Chindoos Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Dawno nic nie pisałem... więc rehabilituję się nowym motorkiem;) 3d Max 8, VRay, Photoshop CS2.
siwy Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 całkiem niezłe, efektowne. materiały ok. Przyczepić się można do detali, kierownica jest za cienka, szczególnie manetki są za chude. nad renderem możnaby jeszcze popracować. pozdro, sezon moto się zaczął.
SWRSC Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 fajny motorek, ale te tło na pierwszym renderku raczej nie pasuje, potęzny ten motor sie robi :D Pierwsze wrażenie ekstra
Gość ant-3d Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 a ja pamietam Twoje dawne projekty na forum :) Widac ze zrobiles duzy postep do przodu :) Motor bardzo fajnie sie prezentuje ale jak kolega SWRSC powiedzial otoczenie nie bardzo na pierwszym renderze. Bez tla znow za bardzo zabawkowo zaczyna sie robic. Mysle jednak ze chciales uzyskac taka przerysowana fotke. Na ostatnim renderze troche widac ze za malo poly na lusterku bo kanciato sie zrobilo. To przez kompa czy niedopatrzenie? Grats
chudy Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 no bardzo efektowne :D. pierwsze wrażenie bardzo dobre, jednak jak się bardziej przyjżałem to sporo elementów wygląda jakby ms miał o jedną iteracje za mało :P czytaj- jest troche kwadratowo.
Chindoos Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 Niestety moja karta graficzna nie jest najwyższych lotów (FX5200) więc nie mogę za bardzo szarżować z poligonami.
Gość ant-3d Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 no ale karte graficzna masz do viewportow a tam mozesz vray proxy uzyc
pecet Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 ładny motorek, tylko coś kolorki strasznie cukierkowe... co do tych kanciastości mogłeś włączyć ms tylko dla renderów
tadzio Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 model fajny bardzo. ale masakrycznie wkaponowales go w to zdjecie na I renderze;) cos jeszcze nie tak chyba jest z renderami ...hmmm.... tak bija po oczach. ale nawet fajne;) pozdr
ETA Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Motorek prezentuje się świetnie:), szczególnie fajny jest ten lakier. Na pierwszym renderze tłu psuje efekt...
Beatou Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 nie wiem czy te blotniki nie sa za cienkie.. dziwnie jakos wyglądaja.. no i kanciastości.. zwłaszcza przy wydechu to widać ;) viewport spoko ale tak jak mówiono mozesz zagescic bez viewporta ;) masywny i super wygląda :) poćwicz wklejanie na tło :D i bedzie miodzio ;] pozdro ;]
!Ewert Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 to na pustyni to jest pomyłka jak dla mnie:) a reszta fajna motor jest bardzo Ciekawy:) fajny materiał siedzenia:)
Rekomendowane odpowiedzi