Mortom Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Witam wszystkich. Od pewnego czasu chodziło za mną coś takiego... w czasie wolnym o pracy smaruje sobie taką scenę. Nic wielkiego taka pauza od wizek mieszkań i fryzjerów :> Chciałbym trochę dodać tam koloru i jakieś freski namalowane przeze mnie. Naturalnie rzeźby postaram zróżnicować jakaś pani i pan.. może jakiś mityczny stwór... no zobaczymy co mi do głowy przyjdzie :) No ale czy starczy czasu....? któż to wie... jestem dobrej myśli... że kiedyś to skończę :) Jakiekolwiek porady mile widziane :) P.S. Pewno zauważyliście ten krzywy sufit w wejściu... no cóż zauważyłem go dopiero po renderku... ale poprawiłem w trymiga :)
peterr Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 wygląda jak z jakiejś gry rpg:D podłoga ultra czysta i ultra odblaskowa.. co mi nie pasuje w samej budowli...poziom podłogi wydaje sie być na poziomie ziemi..dziwne wejścia..no pracuj pracuj. hej
naeq Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Wygląda jak z gry no dosłownie :D jeszcze ten brak AA :D Unreal Engine 3 :P
BLADE Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 przypomina lokacje z serious sam second encounter. jest ok, tam tez byly takie podlogi :D zobacyzmy jak dalej Ci pójdzie. powodzenia
D4D4L Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Wygląda odlotowo a szczegulnie światła :) jak je uzyskałeś? ^^
Mortom Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 dzięki za wypowiedzi.... no półki co to był test światła nie materiałów :> zresztą co do podłogi to zboczenie zawodowe..często muszę wyidealizować pomieszczenie na wizualce :) D4D4L - zwykłe MR światła z żółtymi i niebieskimi odcieniami :) Upne kiedyś reszte jak bede miał taki bezrobotny dzień jak dzisiaj..czyli za jakieś 2-3 tyg :)
Yaro16 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 podłoga sie błyszczy jak psu jaja,moim zdaniem jest jeszcze prześwietlone no i nie dokończone texturowanie(rzeźby). ogólnie moze być;d Popraw niektóre elementy takie jak 1 podłoga 2 przeswietlenie 3 textury trochę popraw powodzenia
Gość Raffaello Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ale żeś kafle wypolerował ;-))) rzeźby genialne!
Mortom Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Pewno powiecie że przekombinowałem z tym odblaskowym sufitem..ale kiedyś w materiale promocyjnym folii na sufit zobaczyłem taki kościółek i korciło mnie looknąć jak by to wyglądało. No cóż eksperyment przeprowadzony ciekaw jestem waszej opinii :> Na razie textury są jakie są :> Ciemniejsza wersja i jaśniejsza
Mortom Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 AGmakonts nic na siłe :) to tylko pauza od roboty.... zresztą nie ma najważniejszego mgiełki :> ale to kiedyś na końcu :)
gregorjan Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Pierwszy (ciemnieszy) bardziej mnie się podoba, chodź cały czas tak jakoś platikowo przez te odbicia
Mortom Napisano 12 Maj 2007 Autor Napisano 12 Maj 2007 A oto protoplasta kolejnej rzeźby w holu... jest to bardzo wczesna forma... low poly zringowany na pozę modelu który będzie tworzony na podstawie starej siatki. Dłonie będą w nieco innej pozycji i bardziej zaciśnięte. No na materiały to już nie patrzcie :> ciepnołem chroma żeby było widać co ma sie świecić a co nie :)
QbisieQ Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Bardzo fajnie się zapowiada - a mimo wszystko ten chrom nawet nie jest taki zły :) W jaki sposób zrobiłeś pióropusz ?
Miłosz3ds Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Fajne, fajne, ale tak trochę zbyt pusto poza budynkiem, i trochę mi nie odpowiada ta tarcza ostatniej rzeźby. Jakaś taka zbyt nowa i kwadratowa... jak taca wygląda... ale modele rzeźb fajne:)
slayer2004 Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Pomysł fajny, ale mniej odblasków, wiecej brudu ;)
peterr Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 tylko żebyś PC nie zabił ilością Poly potem:D ale to wszystko prześwietlone ^_^
Rekomendowane odpowiedzi