Napisano 25 Kwiecień 200718 l wybacz ze to mowie, ale takie rzeczy to proponuje wrzucac do renderow testowych. pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200718 l Hehehe, a mi się miś podoba :) Fajną ma minkę :D Futerko tylko jakieś niebardzo :/
Napisano 26 Kwiecień 200718 l trochę ma dziwne to futerko ;/ jak by sie wapnem pobrudził :D i ten kolor taki trochę sraczkowaty, może jakiś intensywny brąz?
Napisano 26 Kwiecień 200718 l no cóż, ale jak na tak prosty render beż żadnych efektów (albo ja jestem ślepy) to całkiem nieźle :) chociaż te futro to naprawdę mocno nagięte...
Napisano 26 Kwiecień 200718 l Autor Falcom z efektow uzylem tylko w photoshopie rozmyta poswiate zeby troche dodac mocy otaczajacej go pustce:P
Napisano 27 Kwiecień 200718 l Wyglada jak ksztalty wylane tekstura w photoshopie. Po za tym z calym szacunkiem ale nie malo w tym "fajnego".
Napisano 27 Kwiecień 200718 l Miś ma grzybicę stóp (łapek?) Poza tym chyba inspirowany misiem Bubu, a jego - cóż jest lepszy, co nie znaczy, że Twój jest zły. Po prostu Bubu wypalił w dychę i niełatwo będzie go przebić:P Pozdro