Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chce wam przedstawić moją ostatnią pracę. Jest dość prosta i zawiera wiele niedociągnięc, ale z racji mojego lenistwa nie poprawiam ; ). Nie podoba mi się zwłaszcza odbicie w materiale złota - niestety nie nie miałem ani pomysłu ani wiedzy na nic lepszego. 3dsmax 8 + V-ray 1.5 RC2 + Photoshop. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam.

final800dddcopyci7.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi tez sie podoba, proste ale ladne, refleksy mi jakos sczegolnie nie przeszkadzaja za to to odbicie lancucha w srodku tego pierscienia juz troche tak , no i moze dof moglby byc z tylu a nie tak jak jeste teraz z przodu, ale moze tak mialo byc

Napisano

Tak zobaczyłem temat, to pomyślałem, że znowu jakiś gniot w 10min zrobiony, a tu fajna praca, aa troche kuleje na łańcuszku w miejscu styku z pierścieniem, poza tym nie moge sie do niczego doczepić :D

Gość Raffaello
Napisano

aż by się chciało go założyć

Napisano

Tomku - pierścień władcy srebrny ? Biegiem do kina, albo do biblioteki odrabiać zaległości :P

edit...

mae culpa :) a srebrny łańcuszek to dobry pomysł

Napisano

Mimo, że proste, to śliczne. Uwielbiam dzieła Tolkiena i sama również robiłam wielokrotnie Jedyny Pierścień. Czasami proste rzeczy cieszą najbardziej i tego przykładem jest ta praca.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności