Napisano 7 Grudzień 200321 l Scatmax...ta scena z Dzwiedziem jest świetna!!..pownieneś więcej takich pracek w tym właśnie stylu robić...bo widze że ewidentnie on do Ciebie pasuje :) Czekam na more... pozdro...
Napisano 7 Grudzień 200321 l ten Gif na górze jest poprostu zaje... [lol2] świetny styl Scatmax [piwo]
Napisano 9 Grudzień 200321 l oDD jak zwykle czadzik, Tiger tez fajnie:) Po co ja wlasciwie to napisalem?
Napisano 10 Grudzień 200321 l Kocham te prace!!!!!! * * ustawa o ochronie języka polskiego zepsuła cały efekt :)
Napisano 10 Grudzień 200321 l Pracki fajniusie. Zwlaszcza ten cosik nosorozco podobnego:). Ps. Mam zapytanie. Jak wy panujecie nad doborem kolorow bo mi to najgorzej wychodzi???? Pozdor[piwo]
Napisano 11 Grudzień 200321 l kurcze super.... za*piekniste, wy*wspaniałe, ku*cholera nie mam słów .. oDD i Tiger rulez !! :)) * to przez tekst leandera o ochronach :)
Napisano 11 Grudzień 200321 l to byl znak od Boga , zeby tu nic nie umieszczac(bo sie attachment nie zmiesci) Zarabiste pracki , nie wiem jak wy to robicie
Napisano 13 Grudzień 200321 l oDD super, ten czlowieczek wychadzacy zza kotary to juz prawie jakby mullins rysowal..gratulacje
Napisano 14 Grudzień 200321 l Postanowilem sie dolaczyc - chociaz jestem poczatkujacy :) To moj pierwszy speed i trzecia jakakolwiek praca w Photoshopie. Rys wykonany w niecale 30 min - myszka
Napisano 14 Grudzień 200321 l ODD aż miło wejść i popatrzeć, świetne światło i faktura. Tiger też fajniutko. Ostatnio sobie potrenowałem to wrzucę coś może nie tak .... niedługo ;).
Napisano 14 Grudzień 200321 l zawsze sie chcialem nauczyc bawic swiatlem i cieniem... oto moje pierwsze (nieudolne) proby
Napisano 14 Grudzień 200321 l No fajne rozkrecasz sie. Moze bardziej ostre? jest rozmyte dosyc :) pozdro
Napisano 14 Grudzień 200321 l o, dzieki :), szczerze , to sie balem ze opieprz dostane ze to tu wrzucam ;] a rozmyte takie , bo chcialem zeby malo zajmowalo , bo nie mam wlasnego serwerka z ktorego moglbym umieszczac..
Napisano 14 Grudzień 200321 l a ja powiem, że jest wysyp świątecznych avatarów :D może w związku z tym zrobicie mała bitewkę na najlepszego Mikołaja ?? :) pozdrawiam [piwo] P.S. Jedrush, nie masz serwerka ?? no to jaki problem :D http://www.tripod.lycos.co.uk lub http://www.interia.pl chociaż polecam to pierwsze :)
Napisano 14 Grudzień 200321 l ja sie pisze... zrobie wscieklego mikolaja morderce z obosiecznym toporem zamiast prezentu (czy w roli prezentu);)
Napisano 15 Grudzień 200321 l Hulken super, bardzo fajna technika. Widzę, że to brush, ale wyszło tak troche wektorowo, konkretnie. A tu moja próba ucieczki od wszechobecnej zimowej depresji
Napisano 16 Grudzień 200321 l O kurde Brolias, po moim ciemnym typku taką żarówę wrzuciłeś :) Aż się przestraszyłem.. :o To ja przedłużę tą serię prac o jedną z dzisiejszego poranka.
Napisano 16 Grudzień 200321 l A takie cuś? Pewnie sie nie podoba bo prymitywne ale chyba z 15min pracy :)
Napisano 16 Grudzień 200321 l leander seria prac - kiepska kupa? :D zapowiedz wiosny jest spoko, ale ten ludzik pływajacy to mnie sie niepodoba brolias - takie sobie ale skzic nawet fajny ;) marushinó - fajna lapka :) Scatmax - hulk jest super :D
Napisano 16 Grudzień 200321 l Speedy dodawać może każdy, ale apeluję o humanitarność wobec oglądających..... Brolias/marushinó.... Litości....
Napisano 16 Grudzień 200321 l mw4d: Cóż, raz pod wozem, raz na wozie :) Ten ludzik pływający to miała być kobieta, stąd nieco wątła sylwetka. Ale i tak jestem zadowolony - znalazłem bardzo podobną wodną scenkę równo sprzed 3 miesięcy. Ta praca ma numer 43, tamta - 5 i różnica w poziomie jest duża. Nawet bym pokazał, ale zgodnie z apelem Gothama - oszczędzę Wam :D A przy okazji: zapraszam do III edycji BITWY 2D :)
Napisano 16 Grudzień 200321 l ee o co chodzi z ta humanitarnoscia? bo chyba nie skaplem. Mw4d:to bez szkicu bylo.cala pracka w szopie od razu
Napisano 16 Grudzień 200321 l O to, ze nie masz litosci dla naszych zmyslow. Nie interesuja nas przefiltrowane maziaje.
Napisano 16 Grudzień 200321 l Leander - sorry wiesz troszke nie sprecyzowalem oceny tej pływaczki, chodzilo mi o to ze pracka jest zabardzo zabrudzona te biale brushe ehh no i anotomia padla patrzac na inne twoje pracki to ta to taki wrzód jest :). Może dlatego że chyba referki nie miales jak juz kiedys mowiles ze bez zdiatka nie umiesz i ze \'rysujesz z glowki\' :D, nie wiem jak w tym przypadku ale chyba tak bylo. Rysuj, rysuj bo umiesz :) pozdrawiam Ps - Pokaz ta pracke z przed 3 miechow pod linkiem z ostrzezeniem o zawartosci :D
Napisano 16 Grudzień 200321 l its da bom its da bom bans bans, dirti sałth nie mam gg mlody malrzu mwd4 pisz na mejla albo tutaj apropos z numerowaniem pracek to swietny pomysl ja tez jak tylko zaczolem malowac to zaczolem i numerowac, latwo jest obserwowac postep.
Napisano 16 Grudzień 200321 l z tym numerowaniem pracek to jest niezly bajer.. bo pracka 1 a 5 u mnie roznia sie straszliwie (5 duuuzo lepsza niz 1)a i tak jak patrze na 5 to mi sie zle robi ;]
Napisano 16 Grudzień 200321 l Zaczalem mazac (mysza jak zwykle) brushem \"listkowym\" i tak wymazalem morde. Just ignore.
Napisano 16 Grudzień 200321 l oDD, super :D Mikołaj killer, fajne, fajne :) druga pracka też mi się podoba, taka smutna :( świetny klimat [piwo]
Napisano 17 Grudzień 200321 l hmm wyglada jakby go jakis pseudo baseballista poturbowal ... a tak wogule to co ty mowisz ze nie widac roznicy.. widac widac
Napisano 17 Grudzień 200321 l o nie! Odd czemu nie masz gg? twoje pracki sa jak zawsze super total respekt. drug tez ladnie. leander - plywak nr. 16 wrzesnia super. :DDD
Napisano 17 Grudzień 200321 l kapliczka ehh kurde cos mi tablet szfankuje moze jest gwarancja ehh pozdro
Napisano 18 Grudzień 200321 l Ding - dong, święta za pasem a gwiazdka się nieubłaganie zbiliża :) Więc wszystkiego naj - dla wszystkich speedowców i reszty forumowiczów :) Czas na świąteczny speedzik: