Napisano 6 Czerwiec 200618 l To dwa koncepty z projektu, do ktorego robie teraz postacie...lacznie bedzie ich 28. Jak skoncze zapodam do osobnego watku, ale poki co kilka tutaj:)
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Marduk - fajowe, klimacik:) weedlog - fajne twarzyczki, szczegolnie druga:) wojaczek troche sztywny w nogach;) _kreska_ - czasami zastanawiam sie co ludziom tkwi w glowach, to jedna z takich chwil;) i zeby nie bylo ze pisze a nie wrzucam to tak w kwadransik (artrage i wykonczenie w szopie)
Napisano 6 Czerwiec 200618 l pierwsze proby w ARtRage'u - fajnie sie maluje i rozmazuje chmury, niestety nie znalazlem opcji regulowania sily krycia :( co utrudnia malowanie niektorych rzeczy... ogolnie ciekawy programik, czemu ja nie sprobowalem olejem malowac nigdy? :P
Napisano 7 Czerwiec 200618 l taki pomysl do moderatorow i autorow- niektore prace w tym dziale trzymaja naprawde dobry poziom, czesto lepszy niz cgtalk, nie warto by bylo zlozyc PDF virtual magaz najlepszych prac w tym watku, i rozpowszechnic na sieci? Taka promocja polskiego cg. h4sh, szybko dodaj jakis obrazek zanim moderator zobaczy ;-) a tu moj szkryf jakies 30-40 minut
Napisano 7 Czerwiec 200618 l a tutaj meine pseudo autoportret :DD taka pierdółka przed spaniem grim: calkiem niezle ;)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l "Zdążyć przed burzą" ja wiem czy speed?... 2 h, glownie artrage EDIT kipaol: przede wszystkim jakies niepelne kolory u Ciebie widac. jezeli malujesz zaczynajac od bialego tla, to zaczynaj od szarego. to nie farbki akwarelowe :) a o jaki pedzlu powiedzial? ciekaw jestem jak inni maluja.
Napisano 9 Czerwiec 200618 l jak juz wczesniej wspomniałem jestem poczatkujacym dalatemo mogliscie by dac mi jakies rady odnosnie tego rysunku.Jestem otwarty na gorzka krytyke ;D I dzienkuje amrun ze powiedział mi jakim pedzlem mam malwac w ps xD
Napisano 10 Czerwiec 200618 l SzU: mogłeś dodać coś ciekawego w tle, bo strasznie pusto jest fajne chmury na górze http://images3.fotosik.pl/82/c12ae701b09a6566.jpg
Napisano 10 Czerwiec 200618 l na prezentację na temat powstania pierwiastków w naszym uniwersum następujące rysunki: ------------------------------------------------------------------------ Neutron i proton połączone w deuteron, naokoło fotony (Jeśli foton ma energię powyżej 2,2 MeV i rąbnie w deuteron, to go rozwali) ------------------------------------------------------------------------ Jądro helu (czyli cząstka alfa, składająca się z dwóch protonów i dwóch neutronów) łapie elektrony, bo chce się stać elektrycznie obojętne. ------------------------------------------------------------------------ ciężki pierwiastek łapie neutrony. Jak ich złapie tyle że się stanie radioaktywny, to wyśle cząstke beta (czyli elektron) przez co jego liczba atomowa się powiększy.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l buhehe ania i ptasior najz :)) a to namaziałem z moją najdroższą i najukochansza dziewczyna ;PP
Napisano 13 Czerwiec 200618 l no kurde niezly potworek weedlog :-) ja daje swojego (painterek jak zwykle)
Napisano 13 Czerwiec 200618 l taki kolo potraktowany filtrem z photoshopa, bo mi sie nie chcialo go konczyc ;)
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Robot 4RP , zaprojektowany i wykonany przez 2 braci... ma strzec Polski i walczyć ze złem i występkiem :D
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Wert - fajny rysunek :) A poniżej - przeciętny skrzydlaty słoń z depresją:
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Dla odmiany - coś w klimatach falloutowo-postnuklearno-radioaktywnych ;)