leander Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 faktycznie trzeba bedzie podjac temat olimpijski :) eol: fajne, facet spoko, ale najciekawszy jest biały fragment w lewym dolnym rogu, jak fotka to wyglada :) > tomek to autoportret? A wiesz Tiger.. dopiero teraz dostrzegam podobieństwo. Tylko u mnie z uzebieniem chyba gorzej. Na piwo koniecznie jak tylko znajde reszte ciała ;) W ramach cwiczen techniki zrobilem overpainting na szkicu Loomisa(http://www.fineart.sk/show.php?w=277). Troche ponad godzine malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 smart niewiem nielicze czasu ;) ale napewno ponad godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Znów standardowy ołówek:D podczas oglądania olimpiady (już w trakcie 3d ). :) skan troszkę zwalony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 zapamiętałem mine M. Mansona z teledysku i takie choróbsko wyszło .Dodam jeszcze że inspirowała mnie także muzyka Aphex Twin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 eol - nic nie powiem :) leander - ladnie giorgione - fajne masz te olowkowe prace smart - dobre ... swietna mina Moje bazgroly (robi kupe) ... 20 min / painter 8 / szum wentylatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Eol, koleś, super!! Mi się zj**bał Painter, a w ps'ie nie lubię jakoś rysować, no ale nie mogłem wytrzymać:) Ot takie dwa gówienka 1. Ja jakieś 3 lata temu 2. i nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 jak zawsze fajne ,siegmar.ale grymasu brak takirgo jak podczas robienia kupy. powinien się bardzej skupić. a to moje zmysły .zagubione ale w organizacji i solidarności siła (cały czas Aphex Twin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Fajny afro-koszykarz Alex. Smart- no muzyka aphex twin rozbudza wyobraznie i dosc solidnie ja wykreca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 widok z tąd gdzie siedzę... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 fajny masz widok ;-D i teraz cos po dlugiej przerwie - goblin pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Oto najbardziej beznadziejny komiks jaki w życiu zobaczyliście- pt kartonowy człowiek zostaje przewalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 kolegaalek: ten komiks nie ma sensu sly: fajne, ostatnio polubilem prace w takim stylu. Znajoma mnie agituje w kierunku Nicolasa de Stael czy Matisse'a. trash na dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 leander: fajna praca, bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Pokasowalem wektory skoro to nie sa speedy to trudno. mam nadzieje ze teraz nie bedzie sie juz tu robil off topic no peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Tlaloc: dzieki :) To moj pierwszy wektor jaki zrobilem czas okolo 7 min bo flasha obcykac musialemI jak? Obcykales flasha w 7 minut? ;) Fajna mycha swoja droga, troche mogles wykadrowac mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 buhaha nie :P ale podstawy lyknolem kadr fakt no bialosci troszke duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 kolegaalek ten komiks jest jak niektóre moje rysunki,które nazywam "głupie głupoty". przez to że są pozbawione sensu czasem śmieszą.ale z twojego to sie uśmiałem po pachy:) ludzie mówią po co takie głypoty robić,a ja na to że po prostu lubie rysowac ale czasem brak mi pomysłu to "głupie głupoty "rysuje.poniżej przykład rowr nawet fajny ten twój pierwszy wektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Taki troche plakatowy speed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 smart -->buhahaha :D Levan--->Venom go opanowal czy co :), fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 "fajny" plakat... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 >"fajny" plakat... Mozesz rozwinac swoja wypowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Po obejrzeniu pracki ramineza , mam w glowie tylko czarne mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 30 minut, myszka + PS7. Oko posluzy mi przy wiekszym obrazku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 poziom rozmaity.. od tragicznych dzięcięcych rysunków po profesjonalne prace giorgione. poniżej mój bazgroł, około 30 min - painter. brak kolorów ze względu na brak umiejętności do operowania nimi. ten pan sporo pił, oto efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 hehe jakbym widzial siebie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 No ,miala bys taka mini-bitwa speedowa :) tytuł wybuch czas i program: kogo to obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 aha i jeszcze taka mała notka o ogólnym charakterze - panowie, mniej bluru. nie zamazujcie nim błędów, gdyż tylko pogłębiacie efekt totalnej beznadzei. no i rowr - to nie miejsce na 'śmieszne pice', także, proszę, mniej 'wektorków' w twojego autorstwa o wątpliwej treści i nade wszystko biednym wykonaniu. jest kilka panów, których prace chciałbym zobaczyć. pan z tygryskiem jako avatarem (wybacz, zapomniałem pseudonimu) powinien kontynuować styl z pracy "tylko dla koneserów" (a przynajmniej według opisu). świetne, nowatorskie, awangardowe, ostre. poza tym astronomiczna technika giorgione jest lepsza w zamiataniu kurzy, co ściereczka z telezakupów. gdzieś się tego nauczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 moj bazgrol również sie nadaje do mini-bitwy 'wybuch' jako efekt tegoż. czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 rowr - to nie miejsce na 'śmieszne pice', także, proszę, mniej 'wektorków' w twojego autorstwa o wątpliwej treści i nade wszystko biednym wykonaniu. takie uwagi sa nie na miejscu kolego, kazdy moze wrzucac swoje speedy i jak dla ciebie to bieda dla mnie np nie ... wiec nie wzniecaj niepotrzebnie ognia poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 alez ja nie wzniecam ognia, jedynie informuje o poziomie prac kolegi rowr'a, według moich subiektywnych doznań. nie musi mi się wszystko podobać i nie oznacza to jednocześnie jakichkolwiek zaczepek czy prowokacji. aha, pan z tygryskiem to niejaki leander. kompletnie nie pasujesz tutaj, w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) mam nadzieje zobaczyć więcej nietypowych prac w twoim wykonaniu. co nie oznacza, iz te typowe są złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 @ mCh. swiat schodzi na psy. nawet bliglebowsky wykasowal prace z serwera :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 SansSerif: własnie, wiesz coś może o motywach takiego działania? Chętnie bym obejrzał tamte speedy, ponoć dobre (raptem jeden widziałem, z tych co przetrwały jakimś cudem). do końca nie rozumiem przesłania wypowiedzi... mozesz objaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Panie myCha, mniej gadaj wiecej pokazuj! Na razie twoje wypowiedzi sugeruja, ze masz nos wysoko, ciekawe czy wysokie masz rowniez umiejetnosci!?! Pozdrawiam Dwa berbecie i mamuska! | 15 min | Painter | Satyricon "Nemesis Divina" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 wzniecasz misiupysiu bo subiektywna ocena to jedno a ingerowanie co ma byc wrzucane a co nie to juz krok za daleko...jeep widze cie w piekle razem z kumplami cwiartujemy cie i palimy na 2 stosach (zeby bylo ciekawiej) ech ta wyobraznia a co do poziomu prac to jest taki na jaki sobie zasluzylismy, jak to siegmar ladnie napomknal...mozesz go podniesc zobaczymy co z ciebie za kfffiatuszek buziaczki heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 aha, pan z tygryskiem to niejaki leander. kompletnie nie pasujesz tutaj, w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)Chcialem sie z wszystkimi pozegnac. Jade na podboj holywood Tomur, wrzucam jednak moje wypociny. Jutro podejmijmy jakis ludzki temat, wybuchy sa tylko w telewizji a telewizji nie ogladam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Czesc speedow Bigla lezala na moim serwerze, ktory mi odebrano, gdy nie patrzylem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 aha i jeszcze taka mała notka... Postuluję o kasowanie w tym wątku postów nie zawierających obrazków. (a co za tym idzie również tego, którego właśnie czytacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 @brite - komentarze publiki sa jak najbardziej konieczne PS Nie bede tego uzasadnial, tak jest i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 bardzo ładne panie leander :) panie nindzia, ja jeno w trosce o poziom prac tutaj. wybacz. ktoś już kiedyś powiedział, że ilość gwiazdek zobowiązuje. nie mam pojęcia co mają gwiazdki do poziomu, niemniej jednak popieram idee wzmożonego moderowania wszystkimi moimi, czterema łapami. siegmar całkiem fajne, ja bym w ogóle nie malował szczegółów twarzy, niepotrzebne zepsułeś fajny efekt tymże zabiegem. no i rozjaśniłbym zdeczko, ale to już kwestia gustów ;) no i to biedne tło.. heh, ja też coś o tym wiem, wystarczy spojrzeć na moje wypociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 leander i tomur - chetnie przylacze sie do minibitwy na speedy ;) podajcie tylko temat mCh - moze rzeczywiscie nie powinienem wydobywac szczegolow twarzy, z tym sie zgodze, ale co do tla i rozjasnienia ... nie zgodze sie brite - tez nie lubie w tym watku gadania, co tym razem staje sie moim udzialem i za co przepraszam ... moja propozycja - wiecej opini o pracach innych u osob, ktore zamieszczaja wlasne ... wiecej tworzmy, mniej gadajmy, do tego mamy inne dzialy na tym forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 wlasciwie to czemu to ma tyle gwiazdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 a tu taki mały shit w photoshopie... pół godziny roboty znowu. foto referencja niestety, uczę się dopiero anatomii a na żywe, czy nawet drewniane modele mnie nie stać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 No mch- pracka not bad, ale plz przestań wkurzać ludzi- to nie jest forum, gdzie wczyscy użytkownicy to zawodowi graficy! Leander- Masz pozdrowienia od Pameli Anderson i spólki:) poprawiłem tę twarz z komiksu No i zabiram się za wybuch, wiem, że nie mam szans, ale lubię sobie porywalizować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 to ja jeszcze, ostatni raz, zapieje żałośnie: Panowie! Ratujcie! Mniej blur'u... Proszę. do kolegi a. - nie rozumiem powiązania krytyki z byciem zawodowym grafikiem, ale cóż... ja rozumuje w ten sposób: skoro ja, kompletne beztalencie i czternastoletni dzieciak potrafie zrobić coś lepszego niż co niektórzy tutaj to ci prezentują sobą raczej, wybaczcie, mierny poziom ;) notabene, macie jakiś pomysł na konkretny wybuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 mCH, a ja gdzies slyszalem, ze jak ktos sie wyslawia ponad innych i mowi ze jest lepszy, to tak naprawde jest gowno wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 potrafie zrobić coś lepszego niż co niektórzy tutaj To subiektywna opinia. Przestań się mądrzyć, bo nie ot tego jest to forum. notabene, macie jakiś pomysł na konkretny wybuch? Ja mam, ale z wykonaniem gorzej Znacie takie kijowe reklamy, gdzie znajdują kolejne wady picia alkoholu? Właśnie znalazłem nową:)- /20min/no refz/this sucks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 deus: ależ ja się nie wysławiam ponad innych! daleko mi do sporej ilości z was. niemniej jednak trzeba być niedowartościowanym masochistą, by stwierdzić, że jest się gorszym od co poniektórych "wyrobników" pokazujących tutaj swe nowotwory. i nie chodzi o ciebie :) problem w tym, że panowie prezentują typową postawę polaka-kompleksiarza, który widząc dziwaka znającego swą wartość krzyczy - "panowie! udupić chama, udupić!" dajcie spokój ze swymi skromnymi mądrościami i syndromem katolickiego samokajania. trzeba się umieć sprzedać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 mCh, na forum co jakis czas wpada ktos kto chce sie sprzedac ale pozostaje po nich tylko niesmak. Zasada jest prosta: im ktos wiecej wie tym sie mniej odzywa. Za pracami kolagialka nie porzepadam, ale nie ma kompleksow i robi postepy. Poziom spadl bo wczesniej wrzucali prace glownie rysownicy z gornej polki - Tiger1313, Biglebowsky, Kengi , oDD czy Bill (hahahahaha). Teraz jest tych osob wiecej i bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 rozumiem, ze juz omowiliscie dokladnie sprawy dotyczace poziomu forum! wszelkie pierdoly i zgrzyty wymieniajcie miedzy soba za pomoca prywatnych wiadomosci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Dokladnie. Proponuje wprowadzic popularna w takich watkach zasade - nie ma obrazka, nie ma postu. Czyli cytujac Pawla Lipke z analogicznego watku na F3D: "glos moga zabierac tylko osoby pokazujace w danym momencie jakis swoj obrazek" Obrazek: (ref + sangwina + ps) Siegmar: bedziemy Cie informowac jak ruszy jakis temat mini bitwy :) Dzis namazalem tylko ta panienke i wracam do roboty. Ew. mozna przyjac ze tematem na dzis jest akt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi