leander Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Wspanialy ogr! Troche mi przeszkadza, ze nie osadziles go na ziemi i wbrew swojej ogromnej masie wydaję sie, ze wisi w powietrzu. Moze domaluj u jego stóp nagą dziewicę, to przestane sie czepiac podłoża :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 ???? Przeciez stoi! Niektore rzeczy mozna zalatwic wielka plama, kolorem, sugestia - tak jak w tym przypadku zrobil to oDD. IMHO jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Odd powaliłeś mnie tym gostkiem na górze jest świetny :d Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Odd ogr świetny...i jak zwykle w Twoim niepowtarzalnym klimaciku :) Az zal ze w bitwie 2d udziału nie brałes... Dawaj tu wiecej i ja moze cos niedługo zarzuce jak sie z zaliczeniami uporam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 i mój kolejny skromny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 Nom, tez mi sie ogr bardzo podoba, a tymczasem sugerujac sie ogrowa tematyka zrobilem cosik takiego, co chyba sie nawet stanie z czasem pelna skonczonma pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Bigle, nienawidze Cie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Świetna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 ona, yy on? to... wyglada bardzo masywnie :D ale chyba ktos sie tu przestraszyl? [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Bigle zes mnie sprowokował swoja pracka, zarzucam portrecik pseudo-chochlika,od dzis bedzie męczył Was po nocach swą przemiłą aparycją ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Babcia z bitwy w wersji \"jeszcze bardziej meska\" [lol] Nos znowu splaszczony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 buehehehhehe DruG [lol2] EDIT: Tiger1313 ciekawi mnie bardzo jak zrobiles to tło wygladajace troszke jak akwarelki - czy to tylko kwestia uzytego brusha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 troche brushowania a na koniec cos czego nie lubie czyli filter - watercolor z shadow intensivity = 0 etc. Ale nie polecam :) Radze na brushach cwiczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 bigleb. ilekroc ogladam twoje prace... no zalewa mnie krew z zazdrosci ze tak nie potrafie... a bardzo bym chcial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Gdy człowieka krew zalewa,a cięka struga powietrza oplata go nieuchwytnym łańcuchem i oplątuje bezlitośnie odbierając mu ciało i duszę...Staje się nikim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 patrze ze wszyscy sie uaktywnili no to i ja cos zamieszcze. Dopiero ucze sie rysowania i malowania, ale macie! Jedźcie po mnie ile wlezie. Pierwsze dwa to pastele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 postac starozytna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 i martwa natura olowkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 WavaMiva skad masz taki sliczny podpis? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 jesli chodzi ci o moją sygnaturę to jest to kawałek piosenki zespołu Myslovitz- Bunt szesnastolatki. Wolałbym jednak żebyście komentowali moje prace a nie podpis:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Średnie:/ Nie podobaja mi sie i nie pod moje oko, pracka ołówkiem wygląda jak narysowana od niechcenia dla zbicia czasu a nad pastelka sporo popracuj i nie kładz tak gesto w takiej tonacji bo kolor gdzies sie gubi i nie wygląda to najlepiej. Juz ładniej poszła Ci planetka ktora kiedys mazałes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Nie ma czego komentowac. Bardzo bys chcial, ale Ci nie wychodzi. Plis, nie zarzucaj nas swoimi pracami, nie w tym watku. A jezeli mialbym Ci dac rade, to zacznij od lapania formy w temacie martwej natury, bo postac ludzka jest wyzsza szkola jazdy. Nie mowie juz nawet o kolorze. Proponuje ksiazeczki pana Parramona, sa swietne i tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Anatomia, kolor, przekaz.... Przykro mi. A martwą pominę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 Ale wy sympatyczni dzisiaj ojapie___e! Kazdy moze pokazywac prace zgodne z tematyka dzialu, niezaleznie od poziomu - OVER. a co do reszty sie zgdzam, tylko warto dodac ze autor ma latek 14, i dopiero zaczyna, zabierajac sie calkiem ambitnie do rzeczy, wiec moze byscie tak swoje szacowne skostniale cyniczne zady zmusili do naprawde w miare rzeczowych porad. WM - ty nie spiduj czasem, zostaw to sobie jak juz sie zaznajomisz z rysunkiem konstrukcyjnym, kazdy przedmiot i kolor ma inna jasnosc - walor i to tez wypada w rysunku pokazac, ale przedewszystkim skup sie na konstrukcji, perspektywie, niezaleznie od tego czy rysujesz plama, czy linia - reszta jak powiedzial Drug - po ksiazki - do biblioteki - juz ci to mowilem, bez zapoznania sie z tematem bedziesz mozolnie przecieral kilkaset lat pracy wielu ludzi, i moze ci czasu nie starczyc - ale staraj sie bo masz ambicje i moga byc z ciebie ludzie. A wiec po ksiazki o rysowaiu i malowaniu i przejrzyj maksymalna ilosc albumow jaka sie da, podpatrujac jak inni radzili sobie z roznymi technicznymi sprawami. jakis kurs ci juz doradzalem i wciaz jest to aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 WavaMiva: nie jest zle , jak na poczatki to nawet dobrze, jestes odwazny w tym co robisz, jesli moge cos zaproponowac to za bardzo skupiasz sie na szczegolach gdy jeszcze ogulu nie masz narysowanego dobrze. Popatrz na indianina, ma nawet narysowane juz zmarszczki podczas gdy usta sa potraktowane tak niedbale a i glowa nie ma dokladnego ksztaltu. Rysuj duzo z zycia - innych ludzi (naprzyklad rodzine), albo patrz na zdjecia(ja sie w ten sposób uczylem rysowac i mi to pomoglo) indianin mnie zainspirowlal do tego zebym se sam namalowal jednego (rap TM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Tja...Do ksiązek Miva!!Marsz :) Kurde oDD...krew mnie zalewa jak na rysunku above... Fajny :) Kurde...wychodzi na to ze jestem zimny drań...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Indianin bombowy! Trochę udzielił mi się czarny klimat oDD\'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 jeden pedzel (do prac domowo - remontowych), jedna deska (z półki od regału) i dosłownie 5 farb olejnych i to znalezionych w trakcie remontu. Po prostu przerwa w remoncie mieszkanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Przejrzałem cały wątek od początku do końca. Warto było. Jesteście WIEEEEELCY A co do WM to mi akurat z jego prac najbardziej podobała ta praca ołówkowa, ma po prostu najbardziej swobodną kreskę (moje skromne zdanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Bigle: give me a break. Nie powiedzialem, ze nie moze postowac swoich prac, tylko poprosilem, zeby nie postowal ich w tym watku. Speed to nie jest praca czlowieka bez warsztatu, wprost przeciwnie. Zeby zrobic dobrego speeda trzeba duzo umiec, a w przypadku WM tak nie jest. Zalozy sobie swoj watek, bedziemy mu robili korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 no powiedzmy, oki, niech ci bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 a, kooba -cool obrazek wiecej remontuj:) leander - ta wersja ktora zapodales przed updatem posta jakos bardziej mi sie podobala - wiecej sie na niej dzialo. odd - twarz mnie jakos nie do konca przekonuje, ale poza tym git - ramie i naszyjnik super poprostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Zmieniłem z powrotem na pierwszą wersję. Planowałem nadać klimatu, ale faktycznie ten \"retusz\" jedynie zaciemnił część detali. WavaMiva: faktycznie bardziej skorzystasz w nowym wątku. O pastelach zresztą już były ciekawe rozmowy, a w \'speedach\' raczej nikt Ci dłuższych porad nie będzie udzielał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Racja leander :) Btw, tchnęło mnie troche no i mazłem coś takiego.Dodam tylko ze dobrze sie maluje przy muzyce :P W tym przypadku: lisa gerard - human game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 to musi byc fajna muza... respekt... [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Kojarzysz muze z Gladiatora? Tam wlasnie wydzierala sie pani Lisa;) Jadna z najlepszych muz do sluchania przy pracy. A, no i drzewka Tigerowe bardzo fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Tcha mnie ostro :) Zarzucam tym razem \"spojrzenie: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 tajgerek ciezko pracuje ;) dobrze dobrze leboski zgadzam sie z toba, chcialem narysowac ta glowe troche uniesiona w góre a prawie nigdy mi to nie wychodzi, mozne nastepnym razem sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 oDD sie opiernicza za to ;) Szkielecik fajowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 hehe dzieks tiger, fajnie ze ci sie pdoba moj chodzący strach na wróble :D dzisiaj se maznołem pare krajobrazikow ze zdjec (ref) znalezionych w googlu. kazdy zajoł po okolo 20 minut. forum mi działa bardzo powoli T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 oDD nudzi Ci sie? ładne te z jeziorakami mi do gustu przypadly najbardziej no i łysy kaktus :) widze ze sie nie opierniczasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 tiger przywaliłeś z z dołem obrazka i wykończeniem nosa - choc i tak praca na wysokim pozimie - oDD świetne obrazki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Khe, khe, ladniutkie to wszystko, ladniutkie, bez dwoch zdan. Odd daje czadu. Brakuje mi troche nowosci od BigLeba, khe, khe. Lebo, leniu, machnij cosik. A mnie znowu baby przesladuja. Tym razem ikona popkultury czyli twarda baba z bronia. A co. Khe, khe salutt Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Niezłe dziadek niezłe, tak dalej trzym :) No i baba z charakterem, ciekawe kogo po drodze sprzątneła kura dymowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Super panna. W moim typie. Zresztą dzis identyczną widziałem, tylko bez arsenału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 dziekuje, tak samo jak wczoraj (z ref) ok juz krajobrazami narazie was meczyl nie bede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 odd nie wkurzaj mnie :) dawaj goryla i przestan chrzanic! :P Btw przekrojowo brushami całkiem całkiem :) Ale to z płótna zes przedobrzył i wyszło jak na koszulce zblizenie 10x :) Brakuje wiekszego zroznicowania faktury. Poza tym zaczynam byc zazdrosny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Super ODD!! I moj nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Scatmax extra :) Koles ma charakter i zabójcze spojrzenie. No i przemawia niesamowicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Świetny panopek Scati, ma doskonałę spojrenie. Podoba mi się ten styl i trend. Pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi