Fidiasz Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 dawno nic nie wrzucalem taka twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 i jeszcze taki malunek - wyszlo ze wreczylem go fajnej kolezance :D:D takiej wykreconej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 L_L :ten korytarz z czerwonymi bżdynksami* bardzo fajny a w dzisiejszym odcinku: oraz jakiś pan z foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ładne te koniki :) ten z foty to troche za mdły jak na moje oko ;) a tu taka malowankowa porazka farbami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 mial byc z tego wlasciciel "zniewolonej" z weekly speedpaint, ale sie rozmyslilem. wiec daje go tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 soft: akwarelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 ta jedna praca może nie taki znowu speedy, ale wykończona też nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 ortheza: szkoda, ze nie dokonczyles, fajna praca leszke_lenia: arbuz fajny, tylko zestawienie calego kola barw na jednym obrazku jak dla mnie zbyt nowoczesne ;) Dwa luzne autoportrety namalowane rok temu, ale dopiero teraz znalazlem dokumentacje foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 leander mistrzostwo świata:) a tu taki przypływ weny podczas oglądaniu fung ku:) adres alternatywny: http://www.oczek.yoyo.pl/poh.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 leander dobry klimat oczek tez klimat :D ja troche ołowkiem gryzdu gryzdu w pi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 WWWoj - swietnie A ja ..hmm nienawidze juz tej myszy..wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Jaskól, diablelsko żeś się wyrobił:) Upały mi szkodzą, w desperacji nawet tableta dotknołem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 i overpaint by kome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Leander: superanckie te tradycyjne. Biglebowski: to pierwsze po prawej mi sie niezmiernie podoba. A ode mnie jak zwykle crap :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 Już myślałem że to jakiś umarły wątek:) Mnie bardziej ten po lewej, potem się popsuło. Dawaj więcej tego "crapu" Dla lubiących podgladac cudzy sposob pracy: psd z warstwami - 6mb http://www.speedyshare.com/579449276.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 weedlog-świetny crap big-dzięki za psd, a jakieś skończone pracki pokażesz, bo na twojej stronie, nic nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 W sumie to tez jeszcze Spid.. biglebowsky MIło widziec guru znów w Akcji... zdziwiłes mnie tym ze tworzysz taka ilosc warstw i jeszcze się w tym łapiesz ,,, Kocham te twoje klimaty .. estetykę dynamikę ... duzo by wymieniac. weedlog MIstrz!! Mr Pank Swietne te prace.. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 i jeszcze to (czas pracy to od stworzenia wczesniejszego posta do tego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 LEANDER wrzucal malarstwo to ja tez cos zapodam: mam nadzieje, ze sie spodoba! pracka do teczki* JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 moj pierwszy "speed" na tablecie ... nie smiejcie sie za glosno :) ale od czegos trzeba zaczac pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 a ja testuje liczne brusze :P:D Heh a zacie jakiegos dobrego grafika ktory mysza działa :P:D ?? ot Bo Za gorąco jest Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 To jeszcze trochę złomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 ale sie rzuciło maestrów he he ;) grass - jabłko świetne , i jeszcze do tego pierwszyzna tabletowa :D weedlog - ostatni,w deche.coś nowego w końcu i ciekawie doświetlone.oprócz twarzy ja tez myszką mazłem na dobranoc crapa na maxa cos mnie wena na dobre olała:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 kolejny lepszy troche: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 weedlog miazga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 100 lat nie rysowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 JakóbM: coraz ciekawiej i coraz trudniej zdefiniowac co to jest...;) weedlog: swietne..bardzo dobre zgranie z tlem :) smart: ten tylek bardzo zacny :D Siegmar: podoba mi sie ten stwor z napisem "smierdze" i tez ten ostatnio dino bardzo przyjemny :) hmm troche sie chlodniej zrobilo to i ja checi nabralem :D taka próba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 i link do full rozdzialki: http://aycu13.webshots.com/image/16092/2002765490257211537_rs.jpg Pank - pewno kiedys cos skonczonego pokaze:) kiedys...:) JaskóbM - Warst sporo ale się w nich nie łapie, robie je machinalnie - ctrl+alt+n, nie zastanawiając się najczęściej po co. Tylko czasem dodaję z sensem żeby mieć maskę albo rozdzielić plan ale to ekstrema:) Fajnie z fakturami sobie radzisz, skup się tylko na bryle, żeby poprawniej łapać kształty. Sieg, śmierdziel słodki jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 No Panowie, dawno nie zaglądałem do tego wątku, a tu widzę że powszechna wymiatyzacja jest uskuteczniana ;) To i od siebie coś wrzucę - maziane photoshopem (po uprzednich testach nowej wersji opencanvas - wiesza mi się niemiłosiernie, ze starymi tak nie było :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 bigle - fajnie mu się ten niebieski na tułowiu układa ... twarde brushe zawodowe - ja tak nie umiem aspenboy - przypomniałeś mi Open Canvasa ... Wytargałem z netu version 1.1, czego wynikiem speed. Dodałem lekki sharp w PS'ie. Nie wiem co bym wolał - babę czy sępa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 biglebowsky Szacunek.Te pracki tak mi się podobaja ze szczena zawsze mi opada. Niesamowite jak u Ciebie wychodza te ziarnistosci no i dynamiczni bochaterowie tych prac. Hmm..Chciałbym zarobic na tablet (jakies 200zł) wiec muszę się zmobilizowac i stworzyc pare prac jak pocztowka czy kartka np na 18 stke i powsyłam do roznych drukarni czy gdzies tam. Moze sie zgodza zapłacic mi pare groszy albo zleca mi cos..Taki mam plan. Wiecie moze gdzie powinienem wysłac i co? Jak takich jak ja odbieraja pracodawcy.Ok to tyle. Pozdrawiam. A to moj spid(jeden z szybszych). Musze popracowac nad kształtami, chociaz z myszka to nie jest łatwe poniewaz myszka to tak jakbym reke miał na szynach i nie mogłbe poroszac jej tam gdzie chce :P:D Musze sie podzielic ta inf ;P Pregladajac sobie ten watek w odpowiedzi weldonga nr 5087 (tydziez link ) był ten sam spid co ten ostatnio wrzicony.. poczułem sie zdrezorientowany HEj :P:D heh...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Biglebu dzienkowam ta latajka (zwlaszcza wersja by Kome :D) bardzo gustowna ostatnia pracka masakra Weedlog klawy spawacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Zje...e to ramie, ciekawe czy bedzie mi sie chcialo poprawiac:) Łukasz, co tu mówic, wymiatasz. Mam nadzieję że kiedyś z kolorem ruszysz. Pytano mnie skąd tekstury. Głownie ten jeden trójkątny brush nadaje fakturę. Skanowany polar, karton albo roleta, nie pamiętam:) inne to najczęściej jakieś zdjęcia faktur farb czy rdzawych metali nakładane po softlighcie albo overlayu. Czasem zaczynam od printscreena i fragmentu czegoś co obecnie na pulpicie, a że najczęściej malarstwo to zostaje co nieco, w tej przedostatniej np jest w prawym dolnym rogu kawałek adblocka z forefoxa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 nabijam se post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Olaboga! Olaboga! Moje oczy odzyskaly sens istnienia ;) Wydaj biglebowsky jakis album z takimi pracami. Jak sie nie sprzeda, to sam wykupie wszystkie egzemplarze ;) W ramach inwestycji oczywiscie :) Ta ostatnia prace proponuje wrzucic do tygodniowego speedpainting http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=38789 Łukasz Jaskólski-> niesamowita sprawa :DDaRoZ - skasowalem Twoj post, zapomniales wrzucic obrazek do komentarza ;) Swoja droga... Łukasz Jaskólski-> niesamowita sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 dzienki dzienki :) takie 2 inprogressy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Łukasz Jaskólski_super prace ja tez tak chce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Heh robi się jak za starych dobrych czasów... Bigleb, Leander, Łukasz Jaskólski ;]. Bigleb i Łukasz - świetne prace. Leander - troche wygląda jak zrobione specjalnie po to, żeby tutaj napisac, ale też niezłe ;). Leander: Co do albumu to wcale nie jest taki poroniony pomysł... tylko ja bym zrobił raczej "Speed Painting: the Best of Max3d.pl" ;). A tutaj coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o r o Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 ahoj, jestem tu nowy, witam się jedną z moich pierwszych prób speedowania, wiem, że przeciętne, ale jeszcze się nie czuje, no i ktoś musi zaniżać poziom prezentowany przez was ostatnio, żeby istniała równowaga we wszechświecie -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Łukasz Jaskólski: wypas...jedyne do czego moge sie przyczepic to ten namiot z postacią , chyba za bardzo wychodzi na przod :) biglebowsky: luks ;) leander: ciekawe , ale chyba zbyt duzo sie nie napracowales :P :PiechI: tez bym tak chcial :D Marduk: a oczy ?:P bylo juz domalowac ...... o r o: witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 A tu taka brzydka nocna elfka. Wie ktoś może jak się pozbyć tych durnych konturów między warstwami w Painterze (tu widocznie głównie wokoło ust - właściwie to psujące całe usta ;P)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Wiedźmak, legendarny ukraiński wieszcz %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 JOŁ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Leszke_Lenia: widzę po tym dziale, że robisz niezłe postępy. Gratulacje. Też bym tak chciał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Kolejne brzydactwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi