leszek_lenia Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Sebel nie wiem czemu ale jakoś bardzo mi się ta twoja szybka pracka spodobała. Jakoś tak mi do gustu przypadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 (edytowane) podczas rozmowy telefonicznej - szkic w Harmony a skoro nikt nic nie wrzuca to jeszcze jedno z Harmony Edytowane 30 Maj 2010 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 (edytowane) Edytowane 30 Maj 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 lipka ode mnie niby lister storm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 selfu fajne to jest ....ja bym dal mocniejsze te linie wykreslajace ksztalt..by sie fajnie wybil :) a ode mnie malunek z serii niepotrzebniesiezatozabieralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Panowie! ciśniemy!!! samo się nic nie zrobi.... ;\ ode mnie taki speedzik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 (edytowane) Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Ale tu się porobiło, a mnie tak dawno nie było:P Tak w ramach przypomnienia sobie co to jest tablet..:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 (edytowane) Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) nikt nic nie wrzuca :( dobrze ze chociaz na sijunie speed painting nie zdycha., i jesce raz : Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) Fajnie mieszasz kolory Leszku :} Rysunek, który spodobał mi się jako miniaturka... dlatego wrzucam: edit. nie mogłem się powstrzymać... Mam nadzieje, że Leszek nie będzie miał za złe... Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez sebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) sebel fajny ten over. teraz wyglada jak kadr z filmu.czuc ruch. podoba mi sie :)moglbys dodac troche tej czerwieni wiecej. bo widze ze dobrze zrobila ;) a co do kolorow..to wiesz.scisle strzezone tajemnice sa :D...a tak serio.to sie samo jakos miesza. ;) Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 sebel - bardzo fajny masz ten budynek, podoba mi sie leszek widze, ze cisniesz nadprogramowo :) badz laskaw dla innych, sesja jest ;) ja tu takie 15 minut, wlasciwie paint2post: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Leszek - uff... :D fajno, że się podoba ;}. Więcej nie będę już raczej przy tym siedział, bo jeszcze zniszczę zamiast poprawić :}... chociaż kto mnie tam wie ;P A wracając do kolorków strasznie mnie się podobają, bo jak sam zaczynam rysować coś z głowy to straszne monochromo wychodzi ;\\... Masz może jakiś sposób na to? Kadry też masz ciekawe kojarzą mi się właśnie z takimi filmowymi. Brakuje mi tylko lekkiego wykończenia twoich prac, bo jako szkic są naprawdę fajne :). selfu - dzięki :). wrzucam studium pracy Andree'a Wallin'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 (edytowane) sebel moze sprobuj czegos takiego http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/103/1/1/lady_at_beach_by_leventep.jpg latwiej wtedy o kolor ;) Edytowane 20 Czerwiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 rozrack milusie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 coś przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 coraz fajniej rozrack! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 Wrzucam taki szybki rysun z machnięty w przerwie w pracy. Zdecydowanie za długą przerwę w bytności na forum zanotowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 w koncu ktos cos wrzucil :) a ja tak rozpoczynam urlop : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Atheg miło znowu Cię widzieć na forum ! A ja nabiję sobie posta :) yhh... Muszę tu zacząć częściej gościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2010 Szkic live, a szopowane wyłącznie po to żeby wydobyc niezanotowany ołówkiem klimacik "pod światło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Nieźle wymiatacie :) Ja dla odmiany chciałem zrobić coś z innej mańki i bawiłem się fotami. Wyszedłem od tej fotografii: http://www.imageafter.com/image.php?image=b2chopperclose003.jpg ... i montażem i malowaniem doszedłem do tego: może będę to ciągnął dalej... a może nie... ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) jakies takie z foty Edytowane 19 Lipiec 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 post nabity...ps. nic tu sie nie dzieje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 twi kozackie. fajna burza kolorow. dwa ludzia from mi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 nikodem rzuc sie na wiekszy format..malo tu widac troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 w koncu troche chlodniej..mozna nadrobic zaleglosci: troche nowego sztrunxu ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Leszek pomęcz bardziej te bryły, niech bedzie gdzie wzrok zawiesic do tego zasugeruj moze jakis ekwipunek na zolnierzach, przelaczniki na broni itp mam wrazenie ze za bardzo sie z tym malowaniem spieszysz a tak poza tym rozmyty samochod i mech(10231) na wypasie są jakies retro z bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 random superhero :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 testy nowych pedzli cpt obviousa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 To samo co kolega wyzej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 (edytowane) ciężko nazwac to speed-paintem bo zajęło mi kilka godzin, ale cóż ktoś bardziej doświadczony na pewno machnąłby to w 1,5h. nikodem rzuc sie na wiekszy format..malo tu widac troche.nic tam do ogladania nie ma. Edytowane 31 Lipiec 2010 przez nikodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 z biurka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi