leszek_lenia Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 cos mnie ostatnio nie idom..... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anoniredi Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Świetne prace... wpędzacie w kompleksy. Takie tam na niebiesko Właśnie doszłam do wniosku, że bardzo nie lubię niebieskiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 pierwszy speed ze zdjęcia. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anoniredi Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Jeszcze Wam trochę pośmiecę ;) Miała wyjść twarz a la lokaj. Używałam 3 refek z portretami dziadków. Chyba zbyt mocno skupiłam się na jednej z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 anoniredi: fajne malunki.....podoba mnie sie..i dawaj dawaj do bolu:) Thanes: jeszcze pare takich i bedzie ok ;)w tym za bardzo widac slady pedzla... a tu takie cudo.....(kopanie dolow zniecheca do malunkow)....:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 kolejny fejs z fotki...coś wam świeci w głowie ? tak, to miał być snoop %) porażka w proporcjach, ale kolo wyszedl spoko wiec nie zmieniałem. mam tylko problemy ze zgraniem go w jakies tlo ale to chyba temat do innego wątku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 wakacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PudSon Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Pierwsza wrzuta na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden8 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 ...leżał sobie bucik ... to sobie go narysowałem. Denerwuje mnie troche mycha więc technologia tradycyjna :] skanera tez nie mam wiec jest tylko kiepska fotka (złapałem kawałek podkładkiA4 aby pokazac wielkosc samego rysunku) skromny budżet ale trzeba sobie jakos radzić ;) By raiden8, shot with K750i wykadrowałem troszke i wrzuciłem jakis podstawowy, domyślny filtr (chyba artystyczny -> akwarele). Spodobało mi sie wiec troche posmiece na forum :P By raiden8, shot with K750i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Trochę tego tu jest:D no i ja dodam swoje trzy grosze:najpierw było ćwiczenie na mimikę, a potem powstał taki bazgroł, baaardzo szybki speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 szybciej sie nie dalo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 oink oink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 moja pani, a co sie bede, niech swiat zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 rady sa mi potrzebne jak powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 a co tam...nudzilem sie w pracy ;P jak speed to speed ..30 min musze miec tableta:D to bedzie lepiej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 speed 35min,pod koniec ciapania się z mychą,wleciał do domu,jak oszalały,mój facet i wręczył mi tableta.mojego pierwszego tableta(kiedyś miałm na jakiś czas,ale się nie rozumieliśmy-początki psa...;))... więc dokańczałm już tabletem:D tak,tak,wiemże się flary nie robi,ale to speed nie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 pomocy? prosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 to mój pierwszy tutaj speed, uczę sie malowac :) wiem, wiem słaby design mecha, ale bok mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 nice one jonasz_real :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 ::grzegorzprzybys:: ma klimat ::r2d2:: nice concept ::Arturros:: mógłbysz podciągnąc ten pejzaz, moze byc fajne ::Lenia:: przypomina Franz Kafke ;) Zapadam w trans medytacyjny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 jonasz_real - dziękować :) w ogóle chłopaki kawał dobrej roboty, wątek zachęca mnie do pracy nad czymś więcej niż 3d, miło coś tu się wrzuca, kolejny koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 troszkę SC - TvZ x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 To cosik i ja ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 a ja umiem gorzej:) Shot at 2007-07-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 okolo 1h: podobnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateuszmadej Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Cześć, ok.40min. ref: http://www.ursinaef.ch/_img/portrait/naef_ursula_portrait.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 dopadłem tablet ale nie bardzo wiem o co chodzi w speedpaintingu :D ale chyba będę tu częściej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 free.ZE- duzo dobre!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 avenger fajny ten widoczek :-) a tu moj bysio-zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 ortheza : pysio niezły lalaa a tu cos ik z ala rycerka równiusieńki 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CalmStorm Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 jakosc sie troche pogorszyła :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Robo-głowa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 to i moje 2 spidy, dawno nic tu nie wrzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 joł....wymiatacze :) ode mnie troche kiczu ::::: i takie cos..... :D : (marnie ale chcialem sprobowac :D) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Moja pierwsza praca pokazana na forum max3d...właściwie szkic... Pozdrawiam i mam nadzieje że od teraz będę częściej tutaj wpadał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 taki tam skrzat moja pierwsza praca namalowana w shopie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 free.ZE- ladne kolorki:) 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 super pracki ludziska:) chylę czoła. Taka mała odmienność: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 len_art: spoko :) robi wrazenie leszek_lenia: prace w kolorze maja u Ciebie lepsza bryle niz te czarnobiale, proponuje sie przerzucic na kolor ;) Aniolki super. chveti: fajne cos sie dzieje na krawedziach. Artystycznie do sprawy podszedles :) mateuszmadej: fajowe Odkurzylem moj zestaw mlodego malarza i namalowalem szkicowy autoportret skan z pierwszej godziny pracy. Tu jeszcze probowalem sie usmiechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 leander: a ja myslalem ze na odwrot ....;) a co do malunkow...to, to swiatlo na policzku nie pasi....a jesli juz to moglbys dodac troche tego koloru z prawej strony pracy...wiesz... ;) 2x20min. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi