sammael_at Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 hehe , kreska - zaszalales: P takie mazianie na dobranoc,
Pawel Lipka Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 To dwa koncepty z projektu, do ktorego robie teraz postacie...lacznie bedzie ich 28. Jak skoncze zapodam do osobnego watku, ale poki co kilka tutaj:)
shin Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Marduk - fajowe, klimacik:) weedlog - fajne twarzyczki, szczegolnie druga:) wojaczek troche sztywny w nogach;) _kreska_ - czasami zastanawiam sie co ludziom tkwi w glowach, to jedna z takich chwil;) i zeby nie bylo ze pisze a nie wrzucam to tak w kwadransik (artrage i wykonczenie w szopie)
SzU Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 pierwsze proby w ARtRage'u - fajnie sie maluje i rozmazuje chmury, niestety nie znalazlem opcji regulowania sily krycia :( co utrudnia malowanie niektorych rzeczy... ogolnie ciekawy programik, czemu ja nie sprobowalem olejem malowac nigdy? :P
ortheza Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 taki pomysl do moderatorow i autorow- niektore prace w tym dziale trzymaja naprawde dobry poziom, czesto lepszy niz cgtalk, nie warto by bylo zlozyc PDF virtual magaz najlepszych prac w tym watku, i rozpowszechnic na sieci? Taka promocja polskiego cg. h4sh, szybko dodaj jakis obrazek zanim moderator zobaczy ;-) a tu moj szkryf jakies 30-40 minut
sammael_at Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 a tutaj meine pseudo autoportret :DD taka pierdółka przed spaniem grim: calkiem niezle ;)
grim666 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 plumblum-no bardzo mi się podoba dzięki sammael
SzU Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 "Zdążyć przed burzą" ja wiem czy speed?... 2 h, glownie artrage EDIT kipaol: przede wszystkim jakies niepelne kolory u Ciebie widac. jezeli malujesz zaczynajac od bialego tla, to zaczynaj od szarego. to nie farbki akwarelowe :) a o jaki pedzlu powiedzial? ciekaw jestem jak inni maluja.
kipalol Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 jak juz wczesniej wspomniałem jestem poczatkujacym dalatemo mogliscie by dac mi jakies rady odnosnie tego rysunku.Jestem otwarty na gorzka krytyke ;D I dzienkuje amrun ze powiedział mi jakim pedzlem mam malwac w ps xD
Drakula Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Ot gryzmoly. Trzeba sie ostro do roboty wziac :P
muody Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 SzU: mogłeś dodać coś ciekawego w tle, bo strasznie pusto jest fajne chmury na górze http://images3.fotosik.pl/82/c12ae701b09a6566.jpg
mant-raz Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 troche mnie tutaj nie bylo :) amrun, weedlog swietnie swietnie...
Ania Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 na prezentację na temat powstania pierwiastków w naszym uniwersum następujące rysunki: ------------------------------------------------------------------------ Neutron i proton połączone w deuteron, naokoło fotony (Jeśli foton ma energię powyżej 2,2 MeV i rąbnie w deuteron, to go rozwali) ------------------------------------------------------------------------ Jądro helu (czyli cząstka alfa, składająca się z dwóch protonów i dwóch neutronów) łapie elektrony, bo chce się stać elektrycznie obojętne. ------------------------------------------------------------------------ ciężki pierwiastek łapie neutrony. Jak ich złapie tyle że się stanie radioaktywny, to wyśle cząstke beta (czyli elektron) przez co jego liczba atomowa się powiększy.
sauax Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 aloha! najlepszy jest ten elektron pod lodka co pokazuje tere fere
sammael_at Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 buhehe ania i ptasior najz :)) a to namaziałem z moją najdroższą i najukochansza dziewczyna ;PP
LISEK Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Bazgroly z 1 w nocy... kartka + przerywajacy dlugopis ;)
ptasior Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 wegiel+biala kredka ok.30 min bruszpen+kredka
Roli Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 heh nie wiem czy o to chodzi ale spróje i jak ;) takie coś ->
ortheza Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 no kurde niezly potworek weedlog :-) ja daje swojego (painterek jak zwykle)
sammael_at Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 taki kolo potraktowany filtrem z photoshopa, bo mi sie nie chcialo go konczyc ;)
Imie Moje Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Robot 4RP , zaprojektowany i wykonany przez 2 braci... ma strzec Polski i walczyć ze złem i występkiem :D
ortheza Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 grim to pierwsze mi sie bardziej podoba. a tu moj maly grey:
aspenboy Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Wert - fajny rysunek :) A poniżej - przeciętny skrzydlaty słoń z depresją:
aspenboy Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Dla odmiany - coś w klimatach falloutowo-postnuklearno-radioaktywnych ;)
Rekomendowane odpowiedzi