Blakes Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Chce wam przedstawić moją ostatnią pracę. Jest dość prosta i zawiera wiele niedociągnięc, ale z racji mojego lenistwa nie poprawiam ; ). Nie podoba mi się zwłaszcza odbicie w materiale złota - niestety nie nie miałem ani pomysłu ani wiedzy na nic lepszego. 3dsmax 8 + V-ray 1.5 RC2 + Photoshop. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam.
Adek_CG Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 mi tez sie podoba, proste ale ladne, refleksy mi jakos sczegolnie nie przeszkadzaja za to to odbicie lancucha w srodku tego pierscienia juz troche tak , no i moze dof moglby byc z tylu a nie tak jak jeste teraz z przodu, ale moze tak mialo byc
piotrek Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Pierścień może i ładny, ale pracka sama w sobie, choć bezbłędna, nie przyciąga wzroku, nie ma na czego podziwiać.
DraB Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Ładnie O wiele fajniej wygladałby na mapce Mordoru :) pozdro
piksar Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 mi się podoba, nie mam żadnych zastrzeżeń - jedynie że faktycznie mógł leżeć na mapie
Pawelkos Napisano 29 Kwiecień 2007 Napisano 29 Kwiecień 2007 fajne mnie sie podoba, a jakbys to zrealizowal tak jak napisal DraB podobalo by sie jeszcze bardziej ;)
streaker Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Tak zobaczyłem temat, to pomyślałem, że znowu jakiś gniot w 10min zrobiony, a tu fajna praca, aa troche kuleje na łańcuszku w miejscu styku z pierścieniem, poza tym nie moge sie do niczego doczepić :D
Muhaho Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 pierscien jest zbyt "czysty" przydalby sie jakis dyskretny bump, jak ktos wspomnial shader kuleje i brak efektu kaustyki tez rzuca sie w oczy...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 łądnie tylko łańcuch jakiś taki... dresiarski; mógłby być srebrny. Szader nienajlepszy.
streaker Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Tomku - pierścień władcy srebrny ? Biegiem do kina, albo do biblioteki odrabiać zaległości :P edit... mae culpa :) a srebrny łańcuszek to dobry pomysł
Muhaho Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Streaker, on mial na mysli srebrny lancuch... Czytajmy uwaznie :)
jurekk Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Zgadzm się z DraB'em na mapie Mordoru (stary poplamiony pergamin) wyglądał by super. Praca bardzo fajna.
idrilelril Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Mimo, że proste, to śliczne. Uwielbiam dzieła Tolkiena i sama również robiłam wielokrotnie Jedyny Pierścień. Czasami proste rzeczy cieszą najbardziej i tego przykładem jest ta praca.
Rekomendowane odpowiedzi