simon_75 Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam. Praca miała posłużyć do nauki modelownia głowy. Reszta ciała została wykonana mniej dokładnie ale mam nadzieję że komuś się spodoba.
hcpiter Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 nos troszke kanciasty i te miesnie czy cos przy szyji jakies duze jak na taka skromną głowe :) Ale ogolnie podoba się :)
leszek_lenia Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 cala postac trzyma jako taki klimat :) jedynie te okropne oczy (jak z naklejek) wsio psują.... pzdr
simon_75 Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 Fajnie ,że się podoba. Modelowane w Maxie i Zbrushu. W oczach faktycznie brakuje głębi, ale próbowałem ten materiał ustawić na wiele sposobów i żaden nie wyglądał jak powinien.
tadzio Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 wiesz ladnie to wyglada;) tylko jedna zasadnicza sprawa: ten Twoj ludek nie jest azjata;) wiec troche nie teges... ale wizualnie ok. pozdr
KLICEK Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 ciekawy, ale zdecydowanie mogles dluzej posiedziec nad jego twarza. Staraj sie wydobyc hmmm miesistosc twarzy
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 pracka wygląda jak by była za szybko skończona, wprawdzie jest całkiem fajnie, ale przydało by się jeszcze trochę ją dopracować np. lepsze detale twarzy i jakieś inne tło.
Gość Raffaello Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 faktycznie brakuje detalu, jak na zbrusha to powinno bardziej szczegółowo, ale mina mi się podoba, fajnie teksturkę zrobiłeś
Ania Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 za mało detali, np. wargi zlewają się z resztą, brwi widać że tylko tekstura jak oczy nie wyjdą samym 3d to należy poprawić w 2d, ponieważ oczy to najważniejsza część postaci. z daleka praca sprawia bardzo pozytywne wrażenie, niestety niedociągnięcia psują efekt.
Koniu_PL Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Zgadzam się z Anią. Mi nie pasuje jeszcze szyja i ubiór. Szyja jest przeokropnie zrobiona (wogóle nie pasuje do modelu), z kolei kurteczka nie wygląda wogóle realistycznie (jak na standarty tej pracki). Rozumiem, że chodziło Ci o modeling głowy i rzeczywiście źle Ci to nie poszło (postaraj się w przyszłości dopracować modelik w ZBrush'u albo podobnym programie). Pozdro ;)
Rekomendowane odpowiedzi