Napisano 2 Wrzesień 200420 l kotek mile wrazenie robi, pozwole sobie z tej okazji wierszyk zacytowac Pewnego dnia, w Koluszkach, Cichutko, na paluszkach Zbliżył się do mnie kot bury, Wysunął groźnie pazury ... Hej! Hou! Lets com'n , yeah.. asfalton-super! widac techniki "tradycyjne" Ci sluzą.
Napisano 2 Wrzesień 200420 l taki sobie korytarzyk leander -0 dużo ciekawych speedów tutaj ostatnio wrzucasz :D pozdr giorgione
Napisano 2 Wrzesień 200420 l giorgione: to ewidentnie jakimś lipnym filtrem oszpeciłeś... gra światła mniam, w moim guście. leander: lol? to raczej do eksperymentów bardziej się nadaje ;) goomisia: dobre kolory/światło/kompozycja/podkład dobrze zrobiłyby temu obrazkowi. leander: hehe, gdybyś miał, jak asfalton rodziców po asp też by ci naturalne techniki wychodziły ;)
Napisano 2 Wrzesień 200420 l kilka chwil i nareszcie jakis spidzik :) Czas mnie zaczyna powoli zjadac..
Napisano 2 Wrzesień 200420 l No Tomek, faktycznie w trans speedowania wpadles i coraz lepiej Ci to wychodzi. Laleczka bardzo ladna.
Napisano 2 Wrzesień 200420 l mCha ty nie badz taki madry, powiedz czy ci sie podoba czy nie grrrrrrrrrrrrrr!!!
Napisano 2 Wrzesień 200420 l asfalton mi sie wydaje ze on niechcial Cie urazic :o wrecz przeciwnie Co do pracek to tylko pozazdroscic skillow :)
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Leander - full respect!! Zaczynasz rządzić... :) Tiger, bigle, el'ninja strzeżcie się :) BRAWO!!
Napisano 2 Wrzesień 200420 l M@Ti: dzięki :) Ale teraz jestem spalony. Jakbym przestal wrzucac speedy po DigiTechMedia, to znaczy, ze ta trojka mnie dorwala :) Tiger: super praca! mCh: faktycznie poprzednia praca tu srednio pasuje, ale robilem ja na szybko zeby skomentowac prace asfaltona eAn: polaczenie olowka z drugim motywem nijak mi sie nie widzi :/
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Dzieki za nakierowanie na artrage'a. Fajny soft. Tutaj dla poznania programiku machnąłem gościa na tzw "tracing paper", ale to trochę bez sensu. Rownie dobrze mogłem puścić jakiś filtr na zdjęcie...
Napisano 2 Wrzesień 200420 l jest to co 30 min............................tiger ,dynamiczny berserker eAn fajne ,tylko ten lis moglby byc jakos mniej olowkowy przy tym grafie...
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Siemano wszystkim, naprawde niezle juz katujecie myszki i tablety, jestem pod wrażeniem, dwa miechy nie było mnie w domu toteż zabieram sie juz do nadrabiania zaległości.Dwa speedy bez pomysłu. i jak widac referencji w ramach rozruszania kosci.Szacunek
Napisano 2 Wrzesień 200420 l Pozdro dla wszystkich, dobrze się tu dzieje. Tematem wojny na tablety mial byc mr Jeckyll and Mre Hyde, wybor zalezy od was.
Napisano 3 Wrzesień 200420 l little ninja- mam malo czasu zaraz zawolam swoich chlopakow. edit: przybiegl tylko jeden
Napisano 3 Wrzesień 200420 l dobrze się tu dzieje... misiekhc: fajna ta ostatnia praca... czas coś od siebie wrzucić.
Napisano 3 Wrzesień 200420 l tomur-poszlismy spac...wszyscy :D misiekhc - obie pracki wypas ...keep going man wert-taaa jasne alien to tylko przykrywka, kopcicie cos na nielegalu juz ja wiem ;) poz
Napisano 3 Wrzesień 200420 l wert zainspirowala mnie twoja lesna podroz....musze jeszcze duzo pracowac nad photoshopowymi narzedziami
Napisano 3 Wrzesień 200420 l bardzo mi sie podoba samochodzik tomura :) ale chyba troszke przednia szyba jest nie tegez ?
Napisano 3 Wrzesień 200420 l Taki akcik w artrage'u... prosze sie nie smiac z moich umiejetnosci malarskich ;) Dopiero praktykuje :>
Napisano 3 Wrzesień 200420 l leander muszę ci pogratulować... najnowsze prace aż pachną twoją techniką. ja się męcze nad pomysłem do bitwy 2d :) raczej nie będe wrzucał tutaj niczego przez jakiś czas.
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Yeah hoho dawno tu nie pisalem ;P Jakieś pół roku tablet mi nie działał iiii.. wreszcie ;P tylko mi jescze siła nacisku nie działa ;/ piersze co zmalowałem to cośtakiego nie rysowane po fotki, zreszta widac ze proporcje sie skisily i twarz jest zupełnie inaczej sciągnięta ;/ koles z paktofoniki chyba (tak mi sie zdaje) kolezanka prosila zebym go wyrysował (heh teraz dopiero zauważyłem, strasznie ciemny monitor mialem, jak sie podswietli to lepiej widać :D )
Napisano 4 Wrzesień 200420 l hmm... a no! wsopniała coś o 2pac! dobra to to jest 2 pac :)))))) ale myslalem o tym pacto bo to chyba jej z lubianych zespoloów
Napisano 4 Wrzesień 200420 l ale swietny gosc...tylko kadr niefortunny. to są wąsy to na dole tak? :)
Napisano 4 Wrzesień 200420 l taa. jakzebys mógl watpic to wasy :] dzieki heh polskie znaki mi nie dzialaja.. WERT -> jak robisz taka fajne te.. ta strukture jakby farby tych pociagniec?
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Slizgi--> fajny ten diabelek,, widze ze idziesz w dobrym kierunku: ] brawo: ] pozdro
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Jeden z pierwszych rysunków jakie wykonałem tabletem jakieś 30-40 minut. Czekam na krytykę.