Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Tak od dluzszego czasu przygladam sie waszym praca i postanowilem cos zrobi - przenosny odtwarzacz MP3 Samsung MCD-SM55.

Bardzo prosze o komentaze, rady i slowa krytyki.

• Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość User190
Napisano

Niom, niezły początek.. oby tak dalej!! :)

Napisano

Jak narazie chyba dobrze sie zapowiada chociarz jeszcze za wiele nie można powiedzieć.

Powodzenia:D

No właśnie wiggles pozostaje nam sobie tylko wymodelować cosik takiego i udawać że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczmi to też odnosi się do innych modeli na tym forum :D

Napisano

proponuje zalozyc watek pod tytulem- Czego nie mozna robic z wirtualnymi rzeczami i tam bedzie jedna odpowiedz - wszystkiego :D chociaz na panience mozesz pojezdzic wstarczy ze odpowiednia animacje zrobisz :)ale to nie to co real :D

Napisano

Fajny modelik.

A teraz mały offtopic:

sharp - jest cos takiego jak drukarka 3d. Ostatnio bodajże we wproscie czy w przekroju przeczytałem o tym:] Kosztuje ok. 30 tys $ :[

Napisano

nie wiem czy to przejscie nie jest teraz za male, pozatym jest troche owalne, ale byc moze z tego widoku tak to jakos inaczej wyglada...

kozioo- fajnie:],to ja proponuje zrzutke zrobic, a w tym czasie trzeba zorganizowac jakas bitwe na najlepszy model panienki:D

pionier- mysle ze teraz ten odtwarzacz juz nieco stanial...

Napisano

Charzak, fajny model :) ja mam Discmana z możliwością odtwarzania mp3 (Philips Expanium) i wcale się nie chwalę :P:)

Sharp, konkurs na najlepszy model panienki ?? looknij na główną stronę www.max3d.pl :) mówisz i masz :D

a pamiętacje serial Weird Science ?? na RTL7 chyba kiedyś leciał :) goście stworzyli sobie ideał kobitki na kompie a ona ożyła i spełniała jeszcze ich życzenia :o ehh, gdyby tak w normalnym świecie... hmmmmm... rozmarzyłem się :D