Napisano 15 Lipiec 200717 l Świetne prace... wpędzacie w kompleksy. Takie tam na niebiesko Właśnie doszłam do wniosku, że bardzo nie lubię niebieskiego :P
Napisano 16 Lipiec 200717 l Jeszcze Wam trochę pośmiecę ;) Miała wyjść twarz a la lokaj. Używałam 3 refek z portretami dziadków. Chyba zbyt mocno skupiłam się na jednej z nich.
Napisano 17 Lipiec 200717 l anoniredi: fajne malunki.....podoba mnie sie..i dawaj dawaj do bolu:) Thanes: jeszcze pare takich i bedzie ok ;)w tym za bardzo widac slady pedzla... a tu takie cudo.....(kopanie dolow zniecheca do malunkow)....:|
Napisano 17 Lipiec 200717 l kolejny fejs z fotki...coś wam świeci w głowie ? tak, to miał być snoop %) porażka w proporcjach, ale kolo wyszedl spoko wiec nie zmieniałem. mam tylko problemy ze zgraniem go w jakies tlo ale to chyba temat do innego wątku ;)
Napisano 20 Lipiec 200717 l ...leżał sobie bucik ... to sobie go narysowałem. Denerwuje mnie troche mycha więc technologia tradycyjna :] skanera tez nie mam wiec jest tylko kiepska fotka (złapałem kawałek podkładkiA4 aby pokazac wielkosc samego rysunku) skromny budżet ale trzeba sobie jakos radzić ;) By raiden8, shot with K750i wykadrowałem troszke i wrzuciłem jakis podstawowy, domyślny filtr (chyba artystyczny -> akwarele). Spodobało mi sie wiec troche posmiece na forum :P By raiden8, shot with K750i
Napisano 21 Lipiec 200717 l Trochę tego tu jest:D no i ja dodam swoje trzy grosze:najpierw było ćwiczenie na mimikę, a potem powstał taki bazgroł, baaardzo szybki speed:
Napisano 23 Lipiec 200717 l a co tam...nudzilem sie w pracy ;P jak speed to speed ..30 min musze miec tableta:D to bedzie lepiej:D
Napisano 23 Lipiec 200717 l speed 35min,pod koniec ciapania się z mychą,wleciał do domu,jak oszalały,mój facet i wręczył mi tableta.mojego pierwszego tableta(kiedyś miałm na jakiś czas,ale się nie rozumieliśmy-początki psa...;))... więc dokańczałm już tabletem:D tak,tak,wiemże się flary nie robi,ale to speed nie;p
Napisano 24 Lipiec 200717 l to mój pierwszy tutaj speed, uczę sie malowac :) wiem, wiem słaby design mecha, ale bok mi sie podoba.
Napisano 28 Lipiec 200717 l ::grzegorzprzybys:: ma klimat ::r2d2:: nice concept ::Arturros:: mógłbysz podciągnąc ten pejzaz, moze byc fajne ::Lenia:: przypomina Franz Kafke ;) Zapadam w trans medytacyjny. :P
Napisano 29 Lipiec 200717 l jonasz_real - dziękować :) w ogóle chłopaki kawał dobrej roboty, wątek zachęca mnie do pracy nad czymś więcej niż 3d, miło coś tu się wrzuca, kolejny koncepcik
Napisano 31 Lipiec 200717 l Cześć, ok.40min. ref: http://www.ursinaef.ch/_img/portrait/naef_ursula_portrait.jpg
Napisano 31 Lipiec 200717 l dopadłem tablet ale nie bardzo wiem o co chodzi w speedpaintingu :D ale chyba będę tu częściej. ;)
Napisano 5 Sierpień 200717 l joł....wymiatacze :) ode mnie troche kiczu ::::: i takie cos..... :D : (marnie ale chcialem sprobowac :D) pozdro
Napisano 6 Sierpień 200717 l Moja pierwsza praca pokazana na forum max3d...właściwie szkic... Pozdrawiam i mam nadzieje że od teraz będę częściej tutaj wpadał :)
Napisano 16 Sierpień 200717 l len_art: spoko :) robi wrazenie leszek_lenia: prace w kolorze maja u Ciebie lepsza bryle niz te czarnobiale, proponuje sie przerzucic na kolor ;) Aniolki super. chveti: fajne cos sie dzieje na krawedziach. Artystycznie do sprawy podszedles :) mateuszmadej: fajowe Odkurzylem moj zestaw mlodego malarza i namalowalem szkicowy autoportret skan z pierwszej godziny pracy. Tu jeszcze probowalem sie usmiechac.
Napisano 17 Sierpień 200717 l leander: a ja myslalem ze na odwrot ....;) a co do malunkow...to, to swiatlo na policzku nie pasi....a jesli juz to moglbys dodac troche tego koloru z prawej strony pracy...wiesz... ;) 2x20min. :