjemnosci... btw, tomzar ciekawe masz sny (czy raczej koszmary??) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 następny wrzut Yasiu zaskoczony przez świt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Mkaszpir - narysuj cos innego :) Może coś złego z humorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Mkaszpisz -Yasio po prostu jest genialny, ten grymas na jego twarzyczce powala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 bardzo szybki szkic marina olowkiem (mocno przerobiony, bo z glowy) widac mase bledow ale nie bede tego poprawial http://images1.fotosik.pl/20/o6nieeop1ejzchqq.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Troszeczke złagodze klimaty http://img287.imageshack.us/full.php?image=beznazwy7fu.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Narescie troszke czasu wolnego mialem. Wysiedziane troche dluzej niz speed - moze nawet ze 2 godziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 lord_saskybody: uwazasz, ze nasmiewanie sie poniekad z osob niepelnosprawnych jest na miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 terminal frost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Mkaszpir: klawe te obrazki robisz :) Painbringer: ciekawy dizajn Wojtala: fajowe ludziasy i kolorek Deus: Widze ze bruszujesz na całego, dałbyś jakąś faune :) mw4d: ładne , kompozycja ciekawa wrzucam kolejnego fela do kolekcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 szalona reka >:D http://images3.fotosik.pl/20/fr4fn9nghnsfonbs.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 szalejecie wszyscy, dzięki za dobre słowa. Łukasz Jaskólski>w pierwszej chwili pomyślałem że to łuk mw4d>niezłe Wojtala>to coś z "obcymi"? :> zakupiłem taśmę technicolor, eksperymenty trwają . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 okularnik na szybko :P 5-10min... fajne rybie oczka Mkaszpir, ostatnio coś cie wciagnely :) Wojtala, Łukasz J. zarąbiste, bardzo mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SXGeko Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Pastelowa bupka, rysowane z referków...pies :D. Wystarczyło troche pudru, pozbycie sie sierści i od razu wygląda jak człowiek ;]. I jeszcze grafika mutacja ajnsztajna z czachą i tam kimś jeszcze Endżoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 takie szybkie pastele niestety nie dysponuję akurat przyzwoitą kamerą, dlatego jakość opłakana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Mkaszpir - twoje prace coraz bardziej z charakterem. Łapią styl.(fajne) U mnie trochę szopy. Taki chudzielec z głowy. (30min - dłuuugo:-) http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 mkaszpir fajne wylupiaste oczy:) lukasz jak zwykle klasa sama w sobie;) niaf niaf nastepna z serii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 szybki szkic z lekcji z naturki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 ja na prawde nie wiem, po co niektorzy podaja falszywy (skrocony) czas pracy przy obrazku. Tu nie szybkosc sie liczy, a efekt - jezeli ktos ma zamiar sie spieszyc przy pracy, to niech lepiej sie wogole nie zabiera :/ Teksty typu "moj pierwszy obrazek - robilem go 10 sekund" az wolaja o pomste do nieba. Przeciez jak ktos jest poczatkujacy to przy pracy schodzi masa czasu :| A tu ode mnie. Wreszcie net mi chodzi tak jak trzeba, wiec moge wrzucac obrazki :D Co prawda nie wyszlo do konca to, co chcialem, ale to dlatego ze pozno juz jest xD Niech mi ktos powie, skad wziac 1500zl zeby znow tam pojechac o_O {POST NIZEJ} Trademark: Ja nie mowie konkretnie o Tobie. Piszac tego posta nawet nie myslalem o Twoich pracach xD. Z doswiadczenia swojego i znajomych wiem, ze na poczatku swojej kariery graficznej wrecz nie da sie narysowac czegos co jako tako wyglada w kilka minut :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 bez obrazy Deus ale nikomu to nie przeszkadza procz ciebie, jesli chodzi o mnie, nie wiesz jak rysuje wiec skad mozesz przypuszczac ze parenascie kresek (zwracam sie do poprzedniego posta) moze mi zajac wiecej czasu niz podalem. Takie pochopne opinie nie sa na miejscu, poza tym w takim dziale mozna i cos na szybko zrobic wkoncu nazywa sie bodajze "speed painting", (oczywiscie moge sie mylic i okaze sie ze zle zinterpretowalem nazwe)... Chcialem tylko wyjasnic sprawe, jeszcze raz mam nadzieje ze sie nie obrazisz w jakis sposob o takie banaly ale zrozum ze nie lubie kiedy ludzie ktorzy mnie nie znaja oskarzaja o klamstwo. wrzucam cos zeby posta nie skasowali... :P PS. Deus jak chcesz kase to sprobuj sprzedac swoje prace, sa na takim poziomie ze napewno by ci sie udalo znalesc kupca... no potrzeba do tego jeszcze checi i cierpliwosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Wojtala -> wypas takie przeciągniete te postacie w pionie , jak dla mnie bumba a oto moje wypociny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 autoportret 10 sekundówkas, kolega se klepnol rysuneczek moim zdasniem odwaznie on naprawde tak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 pseudokolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Lukasz: Pseudo robi wielka roznice ;) A ja dzis wyrabiam 200% normy :D Obrazek pierwszy zamierzony, drugi zupelnie przypadkowy, ale uznalem ze wyglada lepiej niz ten pierwszy, wiec wrzucam :P na jakas faune chyba nie jestem jeszcze przygotowany xD EDIT: w sumie ten drugi to po malym podmalowaniu moglbym wyslac na konkurs LabiryntBoox "Obcy" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 lukasz troche slabiej niz ostatniooo.. za do deus pierwsze super;) naprawde widze postep podoba mi sie;D a ja skatowalem dzisiaj lube ktoraa kiedys wrzucil leander bodajrze:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 taki szybki speed... JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 i jeszcze jeden kolega z tematyki Sci-Fi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 trademark: fajowe koncepty ,tylko wywal soft brusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 dawno nic nie wrzucalem:) widze ze poziom sie podnosi:) deus świetne te 2 speedy, łukasz metal wyglada imponujaco aczkolwiek pojazd troche w zlej perspektywie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Eol:jakies wpływy Dusso ? wrzucam kolejny superspejsszip tym razem jest jakas perspektywa :) PS: Yoker fajny kwiatek, dopiero co go rozpoznałem (myslalem ze to draperia jakas:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 hmm... ja chyba jakos nie umiem malowac "obiektow" zywych... o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SXGeko Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 No to ja też wrzucam swoje 6 złotych. Babucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Deus - wypasiony ogonek:D ciągnie kota do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Deus - wypasiony ogonek:D ciągnie kota do lasu? Zawsze podobaly mi sie obrazki z takim rodzajem zawijania roznych podloznych rzeczy :> A co do kota - nie wiem gdzie go ciagnie, ale przez szybe raczej nie przejdzie :D Z racji tego iz ferie mi sie dzis koncza i nie bde mogl robic sobie nocnych sesji spidowych, wrzucam obrazek z rana :D Crapowaty i symetryczny, ale zawsze cos xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 pfffff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 No i jak zwykle maly badziew ode mnie... niestety na taj rozdzielce malo co widac :/ JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 taka tam babeczka ołóweczkiem. Wszelkie komentarze mile widziane ;) albo jakies linki do kolorowanie czegoś takiego bo tablet mam ale na digital paintingu to sie nie znam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SXGeko Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 No tu taka kobiecina, dziefka nawet rzec można, Komentarze by fajne były jak dla mnie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 ludziska, komentarze to raczej nie w tym temacie :) no i crap ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyh_krowi_pazur Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 ktos mógłby zrobić galerie z pracami z tego działu, byłaby dłuuuga, ale ciekawa :] wybazgrane jakoś, kiedyś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Jako, że jestem tu nowy, to chciałbym powitać wszystkich forumowiczów :) Podoba mi się konwencja tego forum (a szczególnie wątku: speed painting), którego odpowiedniki widziałem w wersjach zagranicznych. Mam nadzieję, że starczy mi wytrwałości, żeby postować tu przynajmniej raz na parę dni. Strasznie pompatyczne przemówienie wyszło :P na początek 15 min. obrazek z motywem drogi http://img211.imageshack.us/my.php?image=1302068hi.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi