Phantom Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Scatmax...ta scena z Dzwiedziem jest świetna!!..pownieneś więcej takich pracek w tym właśnie stylu robić...bo widze że ewidentnie on do Ciebie pasuje :) Czekam na more... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 ten Gif na górze jest poprostu zaje... [lol2] świetny styl Scatmax [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 no dźwiedziu git...ale za koszule to minusik masz :D pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 czapeczka al\'a tiger1313 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 co do czapeczki.. to dokładnie tak ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 ien am goznead aczewtylumnia mcezu niem tu ien ylbo atoniost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 heh ostatni najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 Niespokojny upiór cmentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 buhahaha, świetne Tiger1313 :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 oDD jak zwykle czadzik, Tiger tez fajnie:) Po co ja wlasciwie to napisalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Wasze pracki są odlotowe - chylę czoła:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Kocham te prace!!!!!! * * ustawa o ochronie języka polskiego zepsuła cały efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Pracki fajniusie. Zwlaszcza ten cosik nosorozco podobnego:). Ps. Mam zapytanie. Jak wy panujecie nad doborem kolorow bo mi to najgorzej wychodzi???? Pozdor[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 kurcze super.... za*piekniste, wy*wspaniałe, ku*cholera nie mam słów .. oDD i Tiger rulez !! :)) * to przez tekst leandera o ochronach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 to byl znak od Boga , zeby tu nic nie umieszczac(bo sie attachment nie zmiesci) Zarabiste pracki , nie wiem jak wy to robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 odd u żesz ty - powaliłeś mnie tą pracka:D Pzdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 oDD super, ten czlowieczek wychadzacy zza kotary to juz prawie jakby mullins rysowal..gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Postanowilem sie dolaczyc - chociaz jestem poczatkujacy :) To moj pierwszy speed i trzecia jakakolwiek praca w Photoshopie. Rys wykonany w niecale 30 min - myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 ODD aż miło wejść i popatrzeć, świetne światło i faktura. Tiger też fajniutko. Ostatnio sobie potrenowałem to wrzucę coś może nie tak .... niedługo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 zawsze sie chcialem nauczyc bawic swiatlem i cieniem... oto moje pierwsze (nieudolne) proby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Bardzo fajniasty ludzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 No fajne rozkrecasz sie. Moze bardziej ostre? jest rozmyte dosyc :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 o, dzieki :), szczerze , to sie balem ze opieprz dostane ze to tu wrzucam ;] a rozmyte takie , bo chcialem zeby malo zajmowalo , bo nie mam wlasnego serwerka z ktorego moglbym umieszczac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 a ja powiem, że jest wysyp świątecznych avatarów :D może w związku z tym zrobicie mała bitewkę na najlepszego Mikołaja ?? :) pozdrawiam [piwo] P.S. Jedrush, nie masz serwerka ?? no to jaki problem :D http://www.tripod.lycos.co.uk lub http://www.interia.pl chociaż polecam to pierwsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 ja sie pisze... zrobie wscieklego mikolaja morderce z obosiecznym toporem zamiast prezentu (czy w roli prezentu);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 no to czekam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Przegladalem sobie z nudow HPX\'owe dziela i mnie zainspirowal:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Hulken super, bardzo fajna technika. Widzę, że to brush, ale wyszło tak troche wektorowo, konkretnie. A tu moja próba ucieczki od wszechobecnej zimowej depresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 O kurde Brolias, po moim ciemnym typku taką żarówę wrzuciłeś :) Aż się przestraszyłem.. :o To ja przedłużę tą serię prac o jedną z dzisiejszego poranka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marushinó Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 A takie cuś? Pewnie sie nie podoba bo prymitywne ale chyba z 15min pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marushinó Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Dodam tylko ze to myszka bylo robione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 leander seria prac - kiepska kupa? :D zapowiedz wiosny jest spoko, ale ten ludzik pływajacy to mnie sie niepodoba brolias - takie sobie ale skzic nawet fajny ;) marushinó - fajna lapka :) Scatmax - hulk jest super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Speedy dodawać może każdy, ale apeluję o humanitarność wobec oglądających..... Brolias/marushinó.... Litości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 mw4d: Cóż, raz pod wozem, raz na wozie :) Ten ludzik pływający to miała być kobieta, stąd nieco wątła sylwetka. Ale i tak jestem zadowolony - znalazłem bardzo podobną wodną scenkę równo sprzed 3 miesięcy. Ta praca ma numer 43, tamta - 5 i różnica w poziomie jest duża. Nawet bym pokazał, ale zgodnie z apelem Gothama - oszczędzę Wam :D A przy okazji: zapraszam do III edycji BITWY 2D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 ee o co chodzi z ta humanitarnoscia? bo chyba nie skaplem. Mw4d:to bez szkicu bylo.cala pracka w szopie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 O to, ze nie masz litosci dla naszych zmyslow. Nie interesuja nas przefiltrowane maziaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Leander - sorry wiesz troszke nie sprecyzowalem oceny tej pływaczki, chodzilo mi o to ze pracka jest zabardzo zabrudzona te biale brushe ehh no i anotomia padla patrzac na inne twoje pracki to ta to taki wrzód jest :). Może dlatego że chyba referki nie miales jak juz kiedys mowiles ze bez zdiatka nie umiesz i ze \'rysujesz z glowki\' :D, nie wiem jak w tym przypadku ale chyba tak bylo. Rysuj, rysuj bo umiesz :) pozdrawiam Ps - Pokaz ta pracke z przed 3 miechow pod linkiem z ostrzezeniem o zawartosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 its da bom its da bom bans bans, dirti sałth nie mam gg mlody malrzu mwd4 pisz na mejla albo tutaj apropos z numerowaniem pracek to swietny pomysl ja tez jak tylko zaczolem malowac to zaczolem i numerowac, latwo jest obserwowac postep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 z tym numerowaniem pracek to jest niezly bajer.. bo pracka 1 a 5 u mnie roznia sie straszliwie (5 duuuzo lepsza niz 1)a i tak jak patrze na 5 to mi sie zle robi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Zaczalem mazac (mysza jak zwykle) brushem \"listkowym\" i tak wymazalem morde. Just ignore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 hm przypomina naladowanego sterydami drecha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 oDD, super :D Mikołaj killer, fajne, fajne :) druga pracka też mi się podoba, taka smutna :( świetny klimat [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Mój pływak z 16 września wyglądał tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 hmm wyglada jakby go jakis pseudo baseballista poturbowal ... a tak wogule to co ty mowisz ze nie widac roznicy.. widac widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 o nie! Odd czemu nie masz gg? twoje pracki sa jak zawsze super total respekt. drug tez ladnie. leander - plywak nr. 16 wrzesnia super. :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 kapliczka ehh kurde cos mi tablet szfankuje moze jest gwarancja ehh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Ding - dong, święta za pasem a gwiazdka się nieubłaganie zbiliża :) Więc wszystkiego naj - dla wszystkich speedowców i reszty forumowiczów :) Czas na świąteczny speedzik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 oo.. naprawdę fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 panna, eh linia nadal nie jest prosta chyba oddam do serwisu ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi