misiekhc Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 hehe widze ze l.ninja do bitwy kolorki cwiczy :), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 nabijaj sie nabijaj ... kurka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 spac spac spac mi sie chce ale jeszcze szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 little-ninja: widze pewne wplywy ASP juz :D Tylko uwazaj, tam sie mozna mocno zmanierowac i za 2 lata bedziesz robil tylko takie prace dla koneserow :D Kooba: bardzo fajny indianiec, u mnie nawet wywoluje lepsze odczucia niz olowkowy. misiekhc: przez te kreski wychodzace poza cienie wyszedl fajny efekt futerka na sukni. Skojarzyla mi sie praca Franka Frazettiego - http://www.die-einherjar.de/volume1/frank_frazetta_003.jpg, dokladnie taką sama kreska oddaje cien jak i wlosy (na ramieniu). Misi3ck: a tu prawdziwa kreska dla koneserow :) Na EF padl temat 'pokusa'. Przy okazji robilem 5 innych rzeczy i wyszlo co najmniej kiepsko, aczkolwiek co sie bedzie w szufladzie marnowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 tacy jestescie ???no to was pomecze i pobije po oczach :D to nie weszlo wiec mozna pyknac poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Nindzia, a fuj! Won, a kysz! Bedziesz nas tu molesterował, szatanie! I dlaczego podpisujesz się Piłsudzki? Misi3ck: Czuć w tym wczesnego picassa, oj czuć. misiekhc: Super. Leander: A teraz, tygrysie, przesadziłeś z kolorami... ten niebieski i żółty mnie zabił, i chyba nie tylko mnie ;D morderco!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 misiekhc -> czyzby inspirowane 'dziewczyna z perla'? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 misiekhc bardzo mi sie podoba ten ogien kooba bardzo fajny indianin ninja jestem fanem twojej zdecydowanej kreski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 czuje ze czeka mnie dluuga nocka albo i dwie na nadrabianiu zaleglosci forumowych.. nmusze wszystko ladnie poogladac :-) leander: mniam mniam lubie pokaze nowa dziewczyne i ide na bonda ;-) [update] kurcze mexico mi sie jeszcze nie wczytal jak pisalem posta eol: po prostu exellente! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 zabawa z brush opacity 100%, ok 20 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Fajny graficzny efekt wyszedł.. prawie jak wektorki flashowe... super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 leander -- b.fajne, ale nie na twoim poziomie niestety. potrafisz lepiej, do robotty leniuchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 eol- jesteś mastah, nie ma co!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 @eol - trzymasz poziom, ale dlaczego ten gostek wyglada jak brat bossa z avatara? mam jakies 3 grosze zaczalem rysowac o 5.15` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 I z rozpedu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 zrobilem najpierw wersje temperami, wiec tabletowa poszla szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 wooo, genialny klimacik i technika, tylko coś fryz ma nieformny i usta puszczone, jak to mowią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 tomur: cos ty po nocach robil? srogo.. srogo.. leander: to ty jestes? naczy autoportret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 ouaa... leander, to mnie zabiło. bosko. misi3ck: to nie jest leander... chyba, że się mocno zmienił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 moze razic po oczach ale przynajmniej nie przejdzie sie obok niezauwazywszy :] chyba mnie troche pakero leandera nakrecil z tymi kolorkami bo mi sie podoba pomysl strasznie.. pozdrawiam wszystkich rybakow choc sam nim nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 leander piknie piknie, pozdr tribal łorior: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 taki tam slonik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 mCh, wert: dzieki :) Misi3ck: bardzo fajni Ci rybacy. Dobrze tez, ze board jest ciemny- ta zółć sie ciekawie wybija. Odnosnie mojego obrazka, to malowalem z fotki Jude Law wspomagajac sie lustrem, wiec wyszlo cos niepodobnego do nikogo. Do podobienstwa nie dazylem bo to 'after % art' byl ;) miesiekhc: koncept trzeba powiedziec z rozmachem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 flisacy są biedni kolorystycznie, a słonik miód :D Tutaj są moje jazdy. Chyba rekord świata pod względem ilości użytych brushy. (jakieś 100...) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 hehe leander a mi ta twarz do jonny deep'a podobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 jak zwykle nikt mojej pracy nie komentuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 bo twoje prace sa tak gowniane jak moje wiec sie postaraj i zrob cos zeby chociaz cokolwiek to przypominalo poniatowski sie znala, krytyk od siedmiu bolesci...moze bys namalowal wreszcie cos zeby nikt nie mial watpliwosci ze mch to "artysta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 rzeczywiscie jak deep! :] udzielil mi sie klimat scorpiego slonikowo-zwierzecy :-) wiec rzucam szybkiego goryla (a poza tym ciagle trzyma mnie klinat leandera z pakerem co dalo mi motywacje do pracy) mCh: kurde czekam i czekam az sie zaladuje ten speed twoj.. widze na razie ze niezla schiza jakas :: to w miedzyczasie jak sie laduje to chwila na refleksje jestem na forum od niedawna bardzo, ale naprawde strasznie mnie nakrecilo i speeduje caly czas jak mam chwilke wolna. wlasnie tego mi bylo naprawde potrzeba, bo zwykle mam tak, ze zabieram sie za powazna pracke, ale po kilku godzinach pracy wpadam na nowy genialny pomysl i zaczynam cos zupelnie innego a pierwsza nie skonczona pracka odchodzi na bok.. i tak w kolko. w takiej sytuacji speedy sa naprawde genialnym rozwazaniem bo zawsze zdaze je skonczyc :] no i prace na forum sa swietne po prostu (nadrabiam zaleglosci czytajac cala przeszlosc i jestem na ok 18 stronie) mam nadzieje ze choroba speedowania pomeczy mnie baardzo dlugo poki co koniec refleksji :: dalej mCh: przez dlugo nie moglem dojsc co doklandie jest na szkicu. naczy wiedzialem ze pomieszczenie bo okna sa, ale nie domyslilem sie od razu ze to kosciol.. za to latwo sie zorientowac jesli przymruzy sie mocno oczy i popatrzy na rysunek. wtedy widac lawki i smugi "swiatla" wpadajace przez okno. bardzo fajnie wykorzystales te pedzle. nie wiem tylko jeszcze co tam jest na srodku. czy to postac jakas? czy oltarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 to jest grupka ludzi ;D misi3ck: to mnie wciągnęło... nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 kurde... doba powinna miec 48 godzin :/ dużo pracek... nie komentuje, bo się nie znam... leander, misiekhc, Drug, little-ninja, tiger1313, remament ... miło się ogląda... a w każdym bądź razie zapisuję na dysku ;) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 amrun - w sumie tez sie nie znam ale twoja pracka jest w buzke jeza jordolista ;) moje strikte inny klimat ma to z kilka h ale jestem ciekaw reakcji na kolor... poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 oki i kolejny tym razem szybki konspekcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Amrun człowieku gdzies ty sie taki uchował? mistrzostwo swiata (poza tłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Wooo! Go, go amrun! więcej takich. Lit-nin te szkice ci genialnie wychodza - ty pracujesz dla tych gum do żucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Impresja - Kawałek mojego biurka o poranku + kabel od tableta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romo Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 PS, Mouse, Sins of thy beloved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 amrun - pewnie leru się zgorszy, ale co tam... powiem szczerze - praca jest "W...ONA W KOSMOS" (edited by zgorszony leander-przyp.mod.), znaczy KOSMICZNIE DOBRA. - inaczej tego nie da sie ujac, a drugie okreslenie nie jest kompletne. littleninja: złooooooo też ekstra prace. wert et romo - no te prace już z lekka popsuły sijun'owy wręcz poziom, jakie dały powyższe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 amrun - boskie, swietny klimat little ninja - cwicz kolorki, bo zaczyna ci wychodzic:) mch - opanuj sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dzx misiekhc wert - pracuje dla wszystkich i nikogo ;) tak sobie kuknalem na wywiad o tym jojo in the stars i tak mi sie rzucil kolejny koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 little-ninja - fajny masz styl ale troche mnie razi nie równa kreska w niektórych miejscach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 ................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dziękować...a nom i SCORPI... tyż piknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 thx, mi sie twoje bardzo podoba ale troche plaskie jest . chociaż.. ciekawe brusche :) a tu taki eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Wymiatasz SCORPI! Przyznaj ile bierzesz za korki u Biglebowskyego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 nic mi o tym nie wiadomo, ale jak widze twoje nie które pracki i tigra to też zadaje sobie podobną doprawdy nie codzienną zagadke : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 taki tam ludzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 fajny kolo misiek hc :) proba zrobienia czegos na podobienstwo prac scorpiego. Uzywalem selekcji, bo nijak nie wychodza mi takie proste linie blokujace formy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Amrun ,uwielbiam tek klimaty supa coool !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 misiekhc no to mi sie podoba :) leander bajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Noo widze świetne speedy :D brawo, brawo, pora na trochę starszy speed, który zrobiłem zaraz po seansie przyczajonego tygrysa i ukrytego smoka, zabawne jest to że zrobiłem go myszką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi