Mkaszpir Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 naszla mnie cos dzis ochota na mazanie...ale rownie szybko przeszla..wiec speed :) noiprox : fajna ta ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Dzięki chłopaki za miłe słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 dobre jest chlopaki :) a tu moje pierwsze proby walki ze zminimalizowaniem w uzyciu round brusha(obiecalem sobie ze teraz wiecej zroznicowania w brushach bedzie, takze iz sa to poczatki odwyku to jeszcze jest troche okraglaka :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 o kurczaki pierczone ostro jedziecie chłopaki... noiprox speedowa powiadasz ]:> piękna. i pierwsza i druga. DaRoZ niezła szcziuka :], aż wstyd wstawiać ale cóż też odwyk zaliczam. i takie coś wyszło ni to ptica ni to co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakus Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 szybka pracka na studia sprzed kilku miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Daroz - ech, biedny roundbrushoholiku :( Założymy Ci koło wsparcia! ;) Szkoda że przechodzisz na inne brushe, to że korzystałeś z samych zwykłych pędzli wpływało według mnie fajnie na efekt Twoich prac Miriam - :) przekażę modelkom ;) Making of półgodzinnego speeda poniżej: http://www.speedyshare.com/482504815.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 jakus->bardzo dobre miriam-> speedy i tym sie tez charakteryzuja ze robisz ot takie cos nie wiadomo co a potem z nich mozna wyciagnac calkiem fajne ksztalty :) noiprox-> fajne speedy zwlaszcza ostatni i przedprzedostatni :) aha i to nie jest do konca tak ze z nimi zupelnie zrywam :P w sumie to nie wyobrazam sobie jakiejs pracki gdzie choc jedno pociagniecie bym nimi nie zrobil, i tylko w speedach bede sie staral urozmaicac uzywanie pedzli by zminimalizowac w uzyciu okraglaki... troche innowacji, powiedzmy tak :) tutaj okolo 30minutowy speedzik- i jako ze nie wiem gdzie wrzucic a chyba miesci sie jeszcze w przedziale "szybkich" prac efekt po ponad 2 godzinach jescze do podciagniecia conieco (round brush used :P + troche texturek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ta ... stress. Mr DaRoZ , druga twarz imo lepsiejsza. rzucanie nałogów itd ... ;) ... i takie cościk powstało z braku zajęcia ... rekonstrukcja jednej z pierwszych prac. (50x70 wungiel, 2xpastel i kreda ...) czas kole 1h, "jaś wędrowniczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Panie miriam ma pan kłopoty z chaotyczną kreską. Polecam ćwiczenie robienia jak najmniejszej ilości robienia kresek przy tworzeniu bryły :) Aha :) i jeszcze jedno .. z ołówkiem , kredką lepiej obchodzić sie delikatnie .. bardzo liczy sie estetyka. :) pozdrawiam Kuba ode mnie potworek (tło ukradłem :D :) Btw. Jakie macie rozmiary pliku prze robieniu spedów :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Daroz - troszke plaskoo ci wyszla ta facjata, Miriam - faktycznie dosc chaotyczna kreska, a tu moja wsciekla kometa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 robi sie goraco w tym temacie,swietne prace! takie 50 min ps'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Uff, jak ja dawno tego nie robilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 fajnowacie macie ;], a ja dalej praktykuje z węglem i anatomią tym razem by ref. bo niestety nikt nie kciał pozować :( ... około 1h. JakóbM ołówki bardzo lubię ale nie w tej skali :] może kiedyś coś mi strzeli do bańki to będę smalił jaką bryką, a na razie z praktycznego punktu widzenia szybciej mi się węglem skrobie, tym razem starałem się mniej chaosu wprowadzać, Dzięki ;). Reanimator nice face. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Nie wiem czemu tak, ale takie cos z bani w 2 godzinki... JakóbM ale o ktore rozmiary ci chodzi - ile waza pliki psd, czy ile px? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 30 minut problemy z kolorem... szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Shaggi: sie mi jakos skojarzylo z reklamą ibupromu :D ode mnie to co zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 30minutowka brusho-kolorystyczna walka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 leander - brusze..skąd? twoje? czy zassałeś gdzieś? Mayk: Do pracy z diabelkiem, tak jak i do tego szkicu ponizej uzylem tylko jednego brusha, z jakiegos kawalka cegly zrobionego. Reanimator: niezle sie przypomniales, Ty cos chyba w miedzy czasie skrobiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Daroz: ladna przestrzen, fajna postac...tylko twarz...twarz cos Ci powykrzywiana i plaska wyszla ... :) Noiprox : szybko, szybko idziesz do przodu.... :) leander : nie mam zastrzezen :D....z daleka widac ze Twoje... ;) a ode mnie taki bazgrol...co by o sobie przypomniec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 leander wiecej prosze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 ładnie panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 fajne pracki panowie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Aż miło popatrzeć jak tu sobie poczynacie. pan z rozdziawioną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 taki szybki dziwny jakby environmental pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 o :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 to dalej z rybami jedziemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Mistrzu, wróciłeś. Wstyd z taką popłuczną teraz wskakiwać Shot at 2008-04-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 wieża nr 3 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Kto to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 No to dalej. Skad ta scena?:) Shot at 2008-04-29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 :D znany i lubiany : Pozdrawiam Brumugun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 dwudziestominutowy test nowych brushy :P EDYTA: i jeszcze jeden, tym razem poniżej 1h - bum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Taki surrealizm ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 leszek_lenia chyba za mało zwracasz uwagi na estetykę... zło ;D a to moje :) po lewej stronie wygląd pędzla jakim malowałem .. genialny pędzelek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 i jeszcze raz ja .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 tortu szefie dajesz dajesz :P jakis stary speed nieskonczony dokonczylem, troche bez sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 oDD free.ZE świetne pracki drodzy klegi. Czekam na wiecej ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi