Napisano 28 Maj 200519 l no to moj kolejny koncepcik, od dzisiaj postanowienie jeden spid dziennie....
Napisano 28 Maj 200519 l Wiem, ze troche moze irytować, że maluje fragmenty zamiast od razu zabraćsięza całą twarz... ale tak mi łatwiej przećwiczyć detale... ...przy okazji dodałem otoczkę w stylu mojego poprzedniego "obrazka".
Napisano 29 Maj 200519 l Ostatnio coś mi się maluje lepiej niz zwykle... ;) W ciągu ostatnich trzech dni trzy zamieszczone tu speedy.
Napisano 29 Maj 200519 l leander- autoportret zaopatrzony w maoryskie wzory mi sie najbardziej podoba
Napisano 29 Maj 200519 l Wert, to autoportret? Niezly z Ciebie Marlon :) Z autoportretem mam jakis dziwny problem. Wizerunki innych wychodza mi chociaz czasem podobne. Ale wazne ze widac poprawe wzgledem poczatkow z lipca 2003 :)
Napisano 29 Maj 200519 l Leru: No faktycznie nie jest wesolo. Ostatnio kupowalem piwo, a sprzedawczyni nawet sie nie zajakala o dowód osobisty. Zdolowala mnie na maksa, ale i tak kupilem od niej to piwo.
Napisano 29 Maj 200519 l Witam wszystkich! Moj pierwszy skromny poscik na watku SP :) Dla mnie przyszedl czas troche porzezbich architekturke :P
Napisano 30 Maj 200519 l facio na motorku nr 3 tomek bardzo fajny :) wojtaly spidzik lepciejszy od artwerka z smokami no i moj drzelyfysz concepcik:
Napisano 30 Maj 200519 l KISZKA ;) - czyli jak to robią nooby w polsce ;) http://artpad.art.com/?ihb9fngbwqk
Napisano 30 Maj 200519 l Uh... aż głupio zamieszczać swoje speedy po TAKICH grafach! ;) No ale cóż, ćwiczyć trzeba. Autroportrecik :) Coś teraz widze, że ucho spartaczyłem i to bardzo.
Napisano 30 Maj 200519 l Wert, Hindus, swietnie ;) Leanderowki i tigerowki jak zawsze na plus ;) Pozdr.
Napisano 30 Maj 200519 l dzizyss ale wyszlo kolooorowe, psychonauts na razie siedzi mi w glowie, tam jest TAKI klimat, a to taki stworek co ma na twarzy jdzeli:
Napisano 30 Maj 200519 l Zainspirowany wolverinowa praca hindusa z artpadu, postanowilem sprobowac swoich sił w walce z ta postacia ;] Jak na razie to raczej przegrywam ;] jakas godzina, photoshop, pentagram xxl BARDZO przyjemnie sie oglada wasze prace ;] wiekszosc mi sie naprawde podoba
Napisano 30 Maj 200519 l dobra to ja sie pobawilem w fenga troche, spider cyberpunkowy fallloutowy, koncepcik na prosbe, pozdr
Napisano 31 Maj 200519 l prawda prawda, ale zaczynam kompletowac portfolio, website wypuszcze, a noz cos sie trafi jakis frilans :) Hehe misiek, patrzac na kolejne Twoje prace, to tu nie ma miejsca dla moze, a jedynie dla napewno! ;) POWODZENIA, bede Ci kibicowal (sadze, ze nie tylko ja)! @leander - swietnie ze pokazujesz nam progress, to daje niezlego kopa, DZIEKI!! @oDD, Tiger - WOW! Pozdrowionka!
Napisano 31 Maj 200519 l wert -> naprawde fajowa robota - tymbardziej że w artpadzie ;) (4pędzle na krzyż :D) miesiekhc -> niezłe te twoje pracki, jak tak dalej będziesz szedł to nie zła galerie przez miecha uzbierasz bo pracki maja poziom ;) tiger1313 -> przy twoich pracach to już nic nowego nie napisze ;) odd, leader -> niezłe klimaty :D latarnik -> ostrzejsze spojrzenie i będzie git ;) kefir -> moja pracka myszka na artpadzie w rzeczach interesujacych i zabawnych jest ;) nie ma porównania pomiedzy pracą na tablecie a za pomocą myszki - ale fajnei żes to zrobił pozdrawiam.
Napisano 31 Maj 200519 l Tiger1313- super!!! misiekhc - bardzo fajny koncept, zreszta jak i cala reszta prac cyberpunk i steempunk rulezz edit: cos mi sie pomy#@ebalo
Napisano 31 Maj 200519 l takie tam - starałem sie z refeki ale nei poszło :/ http://artpad.art.com/gallery/?ihcn2um21c8
Napisano 31 Maj 200519 l i artpadem sie chwilke pobawilem: http://artpad.art.com/gallery/?ihcz241dg30w