tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej. Pozdrawiam znaczy działamy - super a dołączysz się do gaszenia piwem wieczorem ? coś słabo idzie z listą chętnych na gaszenie zapisali się : - Chveti - AGmakonts - Tweety - Nielot - Knysha ??? - Vorek ??? - Deu....Drakula ??? marudziłeś że jak jest spożycie to Cie nie ma - zobaczymy co wymyśli teraz :) kto jeszcze ? program zabawy 10:00–12:00 12.00-14.00 ĆWICZENIA BOJOWE – WSTĘPNE ZAŁOŻENIA TAKTYCZNE POŻAR POWSTAŁ NA XV – XVII PIĘTRZE BIUROWCA POLTEGOR WE WROCŁAWIU, ODCINAJĄCY OK. 30 OSÓB W GÓRNEJ CZĘŚCI BUDYNKU. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ICH EWAKUACJI PRZY POMOCY ŚMIGŁOWCA I METODAMI ALPINISTYCZNYMI ( UDZIAŁ GRUP WYSOKOŚCIOWYCH Z DOLNEGO ŚLĄSKA ). GASZENIE POŻARU PRZEZ JEDNOSTKI PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KOMENDY MIEJSKIEJ PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW. W CZASIE AKCJI KONIECZNOŚĆ UDZIELENIA POMOCY MEDYCZNEJ OK. 30 POSZKODOWANYM. BUDOWA ZAPLECZA LOGISTYCZNEGO I ZABEZPIECZENIE TERENU DZIAŁAŃ RATOWNICZO-GAŚNICZYCH. PODMIOTY RATOWNICZE BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH: q SIŁY RATOWNICZO-GAŚNICZE PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KM PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW W SILE OKOŁO 2 KOMPANII GAŚNICZYCH, q RATOWNICY WYSOKOŚCIOWI Z 4 GRUP SPECJALISTYCZNYCH PSP Z WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO, ŁĄCZNIE 20 STRAŻAKÓW, INNE PODMIOTY BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH: q GRUPY RATOWNICTWA WYSOKOŚCIOWEGO Z; POLICJI, GOPR I STRAŻY GRANICZNEJ, ŁĄCZNIE 30 OSÓB, q JEDNOSTKI POGOTOWIA RATUNKOWEGO I INNYCH SŁUŻB MEDYCZNYCH: 5 KARETEK RATUNKOWYCH, q SŁUŻBY WZK UM WROCŁAW I INNE SŁUŻBY MIEJSKIE DYSPONOWANE PRZEZ WZK. q POSZUKIWANIE STRAŻAKÓW ZAGINIONYCH W AKCJI I USERÓW FORUM MAX3D.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 tym razem mam egzamin z geometrii. Chociazby ze wzgledu na to iz jest to poprawka nie zamierzam go olac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 bedziesz miał pałe za geometrii i bana do końca roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 tweety będzie na bank :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 nielot tez bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 o ktorej pali sie poltegor? konkrtnie cala akcja kiedy sie zaczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 o 10 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 a do ktorej? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 czytać nie umiesz? przecież napisał w wątku, że: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=545652&postcount=52 i poza tym weź idź poszukaj na google i wciśnij F1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 phi - zpaytalem Ciebie i kultura nakazuje odpowiedziec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 kultura? kultura nakazuje: użyj przycisku search lub sprawdź na google zanim zadasz pytanie na forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 e, nie - to nakazuje rozum. Kultura nakazuje odpowiedziec na pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 ależ odpowiedziałem. tyle, że połączyłem kulturę z rozumem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 kulturalnie chyba do czternastej (pm) czasu środkowo-europejskiego (GMT +1) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 jak mnie z pracy wypuszcza to tez bede :p szkoda ze tak z rana to wybuchają wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 mam plan wbić sie do "galeriowca" i stamtąd focić - jakby mnie nie było widac na dole to kontakt 502 005 449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 o ciekawie sie robi, prawie jak Lenny Kravitz ;) http://www.ogrzewamywroclaw.pl/poltegor.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 No ja bynde. Gdzie sie spotykamy i o ktorej dokladnie, dziewczyny :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 No ja bynde. Gdzie sie spotykamy i o ktorej dokladnie, dziewczyny :? ja jestem w rejonie walk od 9.00 szukam miejsca, bede sie krecił po okolicy telefon masz, na piwko/etanol wieczorkiem dołączysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 My z AG'iem dojedziemy ciapongiem koło 11 :) ktoś nas zbierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 o 10 zaczyna się palenie więc raczej radźcie sobie sami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 chveti - kupujesz aparat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Albo tak, gdy wyjdziecie przed Gl. Dworzec PKP - zolta trasa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 po prostu zapytajcie się kogoś o Poltegor albo o Hotel Wrocław. na pewno wam powiedzą którędy iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac... ;) chłopaki, z dojściem nie będzie problemu , tylko byłem ciekaw czy ktoś ma blisko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac... i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ? btw - w sobotę około 11 musze niestety sie zdematerializowac takze doba hotelowa trwa do 10.50 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 kurde jakby to rok temu było to bym z okna na to patrzył. jeżeli nie będe pracował to sie zjawie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 pikSar spoko, swoją drogą ciekawe u kogo tym razem wyląduje na następny dzien xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ? nie.. na bilety są inne finanse. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 W sumie to fajnie i helikoptery będą i Ira ma grać na dachu tylko z fotami bedzie gorzej bo trza będzie trzaskać zza jakichś tam taśm w kolorze jaskrawym... więc sobie długie lufy przygotujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 jakby sie ktoś przebudził w ostatniej chwili - 502 005 449 na zgliszczach jakies piwko tez pewnie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ja będę trochę później, trudno mi dokładnie powiedzieć o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 O ktorej to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 holera, zaspałem na pociąg :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 zaraz sie okaze ze nic z tego nie wypali :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Fotki, dawać fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 no impreza trwa - pozdrawiamy Vorek Siepacz Tweety Chveti Nielot AG Knysha Digital Illusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ehehehe :D zaczynamy imprezke pozdro dla reszty ludzi z max3d.pl :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 uaaa.... niezle gay-party sie szykuje widze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ssij :] czemu cie nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 To przynajmniej zrobice jakis fajny speed render jak juz was najdzie "wena twórcza" :D W koncu w kupie siła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Deus: czemu cie nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 W koncu w kupie siła idealne haslo na "taka" impreze :P chveti - chcielm pojsc na bro, ale sie zmyliscie za szybko - a na wodke jakos nie mam ochoty w obliczu koniecznosci zrobienia 4 rysunkow budowlanych na poniedzialek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 kocham was misie patysie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ognista woda tak dziala :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Jak dorwe geja ktory zmienil mi posta to zatluke :] Z racji tego iz na gay-party jest trzech modow, a ani vorek ani chveti by mi tego nie zrobili, pozostaje tweety. Strzez sie, ptaku! >:0~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Czterech, Drakula, czterech ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 a, no tak Knysiaczku - zapomnialem. Wybacz :*:*:*:*:*:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi