Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

całkiem niezłe, efektowne. materiały ok. Przyczepić się można do detali, kierownica jest za cienka, szczególnie manetki są za chude. nad renderem możnaby jeszcze popracować.

pozdro, sezon moto się zaczął.

Napisano

fajny motorek, ale te tło na pierwszym renderku raczej nie pasuje, potęzny ten motor sie robi :D

Pierwsze wrażenie ekstra

Gość ant-3d
Napisano

a ja pamietam Twoje dawne projekty na forum :) Widac ze zrobiles duzy postep do przodu :) Motor bardzo fajnie sie prezentuje ale jak kolega SWRSC powiedzial otoczenie nie bardzo na pierwszym renderze. Bez tla znow za bardzo zabawkowo zaczyna sie robic. Mysle jednak ze chciales uzyskac taka przerysowana fotke. Na ostatnim renderze troche widac ze za malo poly na lusterku bo kanciato sie zrobilo. To przez kompa czy niedopatrzenie? Grats

Napisano

no bardzo efektowne :D. pierwsze wrażenie bardzo dobre, jednak jak się bardziej przyjżałem to sporo elementów wygląda jakby ms miał o jedną iteracje za mało :P czytaj- jest troche kwadratowo.

Gość ant-3d
Napisano

no ale karte graficzna masz do viewportow a tam mozesz vray proxy uzyc

Napisano

ładny motorek, tylko coś kolorki strasznie cukierkowe... co do tych kanciastości mogłeś włączyć ms tylko dla renderów

Napisano

model fajny bardzo.

ale masakrycznie wkaponowales go w to zdjecie na I renderze;)

cos jeszcze nie tak chyba jest z renderami ...hmmm.... tak bija po oczach.

ale nawet fajne;)

pozdr

Napisano

Motorek prezentuje się świetnie:), szczególnie fajny jest ten lakier. Na pierwszym renderze tłu psuje efekt...

Napisano

nie wiem czy te blotniki nie sa za cienkie.. dziwnie jakos wyglądaja.. no i kanciastości.. zwłaszcza przy wydechu to widać ;) viewport spoko ale tak jak mówiono mozesz zagescic bez viewporta ;) masywny i super wygląda :) poćwicz wklejanie na tło :D i bedzie miodzio ;]

pozdro ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności