PSychu Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Witam wszystkich Postanowiłem i ja pobawić się w speed painting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Psychu: chyba niepotrzebnie zmniejszasz opacity pedzla wtedy sie robia takie nieprzyjemne plamy (jak na dole pomnika(?) ) Piechi: głowa ma fajny detal i wzok ładnie przyciąga, natomiast brakuje nieco jakichś ciekawych elementów w tle czy nawet na kogucie tylko bardziej wyrysowanych. Leszek: no to mnie sie podoba, takie swobodnie malowane jest troche tekstury i fajne akcenty w stylu tej niewinnej ciemniej krechy z prawej czy tych powyżeranych jakoby od oślepiajacego światła wieżyczek Miriam: Na tych 3 ostatnich widać duży progres zwlaszcza jesli chodzi o walor ( to co mowil Omen ) MaciekG: Ostatnie ładnie malowane, kompozycja za to mało ciekawa ale dobrze ze eksperymentujesz z bruszami Daroz:Na te skały na dole przydała by sie tekstura choćby powycinana z jakichs googlowych obrazków Omen:Szklarnia spokoloko; za to panienka jest masakryczna- zwlaszcza te czerwone elementy walnięte z gestu i krechy ktorymi budowales forme a wygladaja jakby współistnialy w przestrzeni z resztą ciała. a dzisiejszy paint2post to takie wesołe piwowary :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 na dziś mam dość :( . . . stress mnie ogarnia bo z kobitki wyszedł un . . . heh Łukasz Jaskólski - dzonks, pikne bractwo braciszków ;) . . . i mój stresik . . . próba koloru Back to the anatomy . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 mazanie bez ladu i skladu i kadru i kompozycji i pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 mazanie bez ladu i skladu i kadru i kompozycji i pomyslu podobnie i tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 fajnie sie tu dzieje, postanowiłem, ze sam tez coś wrzucę . misiekhc >>> gość w masce jest na kozaku, fajne kolory a to moje szybkie dość i w sumie bez pomysłu:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Lukasz Jaskolski-> swietne kolory Miriam->coraz ciekawiej sie robi ;) Leszek_lenia-> super ten ostatni Misiekhc, Kazziu, Czarnystefan-> uhuhu, mocne to ode mnie dzisiejsza babeczka z tej serii co ta http://darekz-art.website.pl/images/gallery/image27a.jpg ~1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 leszek_lenia: bardzo fajny ten kosciolek, chociaz nie wiem czy bym nie zrezygnowal z tych bialych linii Łukasz Jaskólski: swietne masz te sceny rodzajowe. Takie malarskie 'fotografowanie' tabletem. Ciezko znalezc takiego drugiego jak Ty w sieci :) misiekhc, kazziu: swietne kolory A tak btw - co to jest to takie z drutami kolo twojego obrazu? :D To taki ludzik co go sobie sklecilem z drutu i korka. Na razie nie korzystam, ale robi atmosfere tworcza na biurku ;) A sklecilem go na podstawie opisu z ksiazki, ktora kiedys polecil mi oDD: http://www.amazon.com/Bridgmans-Complete-Guide-Drawing-Life/dp/0806930152/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1196375560&sr=8-3 Jak ktos nie zna, to tez polecam A ja probuje sil w weglu na 100x70, okazalo sie, ze podczas 5 godzinnej sesji zamiast 1 rysunku olowkiem moge zrobic 3-4 weglem. Ale ze nie ma dzialu speed drawing to wrzucam tu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 leadner: masz racje ;) węgiel jest fajny! :] swietnie rece ci wyszly, i wlosy są genialne przedewszystkim :) łukasz jaskólski: ja też chce takie p2p potrafić ^^ :] daroz: troszeczke krzywa ta twarz :) a oto moje p2p: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 sammael_at ano fakt :D dobra teraz cos bardziej wysiedziane, ale chyba jeszcze speed :P dalej trwa walka z kolorami :D 2,5h ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mes.kalina Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 To ode mnie też coś :) pierwszy projekt do pracy dyplomowej - robię ilustracje do "Kosiarza" Pratchetta. Prawdopodobnie wrzucę jakąś bardziej efekciarską wersję do teczki. Póki co wiem, że strasznie nudne - ale to projekt robiony głównie po to, żeby moja nierozgarnięta profesorka zrozumiała, o jaką technikę mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 leander: super wegielek:) mes.kalina:fajne te czachy DaRoZ:bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 DaRoZ: znacznie ciekawiej :-) mi to sie kojarzy z neon genesis: evangelion, i taki klimat jest okej, choc powinienes zadbac o glebie troche bardziej - moze np. wiecej cienia na tym takim robocie? mes.kalina: fajne, choc malo sie tutaj dzieje a to na dobranoc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 dzieki panowie :) piech->nie maluj wody takiej zmiekczonej ;) najlepiej walnij duza plame a potem dziabnij paroma kreskami/plamami lekko pokdreslajac powierzchnie wody, bo tak to troszke sie swieci wszystko jak za duzo sie przesadzi z miekkim pedzlem :) sammael_at-> z piłą mi sie skojarzylo :D tak se szkicuje moze wezme udzial w CC totez jeden z podciagnietych szkicow na rozmazanie sie do finalowej koncepcji ktora juz jest po czesci zrobiona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Klase pokazales DaRoZ! 20 minutowy speed w oczekiwaniu na pierwszy poranny autobus, ze zdjecia http://www.kate-jody.com/Muscle%20Mag%20November%202006%20cover0001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 dzieki Leander ;) bedziesz go jeszcze konczyl ? takie cus(no nie cos mnie na rycerzy wzielo, wszystko przez CC :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Mkaszpir; takie klimatyczne moje zrobione wczoraj popoludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 swietnie daroz z foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Wszyscy tu fajniusie speedy instalują, tom i ja coś na szybko smarną. DaRoz. Swoimi rycerzami zainspirowałeś mnie. :) Coś wyklułem przed snem. Taki sobie Cortez palący Indian :D Mr. Witkowski: Pikne autko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 świetnie Lace to dodam takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retardedanimal Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Dzieńdobry. Rzadko kiedy tu zaglądam ale od czasu do czasu ( :P ) trzeba coś wrzucić. Bawiłem się gimpem... W komentarzach wyżywajcie się i bestialsko krytykujcie: Mniej niż godzina na każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Witam! Tu widać też wszyscy ładnie sobie poczynają ;) to i ja coś zarzucę. Troche wieśniowe klimaty czyli kózki "na mroczno" ok1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 super speedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 z refki wrzuconej przez leandra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 dobre jest panowie ;) narazie 23minutowka moze jeszcze pare takich machne dzis :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 ćwiczonko takie kolo godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mes.kalina Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 po pięć minut, bo już nie mogę patrzeć na zaczęte-nieskończone lateksowa pani bez refery, reszta z deviantowych stocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 takie przed snem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 fajne Leszek ostatnie, szcegolnie twarz :) tym razem moj master nie zabil cicho :P ale co tam i tak sie ulotni jak przyjdzie ochrona :D takie mazanie na wariata ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kseronarogu Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 czerwone krawaty coraz modniejsze ;) ... mazania na wariata to dobra sprawa... mes.kalina - kurcze ale swietnie wyszlo....musze tu czesciej zagladac ^^ prosze... stary speed ale jestem z niego naprawde zadowolony ... ogolnie to speedow nie robie za duzo ^^ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 mes.kalina, undercover >> bardzo fajne a to mój nocny barbarian: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 stefan, tyle mam do powiedzenia w sprawie Twojego barbarzyncy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 swietnie swietnie to i cos odemnie pinokio po upgrejcie:) 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 czarnystefan - świetna praca :) a to cos ode mnie .. przez długi czas nie miałem neta .. i tablet (w koncu wacom!) zakupiłem miesiac temu.. cos mojego.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Wymiatacie panowie ! A ode mnie taki kolejny crap.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Kilka naprawde swietnych prac ostatnio, ale najbardziej mnie sie dziewczyny z jablonova i Bydgoszczy spodobaly. No i Stefan C. z Pruszkowa :) Autoportrety parominutowe z bombki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 leander, swietne wegle:) drugi jest moim faworytem:) janko, troszke złamałeś tą postać:) jakóbM> podoba mi sie glaca tego gościa synuś > ciekawa kolorystyka mam już dosyć tej pogody więc wrzucam coś wiosennego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon[PL] Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 uroczy wiosenny klimacik ,aż miło popatrzeć:p to ja też coś wrzuce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Rewelacyjne te wasze speedy... aż mi troche głupio swoje postowac :( Ale co tam... mój ostatni szkic panienki na eliminatora (około 50 min, bez ref) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 ćwiczenia z painterem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 hoho niezłe to cwiczenie czornyStefanie :) ode mnie candy boy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 no nie wiem jakno wszytkie te twoje postacie jakie stakie znieksztalcone i nieforemne. ponizej nieforemna 10 minutowka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 mój pierwszy chyba w życiu speed. 8 minut. Taki spontan Fajnie tu macie a tak rzadko zaglądam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 hehe 8 min heee szybciej nie da rady :) kolorek wczesniejszego bohatera :)40 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 no marosnki fajnei ci to wyszlo :) wrzucaj czesciej a odemenie spidzik weglem ze starej foto. korzyttacjac z okazje ze sie jeszcze nitk nie dopisal ;) proba kolorkow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 :( kurczaki fajnie działacie, a ode mnie takie coś ala żółwio małż . . . i taki silver surfer i ostatni . . . i powrót do nauki . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 miriam: ładny speed ortheza: tez mile speedy janko1987: fajniy ten w kolorkach maronski: 8min o.O tez tak chce Czarnystefan: boskie i moje bazgroly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 :PiechI: bazgroły powiadasz . . . ta ;), aż wstyd wrzucać swoje . . . ostatni na dziś . . . takie z życia owadów . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi