Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Chce wam przedstawić moją ostatnią pracę. Jest dość prosta i zawiera wiele niedociągnięc, ale z racji mojego lenistwa nie poprawiam ; ). Nie podoba mi się zwłaszcza odbicie w materiale złota - niestety nie nie miałem ani pomysłu ani wiedzy na nic lepszego. 3dsmax 8 + V-ray 1.5 RC2 + Photoshop. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam.

final800dddcopyci7.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi tez sie podoba, proste ale ladne, refleksy mi jakos sczegolnie nie przeszkadzaja za to to odbicie lancucha w srodku tego pierscienia juz troche tak , no i moze dof moglby byc z tylu a nie tak jak jeste teraz z przodu, ale moze tak mialo byc

Napisano

Pierścień może i ładny, ale pracka sama w sobie, choć bezbłędna, nie przyciąga wzroku, nie ma na czego podziwiać.

Napisano

Ładnie

O wiele fajniej wygladałby na mapce Mordoru :)

pozdro

Napisano

mi się podoba, nie mam żadnych zastrzeżeń - jedynie że faktycznie mógł leżeć na mapie

Napisano

Tak zobaczyłem temat, to pomyślałem, że znowu jakiś gniot w 10min zrobiony, a tu fajna praca, aa troche kuleje na łańcuszku w miejscu styku z pierścieniem, poza tym nie moge sie do niczego doczepić :D

Napisano

pierscien jest zbyt "czysty" przydalby sie jakis dyskretny bump, jak ktos wspomnial shader kuleje i brak efektu kaustyki tez rzuca sie w oczy...

Napisano

aż by się chciało go założyć

Napisano

Tomku - pierścień władcy srebrny ? Biegiem do kina, albo do biblioteki odrabiać zaległości :P

edit...

mae culpa :) a srebrny łańcuszek to dobry pomysł

Napisano

Zgadzm się z DraB'em na mapie Mordoru (stary poplamiony pergamin) wyglądał by super.

Praca bardzo fajna.

Napisano

Mimo, że proste, to śliczne. Uwielbiam dzieła Tolkiena i sama również robiłam wielokrotnie Jedyny Pierścień. Czasami proste rzeczy cieszą najbardziej i tego przykładem jest ta praca.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.