Blakes Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Chce wam przedstawić moją ostatnią pracę. Jest dość prosta i zawiera wiele niedociągnięc, ale z racji mojego lenistwa nie poprawiam ; ). Nie podoba mi się zwłaszcza odbicie w materiale złota - niestety nie nie miałem ani pomysłu ani wiedzy na nic lepszego. 3dsmax 8 + V-ray 1.5 RC2 + Photoshop. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Ładnie podoba mi sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 mi tez sie podoba, proste ale ladne, refleksy mi jakos sczegolnie nie przeszkadzaja za to to odbicie lancucha w srodku tego pierscienia juz troche tak , no i moze dof moglby byc z tylu a nie tak jak jeste teraz z przodu, ale moze tak mialo byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Pierścień może i ładny, ale pracka sama w sobie, choć bezbłędna, nie przyciąga wzroku, nie ma na czego podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Miłe dla oka. I tyle w sumie, heh. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Ładnie O wiele fajniej wygladałby na mapce Mordoru :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 dla mnie jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 mi się podoba, nie mam żadnych zastrzeżeń - jedynie że faktycznie mógł leżeć na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 fajne mnie sie podoba, a jakbys to zrealizowal tak jak napisal DraB podobalo by sie jeszcze bardziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedMag Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Ten pierscien juz wami zawladnal ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 shader czsami kuleje ale jest gót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Tak zobaczyłem temat, to pomyślałem, że znowu jakiś gniot w 10min zrobiony, a tu fajna praca, aa troche kuleje na łańcuszku w miejscu styku z pierścieniem, poza tym nie moge sie do niczego doczepić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 daje rade;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 SPoko dla mnie kul :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 maj preszesss :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 pierscien jest zbyt "czysty" przydalby sie jakis dyskretny bump, jak ktos wspomnial shader kuleje i brak efektu kaustyki tez rzuca sie w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 aż by się chciało go założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 łądnie tylko łańcuch jakiś taki... dresiarski; mógłby być srebrny. Szader nienajlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Tomku - pierścień władcy srebrny ? Biegiem do kina, albo do biblioteki odrabiać zaległości :P edit... mae culpa :) a srebrny łańcuszek to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Streaker, on mial na mysli srebrny lancuch... Czytajmy uwaznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Zgadzm się z DraB'em na mapie Mordoru (stary poplamiony pergamin) wyglądał by super. Praca bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idrilelril Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Mimo, że proste, to śliczne. Uwielbiam dzieła Tolkiena i sama również robiłam wielokrotnie Jedyny Pierścień. Czasami proste rzeczy cieszą najbardziej i tego przykładem jest ta praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi