Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

zaba.jpg

ziom1.jpg

To dwa koncepty z projektu, do ktorego robie teraz postacie...lacznie bedzie ich 28. Jak skoncze zapodam do osobnego watku, ale poki co kilka tutaj:)

Napisano

Marduk - fajowe, klimacik:)

weedlog - fajne twarzyczki, szczegolnie druga:) wojaczek troche sztywny w nogach;)

_kreska_ - czasami zastanawiam sie co ludziom tkwi w glowach, to jedna z takich chwil;)

i zeby nie bylo ze pisze a nie wrzucam to tak w kwadransik (artrage i wykonczenie w szopie)

iwul8fe.jpg

Napisano

pierwsze proby w ARtRage'u - fajnie sie maluje i rozmazuje chmury, niestety nie znalazlem opcji regulowania sily krycia :( co utrudnia malowanie niektorych rzeczy... ogolnie ciekawy programik, czemu ja nie sprobowalem olejem malowac nigdy? :P

20060606chmurkiitp2bz.jpg

Napisano
taki pomysl do moderatorow i autorow- niektore prace w tym dziale trzymaja naprawde dobry poziom, czesto lepszy niz cgtalk, nie warto by bylo zlozyc PDF virtual magaz najlepszych prac w tym watku, i rozpowszechnic na sieci? Taka promocja polskiego cg.

h4sh, szybko dodaj jakis obrazek zanim moderator zobaczy ;-)

a tu moj szkryf jakies 30-40 minut

Napisano

"Zdążyć przed burzą"

200606086402uj.jpg

ja wiem czy speed?... 2 h, glownie artrage

EDIT kipaol: przede wszystkim jakies niepelne kolory u Ciebie widac. jezeli malujesz zaczynajac od bialego tla, to zaczynaj od szarego. to nie farbki akwarelowe :)

a o jaki pedzlu powiedzial? ciekaw jestem jak inni maluja.

Napisano

jak juz wczesniej wspomniałem jestem poczatkujacym dalatemo mogliscie by dac mi jakies rady odnosnie tego rysunku.Jestem otwarty na gorzka krytyke ;D

I dzienkuje amrun ze powiedział mi jakim pedzlem mam malwac w ps xDrooooobboojajjajaottt7he.jpg

Napisano

na prezentację na temat powstania pierwiastków w naszym uniwersum następujące rysunki:

------------------------------------------------------------------------

Neutron i proton połączone w deuteron, naokoło fotony

(Jeśli foton ma energię powyżej 2,2 MeV i rąbnie w deuteron, to go rozwali)

fd6497a5-deuterium_jpg.jpg

Jądro helu (czyli cząstka alfa, składająca się z dwóch protonów i dwóch neutronów) łapie elektrony, bo chce się stać elektrycznie obojętne.

fd6497a5-elektrony_jpg.jpg

ciężki pierwiastek łapie neutrony. Jak ich złapie tyle że się stanie radioaktywny, to wyśle cząstke beta (czyli elektron) przez co jego liczba atomowa się powiększy.

1f6cafb4-ciezki_jpg.jpg

Napisano

aloha!

najlepszy jest ten elektron pod lodka co pokazuje tere fere

traveller.jpg

Napisano

buhehe ania i ptasior najz :))

a to namaziałem z moją najdroższą i najukochansza dziewczyna ;PP

pantwarodiwskia30nj.jpg

Napisano

heh nie wiem czy o to chodzi ale spróje i jak ;) takie coś ->

Napisano

Robot 4RP , zaprojektowany i wykonany przez 2 braci... ma strzec Polski i walczyć ze złem i występkiem

:D

4rp6ww.gif