leander Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 kotek mile wrazenie robi, pozwole sobie z tej okazji wierszyk zacytowac Pewnego dnia, w Koluszkach, Cichutko, na paluszkach Zbliżył się do mnie kot bury, Wysunął groźnie pazury ... Hej! Hou! Lets com'n , yeah.. asfalton-super! widac techniki "tradycyjne" Ci sluzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 taki sobie korytarzyk leander -0 dużo ciekawych speedów tutaj ostatnio wrzucasz :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 giorgione: to ewidentnie jakimś lipnym filtrem oszpeciłeś... gra światła mniam, w moim guście. leander: lol? to raczej do eksperymentów bardziej się nadaje ;) goomisia: dobre kolory/światło/kompozycja/podkład dobrze zrobiłyby temu obrazkowi. leander: hehe, gdybyś miał, jak asfalton rodziców po asp też by ci naturalne techniki wychodziły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 kilka chwil i nareszcie jakis spidzik :) Czas mnie zaczyna powoli zjadac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 No Tomek, faktycznie w trans speedowania wpadles i coraz lepiej Ci to wychodzi. Laleczka bardzo ladna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 mCha ty nie badz taki madry, powiedz czy ci sie podoba czy nie grrrrrrrrrrrrrr!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 asfalton mi sie wydaje ze on niechcial Cie urazic :o wrecz przeciwnie Co do pracek to tylko pozazdroscic skillow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Leander - full respect!! Zaczynasz rządzić... :) Tiger, bigle, el'ninja strzeżcie się :) BRAWO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eAn Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 teraz moze ja dam speed-a ale z innej beczki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 M@Ti: dzięki :) Ale teraz jestem spalony. Jakbym przestal wrzucac speedy po DigiTechMedia, to znaczy, ze ta trojka mnie dorwala :) Tiger: super praca! mCh: faktycznie poprzednia praca tu srednio pasuje, ale robilem ja na szybko zeby skomentowac prace asfaltona eAn: polaczenie olowka z drugim motywem nijak mi sie nie widzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 hehe strzez sie tomaj ...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Dzieki za nakierowanie na artrage'a. Fajny soft. Tutaj dla poznania programiku machnąłem gościa na tzw "tracing paper", ale to trochę bez sensu. Rownie dobrze mogłem puścić jakiś filtr na zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 A tu już na czysto kupa śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 jest to co 30 min............................tiger ,dynamiczny berserker eAn fajne ,tylko ten lis moglby byc jakos mniej olowkowy przy tym grafie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Siemano wszystkim, naprawde niezle juz katujecie myszki i tablety, jestem pod wrażeniem, dwa miechy nie było mnie w domu toteż zabieram sie juz do nadrabiania zaległości.Dwa speedy bez pomysłu. i jak widac referencji w ramach rozruszania kosci.Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 a to ten drugi który niezabardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Pozdro dla wszystkich, dobrze się tu dzieje. Tematem wojny na tablety mial byc mr Jeckyll and Mre Hyde, wybor zalezy od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 tutaj 20 min koncepciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 little ninja- mam malo czasu zaraz zawolam swoich chlopakow. edit: przybiegl tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 hehe dawaj tomur ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 dobrze się tu dzieje... misiekhc: fajna ta ostatnia praca... czas coś od siebie wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 i jeszcze artrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Gratuluję, znakomicie. Czy w tym lesie się coś nie dymi? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Dzięki. Somthin's smokin'. It's us. Oh...Aaaaaa! (ostatni alien) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 tomur-poszlismy spac...wszyscy :D misiekhc - obie pracki wypas ...keep going man wert-taaa jasne alien to tylko przykrywka, kopcicie cos na nielegalu juz ja wiem ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Jutro ide po Intuosa, so make room for my speeds ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 no to ugibugi bedzie mogl w domu ciachac ... jak milo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 can't wait :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 No to machnąłem jeszcze dwa przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 I drugi: wiszące miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Wert ostatni fajny A jutro rano zbierzemy te wiongrona.20 min painter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Little devil ;) (1h & mysz & paintier+ps7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 sorry, chopaky, musialem jeszcze wrzucić dokończoną wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 wert zainspirowala mnie twoja lesna podroz....musze jeszcze duzo pracowac nad photoshopowymi narzedziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 ja wpadlem wam tylko pokazac DSg 513 temat Autko szpiega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 bardzo mi sie podoba samochodzik tomura :) ale chyba troszke przednia szyba jest nie tegez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Taki akcik w artrage'u... prosze sie nie smiac z moich umiejetnosci malarskich ;) Dopiero praktykuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 leander muszę ci pogratulować... najnowsze prace aż pachną twoją techniką. ja się męcze nad pomysłem do bitwy 2d :) raczej nie będe wrzucał tutaj niczego przez jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 asfalton: fajny trup! chyba niedawno był u fryzjera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Yeah hoho dawno tu nie pisalem ;P Jakieś pół roku tablet mi nie działał iiii.. wreszcie ;P tylko mi jescze siła nacisku nie działa ;/ piersze co zmalowałem to cośtakiego nie rysowane po fotki, zreszta widac ze proporcje sie skisily i twarz jest zupełnie inaczej sciągnięta ;/ koles z paktofoniki chyba (tak mi sie zdaje) kolezanka prosila zebym go wyrysował (heh teraz dopiero zauważyłem, strasznie ciemny monitor mialem, jak sie podswietli to lepiej widać :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 koleś z paktofoniki?? To nie jest zcasem 2Pac?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 hmm... a no! wsopniała coś o 2pac! dobra to to jest 2 pac :)))))) ale myslalem o tym pacto bo to chyba jej z lubianych zespoloów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 ale swietny gosc...tylko kadr niefortunny. to są wąsy to na dole tak? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 2pac iz oky :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 taa. jakzebys mógl watpic to wasy :] dzieki heh polskie znaki mi nie dzialaja.. WERT -> jak robisz taka fajne te.. ta strukture jakby farby tych pociagniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 kolejan ciezarowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Slizgi--> fajny ten diabelek,, widze ze idziesz w dobrym kierunku: ] brawo: ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Jeden z pierwszych rysunków jakie wykonałem tabletem jakieś 30-40 minut. Czekam na krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi