Napisano 8 Maj 200717 l Witam wszystkich. Od pewnego czasu chodziło za mną coś takiego... w czasie wolnym o pracy smaruje sobie taką scenę. Nic wielkiego taka pauza od wizek mieszkań i fryzjerów :> Chciałbym trochę dodać tam koloru i jakieś freski namalowane przeze mnie. Naturalnie rzeźby postaram zróżnicować jakaś pani i pan.. może jakiś mityczny stwór... no zobaczymy co mi do głowy przyjdzie :) No ale czy starczy czasu....? któż to wie... jestem dobrej myśli... że kiedyś to skończę :) Jakiekolwiek porady mile widziane :) P.S. Pewno zauważyliście ten krzywy sufit w wejściu... no cóż zauważyłem go dopiero po renderku... ale poprawiłem w trymiga :)
Napisano 8 Maj 200717 l wygląda jak z jakiejś gry rpg:D podłoga ultra czysta i ultra odblaskowa.. co mi nie pasuje w samej budowli...poziom podłogi wydaje sie być na poziomie ziemi..dziwne wejścia..no pracuj pracuj. hej
Napisano 8 Maj 200717 l przypomina lokacje z serious sam second encounter. jest ok, tam tez byly takie podlogi :D zobacyzmy jak dalej Ci pójdzie. powodzenia
Napisano 8 Maj 200717 l Autor dzięki za wypowiedzi.... no półki co to był test światła nie materiałów :> zresztą co do podłogi to zboczenie zawodowe..często muszę wyidealizować pomieszczenie na wizualce :) D4D4L - zwykłe MR światła z żółtymi i niebieskimi odcieniami :) Upne kiedyś reszte jak bede miał taki bezrobotny dzień jak dzisiaj..czyli za jakieś 2-3 tyg :)
Napisano 8 Maj 200717 l podłoga sie błyszczy jak psu jaja,moim zdaniem jest jeszcze prześwietlone no i nie dokończone texturowanie(rzeźby). ogólnie moze być;d Popraw niektóre elementy takie jak 1 podłoga 2 przeswietlenie 3 textury trochę popraw powodzenia
Napisano 8 Maj 200717 l Autor Pewno powiecie że przekombinowałem z tym odblaskowym sufitem..ale kiedyś w materiale promocyjnym folii na sufit zobaczyłem taki kościółek i korciło mnie looknąć jak by to wyglądało. No cóż eksperyment przeprowadzony ciekaw jestem waszej opinii :> Na razie textury są jakie są :> Ciemniejsza wersja i jaśniejsza
Napisano 8 Maj 200717 l Autor AGmakonts nic na siłe :) to tylko pauza od roboty.... zresztą nie ma najważniejszego mgiełki :> ale to kiedyś na końcu :)
Napisano 9 Maj 200717 l Pierwszy (ciemnieszy) bardziej mnie się podoba, chodź cały czas tak jakoś platikowo przez te odbicia
Napisano 12 Maj 200717 l Autor A oto protoplasta kolejnej rzeźby w holu... jest to bardzo wczesna forma... low poly zringowany na pozę modelu który będzie tworzony na podstawie starej siatki. Dłonie będą w nieco innej pozycji i bardziej zaciśnięte. No na materiały to już nie patrzcie :> ciepnołem chroma żeby było widać co ma sie świecić a co nie :)
Napisano 12 Maj 200717 l Bardzo fajnie się zapowiada - a mimo wszystko ten chrom nawet nie jest taki zły :) W jaki sposób zrobiłeś pióropusz ?
Napisano 12 Maj 200717 l Fajne, fajne, ale tak trochę zbyt pusto poza budynkiem, i trochę mi nie odpowiada ta tarcza ostatniej rzeźby. Jakaś taka zbyt nowa i kwadratowa... jak taca wygląda... ale modele rzeźb fajne:)
Napisano 12 Maj 200717 l tylko żebyś PC nie zabił ilością Poly potem:D ale to wszystko prześwietlone ^_^