Napisano 10 Listopad 200321 l Witam. Tak od dluzszego czasu przygladam sie waszym praca i postanowilem cos zrobi - przenosny odtwarzacz MP3 Samsung MCD-SM55. Bardzo prosze o komentaze, rady i slowa krytyki.
Napisano 11 Listopad 200321 l hejka, ja mam taki odtwarzacz mp3:P Pilocik spoko , zobaczymy jak z reszta sobie poradzisz...powodzenia
Napisano 11 Listopad 200321 l Ogolnie fajne tylko jak pilot przechodzi w kabel to ty masz kwadratowe to a na zdjeciach jest okragle.
Napisano 11 Listopad 200321 l fajnie Ci to wychodzi :). ps. ile takie cos kosztuje ?? chetnie bym sobie czegos posluchal na fizyce :)
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor Przejscie w kabel poprawie. Za otwazacz dalem 500 blach ale teraz mozna go kupic duzo taniej.
Napisano 11 Listopad 200321 l 500 zl .............. duzo fuck czemu wszystko jest takie droie ????:mad::mad::mad::mad::(
Napisano 11 Listopad 200321 l eee tu jest cenzura na angielskie przeklenstwa a na polskie nie ma zajebiscie fuck :):):):):):)
Napisano 11 Listopad 200321 l Jak narazie chyba dobrze sie zapowiada chociarz jeszcze za wiele nie można powiedzieć. Powodzenia:D No właśnie wiggles pozostaje nam sobie tylko wymodelować cosik takiego i udawać że jesteśmy szczęśliwymi posiadaczmi to też odnosi się do innych modeli na tym forum :D
Napisano 11 Listopad 200321 l proponuje zalozyc watek pod tytulem- Czego nie mozna robic z wirtualnymi rzeczami i tam bedzie jedna odpowiedz - wszystkiego :D chociaz na panience mozesz pojezdzic wstarczy ze odpowiednia animacje zrobisz :)ale to nie to co real :D
Napisano 11 Listopad 200321 l taa...szkoda:) ,chyba ze ktos madry wymysli kiedys skaner 3D dzialajacy w odwrotna strone [lol2]
Napisano 11 Listopad 200321 l hehe Sharp musisz to opatentowac- ja moge byc testerem po znajomosci :D:D:D
Napisano 12 Listopad 200321 l Zalatwione! Potrzebny jest tylko jeszcze jakis spec od modelowania panienek :D
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor hehe mysle ze jakby byl juz taki skaner to automatyczne kazdy by poprawil sobie technike modelowania panienek.
Napisano 12 Listopad 200321 l Fajny modelik. A teraz mały offtopic: sharp - jest cos takiego jak drukarka 3d. Ostatnio bodajże we wproscie czy w przekroju przeczytałem o tym:] Kosztuje ok. 30 tys $ :[
Napisano 12 Listopad 200321 l nie wiem czy to przejscie nie jest teraz za male, pozatym jest troche owalne, ale byc moze z tego widoku tak to jakos inaczej wyglada... kozioo- fajnie:],to ja proponuje zrzutke zrobic, a w tym czasie trzeba zorganizowac jakas bitwe na najlepszy model panienki:D pionier- mysle ze teraz ten odtwarzacz juz nieco stanial...
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor O ile sie nie myle to takiego skanera uzywali przy robieniu goluma do wladcy pierscieni 2.
Napisano 12 Listopad 200321 l Charzak, fajny model :) ja mam Discmana z możliwością odtwarzania mp3 (Philips Expanium) i wcale się nie chwalę :P:) Sharp, konkurs na najlepszy model panienki ?? looknij na główną stronę www.max3d.pl :) mówisz i masz :D a pamiętacje serial Weird Science ?? na RTL7 chyba kiedyś leciał :) goście stworzyli sobie ideał kobitki na kompie a ona ożyła i spełniała jeszcze ich życzenia :o ehh, gdyby tak w normalnym świecie... hmmmmm... rozmarzyłem się :D
Napisano 13 Listopad 200321 l Sharp, skoro tak to jak zarobie na jakims zleconku to sobie kupie :D :), tylko kiedy to bedzie :)))))
Napisano 15 Listopad 200321 l Autor Popatrzcie tutaj moze bedziecie umieli rozwiazac ten problem bardzo mi na tym zalezy. Z gory dziekuje. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7512