Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Scatmax...ta scena z Dzwiedziem jest świetna!!..pownieneś więcej takich pracek w tym właśnie stylu robić...bo widze że ewidentnie on do Ciebie pasuje :) Czekam na more...

pozdro...

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

no dźwiedziu git...ale za koszule to minusik masz :D

pzdr...

Napisano

ien am goznead aczewtylumnia mcezu niem tu ien ylbo atoniost

0593-subway.jpg

0595-the_dude.jpg

0596-sheriff.jpg

Napisano

oDD jak zwykle czadzik, Tiger tez fajnie:)

Po co ja wlasciwie to napisalem?

Napisano

Kocham te prace!!!!!! *

* ustawa o ochronie języka polskiego zepsuła cały efekt :)

Napisano

Pracki fajniusie. Zwlaszcza ten cosik nosorozco podobnego:).

Ps. Mam zapytanie. Jak wy panujecie nad doborem kolorow bo mi to najgorzej wychodzi????

Pozdor[piwo]

Napisano

kurcze super....

za*piekniste, wy*wspaniałe, ku*cholera nie mam słów .. oDD i Tiger rulez !! :))

* to przez tekst leandera o ochronach :)

Napisano

to byl znak od Boga , zeby tu nic nie umieszczac(bo sie attachment nie zmiesci)

Zarabiste pracki , nie wiem jak wy to robicie

Napisano

oDD super, ten czlowieczek wychadzacy zza kotary to juz prawie jakby mullins rysowal..gratulacje

Napisano

Postanowilem sie dolaczyc - chociaz jestem poczatkujacy :)

To moj pierwszy speed i trzecia jakakolwiek praca w Photoshopie. Rys wykonany w niecale 30 min - myszka

Napisano

ODD aż miło wejść i popatrzeć, świetne światło i faktura. Tiger też fajniutko. Ostatnio sobie potrenowałem to wrzucę coś może nie tak .... niedługo ;).

Napisano

zawsze sie chcialem nauczyc bawic swiatlem i cieniem... oto moje pierwsze (nieudolne) proby

Napisano

No fajne rozkrecasz sie. Moze bardziej ostre? jest rozmyte dosyc :) pozdro

Napisano

o, dzieki :), szczerze , to sie balem ze opieprz dostane ze to tu wrzucam ;]

a rozmyte takie , bo chcialem zeby malo zajmowalo , bo nie mam wlasnego serwerka z ktorego moglbym umieszczac..

Napisano

ja sie pisze... zrobie wscieklego mikolaja morderce z obosiecznym toporem zamiast prezentu (czy w roli prezentu);)

Napisano

Hulken super, bardzo fajna technika. Widzę, że to brush, ale wyszło tak troche wektorowo, konkretnie.

A tu moja próba ucieczki od wszechobecnej zimowej depresji

41-anger.jpg

Napisano

O kurde Brolias, po moim ciemnym typku taką żarówę wrzuciłeś :) Aż się przestraszyłem.. :o

To ja przedłużę tą serię prac o jedną z dzisiejszego poranka.

43-plywaczka.jpg

Napisano

leander seria prac - kiepska kupa? :D zapowiedz wiosny jest spoko, ale ten ludzik pływajacy to mnie sie niepodoba

brolias - takie sobie ale skzic nawet fajny ;)

marushinó - fajna lapka :)

Scatmax - hulk jest super :D

Napisano

Speedy dodawać może każdy, ale apeluję o humanitarność wobec oglądających..... Brolias/marushinó.... Litości....

Napisano

mw4d: Cóż, raz pod wozem, raz na wozie :) Ten ludzik pływający to miała być kobieta, stąd nieco wątła sylwetka. Ale i tak jestem zadowolony - znalazłem bardzo podobną wodną scenkę równo sprzed 3 miesięcy. Ta praca ma numer 43, tamta - 5 i różnica w poziomie jest duża. Nawet bym pokazał, ale zgodnie z apelem Gothama - oszczędzę Wam :D

A przy okazji: zapraszam do III edycji BITWY 2D :)

Napisano

ee o co chodzi z ta humanitarnoscia? bo chyba nie skaplem. Mw4d:to bez szkicu bylo.cala pracka w szopie od razu

Napisano

O to, ze nie masz litosci dla naszych zmyslow.

Nie interesuja nas przefiltrowane maziaje.

Napisano

Leander - sorry wiesz troszke nie sprecyzowalem oceny tej pływaczki, chodzilo mi o to ze pracka jest zabardzo zabrudzona te biale brushe ehh no i anotomia padla patrzac na inne twoje pracki to ta to taki wrzód jest :). Może dlatego że chyba referki nie miales jak juz kiedys mowiles ze bez zdiatka nie umiesz i ze \'rysujesz z glowki\' :D, nie wiem jak w tym przypadku ale chyba tak bylo. Rysuj, rysuj bo umiesz :) pozdrawiam

Ps - Pokaz ta pracke z przed 3 miechow pod linkiem z ostrzezeniem o zawartosci :D

Napisano

its da bom its da bom bans bans, dirti sałth

nie mam gg mlody malrzu mwd4 pisz na mejla albo tutaj

0600-santas.jpg

0602-city.jpg

apropos z numerowaniem pracek to swietny pomysl ja tez jak tylko zaczolem malowac to zaczolem i numerowac, latwo jest obserwowac postep.

Napisano

z tym numerowaniem pracek to jest niezly bajer.. bo pracka 1 a 5 u mnie roznia sie straszliwie (5 duuuzo lepsza niz 1)a i tak jak patrze na 5 to mi sie zle robi ;]

Napisano

Zaczalem mazac (mysza jak zwykle) brushem \"listkowym\" i tak wymazalem morde.

Just ignore.

Napisano

oDD, super :D Mikołaj killer, fajne, fajne :) druga pracka też mi się podoba, taka smutna :( świetny klimat [piwo]

Napisano

hmm wyglada jakby go jakis pseudo baseballista poturbowal ... a tak wogule to co ty mowisz ze nie widac roznicy.. widac widac

Napisano

o nie! Odd czemu nie masz gg? twoje pracki sa jak zawsze super total respekt.

drug tez ladnie.

leander - plywak nr. 16 wrzesnia super. :DDD

Napisano

kapliczka ehh kurde cos mi tablet szfankuje moze jest gwarancja ehh pozdro

Napisano

Ding - dong, święta za pasem a gwiazdka się nieubłaganie zbiliża :)

Więc wszystkiego naj - dla wszystkich speedowców i reszty forumowiczów :)

Czas na świąteczny speedzik:

kartka2.jpg