everyman Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 cyce jak donice ;-p - gusta sa rozne ale mi sie tez nie podobaja ;-p chociaz rysunek ladny ;-) kolej na mnie: ciuchcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 taki speed na zrelaksowanie!troszke proporcja mi sie pojechala bo perspektywa byla dziwna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 i kolejna pracka :d na dzisjaj chyba juz starczy tego niskiego poziomu;/ moze za kilka lat?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Nie tlumacz sie Łukasz tylko dawaj wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Tomur dezieki za mobilizacje:D no to zaszczepja taka pracke:D pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 i kolejna pracka:D oceniajcie:P dzisja juz starczy :D jutro tak samo postaram sie by cos zaszczepic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Tomur - fajna laska :) Postanowiłem przelać moje jesienne frustracje na ekran... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 niezle prace na tej stronie, widac u Was chlopaki postep, tak trzymajcie! A ja tablet zostawiam chwilowo w pracy i co najwyzej moge watek starym wektorem (ale szybkim :) wzbogacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 zdaje się, że to miało przypominać czołg. osoby z wyobraźnią może w tym coś zobaczą ale z tego co widze, wyszla teksturka... do widzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 zdaje się, że to miało przypominać czołg. osoby z wyobraźnią może w tym coś zobaczą ale z tego co widze, wyszla teksturka... do widzenia :) Za bardzo sie na Sijun napatrzyles mCh :>. Tyle ze gdyby spooge to namalowal to odezwalaby sie klaka. Och jakie fantastycze, jaki przekaz, ile emocji :). Dla mnie okej z tym ze takie obrazki lepiej zasejwowac i otworzyc po kilku tygodniach i wtedy sie zastanawiac co z tym zrobic dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 taka tam zabawa ... 5 min. painter 9 ... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 i kolejna pracka z tematy "upadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 M@Ti, MCh - wreszcie jestescie :) @Łukasz - coraz lepiej dajesz czadu ostatnio @leander - twoje wektory sa takie miękkie cud-miód Ide spac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Ekonomika procesu inwestycyjnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Spoleczenstwo odejmuje sobie od ust placac podatki przeznaczane na szkolnictwo wyzsze, a tymczasem Marcel Ty sobie w najlepsze koncepciki strzelasz! Nic tylko do Super Expresu takie kwiatki zglaszac. Ten na pozycji 1,2 najfajniejszy. Czy ja mam cos z cache'em, czy tu sie jakas grupa z łosiem na avatarze utworzyla? :) Trzeba uiścic jakies wpisowe? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 sama przyjemność wystawiać się za marcelem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Hehe Mój syn ma na imie Marcel :) a to dalszy ciąg zmagań z niebem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 pamparampampam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 heheh ... Marcel!!! Marcel!!! ... :D leander: na piwie stwierdzilismy, ze bardzo lubimy łosie ... bo sa fajne i maja takie miekkie pyszczki ... hryhryhry ... ;P ... Puszcza Kampinoska RULEZZ!!! A z mojej strony jak zwykle maximum bezproduktywnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Niezłe niezłe :D Lot "Pędraka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 z serii "okropieństwa wojny" Moim celem było ukazanie zaników z pamięci z obrazów z wojny: jedynie ogólny obraz nasycony uczuciami, skupiony na danym elemencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Moim celem było ukazanie zaników z pamięci z obrazów z wojny: jedynie ogólny obraz nasycony uczuciami, skupiony na danym elemencie. mysle ze osiagnoles cel - podoba mi sie a to moj speed - co o tym myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 pamparamparam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 mCh, po przeczytaniu uzasadnienia i glębszej kontemplacji prac, musze powiedziec, ze kawal dobrej roboty. Zreszta wszystkie Twoje prace jakies takie :) Przyznaj, jestes 80 letnim kombatantem, ktory w myszce i photoshopie odnalazl.. spokoj. Ja jestem mlodym chlopcem, ktoremu tylko jedno w glowie :) tablet odmowil mi posluszenstwa gdzies w okolicy butow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 chyba troche oszpeciłeś ją leander miękkimi brushami miejscami... ja bym na nią nałozył darken ten szkic, wiesz? na ten obrazek photoshopowy :) poza tym - szkic rewelka - zazdroszcze wyczucia bryły. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 leander: nie tylko tobie jedno w glowie ;-p - moglo byc lepiej ale i tak jest bdb mCh: nigdy wiele na tych pracach nie widzialem (nadal niewiele widze) ale te kreski wciagaja i to bardzo ;-) Marcel: hehe tez bede musial zaczac rysowac na wykladach bo jak na razie to nie chodz a jak jestem to gram w kreski kropki albo inne pilkazyki ;-p (chcialem dodac ze na ciekawe wyklady uczeszczam i uwazam na nich ale niektorzy ludzie na uczelni mineli sie z powolaniem i im mowie DOBRANOC) dobra bo sie rozgadalem ;-p - speed - gorski krajobraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 ostatnio malo malowalem wiec jeszcze jeden szybki speed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 pamparampampam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 nie no wszystko fajnie ale tym Michalem Wisniewskim popsules mi piekny wieczor ;) lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Sam sie wystraszylem jak zobaczylem co mi wyszlo .. :D co mnie podkusilo do tego czerwonego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 HALLOWEEN rozumiem :D, wlasnie moze jakies mroczne klimaty byscie tu namazgali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Jestem przeciw Halloween ale za zombiakami ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 (...) Ja jestem mlodym chlopcem, ktoremu tylko jedno w glowie :) (...) tablet odmowil mi posluszenstwa gdzies w okolicy butow tablet czy ręka ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 tablet czy ręka ? ;) Wnioskuje, ze rysunek sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 Zbliza sie swieto zmarlych wiec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 i jeszcze jeden (tego troche dawno myszka "skrobnolem"ale pasuje do tematu wszystkich swietych ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 PPK: fajny zombiak hyttry: ta druga praca ciekawsza od pierwszej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 chwila odpoczynku od painkillera, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Tiger1313: super! :) Chyba w koncu zainstaluje tego painkillera, jesli tak ma wygladac odpoczynek od niego :D hyttry: bardzo ciekawie wyszedl ten drugi cmentarz z czarnym tlem a ja tymczasowo nie mam tabletu, wiec musze robic za____________artyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 tiger ładne leander to ci ewidentnie nie wyszło, same "blade" kolory, gdzie podziało się to życie? Poza tym - jak się ta pani odkopała? Po kolorze skóry wnioskuje, że jeszcze świerzynka w sumie, co najwyzej tydzień po... Chyba źle zamknęli, o tak, to prawda. No i to w końcu jej swięto, coś się od eee.... należy w każdym razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 mCh: co oznacza "ewidentnie"? Ze Tobie sie nie podoba, czy ze mi tez ma sie nie podobac? Brzmi troche bezkompromisowo. Raz krytykujesz sztampe, kopiowanie mistrzow, schematyczne myslenie aby za chwile sam zamknac nas w sześcianiku swoich watpliwych ograniczen i porad. Nikt nie lubi jak mu sie cos narzuca i jak wiesz z doswiadczenia to wywoluje reakcje buntu. Spodziewaj sie zalewu bluru i bladosci na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Tak jest! Od razu żywsza atmosfera! Nie żartuję, śmiało panowie...mCh czy sztukę ogranicza to, ile życia się w nią wpakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Tiger1313 - grejt leander - kolorystyka poprostu inna ale razi mnie bardziej to ze dlonie sa za male, ze uciales stope no i twarz malo twarzowa ;) a painkillera demo zainstalowalem .. i jakis taki nudny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 tiger1313: swietnie... co do pracki leandera to trzeba pamietac ze nie zawsze licza sie detale i realistyka ale czesto trzeba tez zwrocic uwage na forme... chociaz nie da sie ukryc ze to jedna z jego (twoich) gorszych prac (patrzac na kilka poprzednich) - najbardziej razi mnie linia bioder i talii (jakos dziwnie przesunieta wzgledem siebie) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 od 2 miesiecy nie moge zobaczyc zadnej pracy tigera? nie wiecie co moze byc problemem ? i na operze i na ie mi nie dzialaja;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 strange stuff jedrush, nie mam pojecia czemu, pewne jest natomiast ze bede zmienial sobie serwer very soon to i moze sie cos zmieni, bo ten moj teraz coraz czesciej siada. leander, podoba mi ise cyc i ogolny zamysl natomiast zama twarz ciutek to psuje, paint to post, wyjatek, zaje*** mnie robota a napisac musialem :) prosze jednak przestrzegac tej zasady :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 pamparampampam..masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Zarąbiste, reszta jest daleko w tyle :D ile czasu ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 heh...no nie przesadzaj...;)... a rysunek zajmuje z godzine... czasami półtorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi