Hindus Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 Na łamach serwisu ZbrushCentral ukazała się informacja dotycząca nadchodzącej nowej wersji Zbrush'a (v3.0) - dająca dotychczasowym użytkownikom zamówienie nowej wersji już teraz. Przejdz do zamówienia
shadar_logoth Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 Hmmm zawsze uważałem się za innego, ale żeby odrazu świr? ;P
Nezumi Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Zbrush jest tak dobry ze podejrzewam iz zostal wykuty przez samego Hefajstosa na Olimpie. Inna mozliwoscia jest stworzenie przez obca cywilizacje ale nie wierze w UFO... [Tak - w Hefajstosa wierze :P]. Nie moge sie doczekac do wtorku :D
Intervain Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 no to ja chetnie zostane swirem bo mudbox sie do nowego zbrusha po prostu nie umywa :P
imprecis Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 czy wiadomo kiedy zostanie wypuszczona wersja trial ?
Traitor Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Zeta to tylko program, zobaczymy jak zostanie wykorzystany przez tylu oczekujacych:)
carlosss Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 nie wierzę, po obejrzeniu filmiku po prostu szczena mi opadła na widok cudeniek w wykonaniu nowych brush toolsów, nezumi mylisz się, bo to właśnie byli kosmici :D
Reanimator Napisano 14 Maj 2007 Napisano 14 Maj 2007 Synus, pisalem o tym w watku o premierze nowego ZB. Demo ZB2 pojawilo sie ponad miesiac po premierze, wiec wersja 3 tez tak pewnie sie ukaze. ___ Jak dobrze pojdzie to jutro dostane do rak swierzutkie i pachnace... ;)
Rekomendowane odpowiedzi