ognisty Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 hello there postanowilem startnac i cwiczyc warsztat ;) liczbe tri widac na zalaczonym obrazku :) problem tylko ze tyle mam z 1 strony hehe, nie wiem czy ciąc czy leciec na 3k (klicek nie chce odpisac czy 2 czy 3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 bardzo fajnie ps. podobno dom(ek) jest uprzywilejowany i ma 3k tak pisze w "regulminie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Domek jest jakby nie patrzec najwiekszy no i elementow ma najwiecej wiec mu sie 3k naleza :) Praca bardzo fajnie sie zapowiada, ciekawe czy wszyscy wytrzymaja teksturowanie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Domek fajowy! Nie oparł bym się jednak żeby mu perspektywę delikatnie zniekształcić, żeby był lekko powiększający się ku górze, tak całą swoją bryłą. Może mam skrzywienie do takich rzeczy:) Gratki, czekam na tex! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 thx za mile slowa all ;) Domek fajowy! Nie oparł bym się jednak żeby mu perspektywę delikatnie zniekształcić, żeby był lekko powiększający się ku górze, tak całą swoją bryłą. Może mam skrzywienie do takich rzeczy:) a ja znowu jak robie to mam skrzywienie to 'prostoty' (w sensie równości, zachowania odstępu etc). jak wsio juz pomodeluje to pobawie się w krzywienie :D a txtura to wlasnie tylko dlatego robie ten domek bo chce txturki pocwiczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 no i moje zyczenie sie spelnilo - mamy trzeci domek :) spoko model tez mialem wszystko idealnie proste a pozniej krzywilem :) widze ze zaoczszedziles n glebokosci okien a poza tym to struktura naszych domkow chyba podobna nie leza proporcje wielkosci otworow okiennych do powierzchni scian (czyt. za male okna albo za szerokie sciany) ale to taka czysto subiektywna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 jakas jaskinie trzaslem z tylu bo nie wiedzialem zbytnio co dac ;/ jak na 2 wieczory i tak za dlugo nad tym siedzialem ;p 2940ttrii na tyg wrap i txty ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi