Napisano 29 Maj 200717 l Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej. Pozdrawiam
Napisano 29 Maj 200717 l Autor Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej. Pozdrawiam znaczy działamy - super a dołączysz się do gaszenia piwem wieczorem ? coś słabo idzie z listą chętnych na gaszenie zapisali się : - Chveti - AGmakonts - Tweety - Nielot - Knysha ??? - Vorek ??? - Deu....Drakula ??? marudziłeś że jak jest spożycie to Cie nie ma - zobaczymy co wymyśli teraz :) kto jeszcze ? program zabawy 10:00–12:00 12.00-14.00 ĆWICZENIA BOJOWE – WSTĘPNE ZAŁOŻENIA TAKTYCZNE POŻAR POWSTAŁ NA XV – XVII PIĘTRZE BIUROWCA POLTEGOR WE WROCŁAWIU, ODCINAJĄCY OK. 30 OSÓB W GÓRNEJ CZĘŚCI BUDYNKU. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ICH EWAKUACJI PRZY POMOCY ŚMIGŁOWCA I METODAMI ALPINISTYCZNYMI ( UDZIAŁ GRUP WYSOKOŚCIOWYCH Z DOLNEGO ŚLĄSKA ). GASZENIE POŻARU PRZEZ JEDNOSTKI PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KOMENDY MIEJSKIEJ PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW. W CZASIE AKCJI KONIECZNOŚĆ UDZIELENIA POMOCY MEDYCZNEJ OK. 30 POSZKODOWANYM. BUDOWA ZAPLECZA LOGISTYCZNEGO I ZABEZPIECZENIE TERENU DZIAŁAŃ RATOWNICZO-GAŚNICZYCH. PODMIOTY RATOWNICZE BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH: q SIŁY RATOWNICZO-GAŚNICZE PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KM PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW W SILE OKOŁO 2 KOMPANII GAŚNICZYCH, q RATOWNICY WYSOKOŚCIOWI Z 4 GRUP SPECJALISTYCZNYCH PSP Z WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO, ŁĄCZNIE 20 STRAŻAKÓW, INNE PODMIOTY BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH: q GRUPY RATOWNICTWA WYSOKOŚCIOWEGO Z; POLICJI, GOPR I STRAŻY GRANICZNEJ, ŁĄCZNIE 30 OSÓB, q JEDNOSTKI POGOTOWIA RATUNKOWEGO I INNYCH SŁUŻB MEDYCZNYCH: 5 KARETEK RATUNKOWYCH, q SŁUŻBY WZK UM WROCŁAW I INNE SŁUŻBY MIEJSKIE DYSPONOWANE PRZEZ WZK. q POSZUKIWANIE STRAŻAKÓW ZAGINIONYCH W AKCJI I USERÓW FORUM MAX3D.PL
Napisano 29 Maj 200717 l tym razem mam egzamin z geometrii. Chociazby ze wzgledu na to iz jest to poprawka nie zamierzam go olac ;]
Napisano 29 Maj 200717 l czytać nie umiesz? przecież napisał w wątku, że: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=545652&postcount=52 i poza tym weź idź poszukaj na google i wciśnij F1 :P
Napisano 29 Maj 200717 l kultura? kultura nakazuje: użyj przycisku search lub sprawdź na google zanim zadasz pytanie na forum :]
Napisano 29 Maj 200717 l kulturalnie chyba do czternastej (pm) czasu środkowo-europejskiego (GMT +1) :)
Napisano 29 Maj 200717 l jak mnie z pracy wypuszcza to tez bede :p szkoda ze tak z rana to wybuchają wszystko
Napisano 30 Maj 200717 l Autor mam plan wbić sie do "galeriowca" i stamtąd focić - jakby mnie nie było widac na dole to kontakt 502 005 449
Napisano 30 Maj 200717 l o ciekawie sie robi, prawie jak Lenny Kravitz ;) http://www.ogrzewamywroclaw.pl/poltegor.php
Napisano 30 Maj 200717 l Autor No ja bynde. Gdzie sie spotykamy i o ktorej dokladnie, dziewczyny :? ja jestem w rejonie walk od 9.00 szukam miejsca, bede sie krecił po okolicy telefon masz, na piwko/etanol wieczorkiem dołączysz ?
Napisano 30 Maj 200717 l po prostu zapytajcie się kogoś o Poltegor albo o Hotel Wrocław. na pewno wam powiedzą którędy iść.
Napisano 30 Maj 200717 l pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac... ;) chłopaki, z dojściem nie będzie problemu , tylko byłem ciekaw czy ktoś ma blisko :D
Napisano 30 Maj 200717 l Autor pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac... i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ? btw - w sobotę około 11 musze niestety sie zdematerializowac takze doba hotelowa trwa do 10.50 :(
Napisano 30 Maj 200717 l kurde jakby to rok temu było to bym z okna na to patrzył. jeżeli nie będe pracował to sie zjawie sie.
Napisano 30 Maj 200717 l pikSar spoko, swoją drogą ciekawe u kogo tym razem wyląduje na następny dzien xD
Napisano 30 Maj 200717 l i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ? nie.. na bilety są inne finanse. :)
Napisano 31 Maj 200717 l W sumie to fajnie i helikoptery będą i Ira ma grać na dachu tylko z fotami bedzie gorzej bo trza będzie trzaskać zza jakichś tam taśm w kolorze jaskrawym... więc sobie długie lufy przygotujcie.
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor jakby sie ktoś przebudził w ostatniej chwili - 502 005 449 na zgliszczach jakies piwko tez pewnie zrobimy
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor no impreza trwa - pozdrawiamy Vorek Siepacz Tweety Chveti Nielot AG Knysha Digital Illusion
Napisano 1 Czerwiec 200717 l ehehehe :D zaczynamy imprezke pozdro dla reszty ludzi z max3d.pl :) Pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200717 l To przynajmniej zrobice jakis fajny speed render jak juz was najdzie "wena twórcza" :D W koncu w kupie siła ;)
Napisano 1 Czerwiec 200717 l W koncu w kupie siła idealne haslo na "taka" impreze :P chveti - chcielm pojsc na bro, ale sie zmyliscie za szybko - a na wodke jakos nie mam ochoty w obliczu koniecznosci zrobienia 4 rysunkow budowlanych na poniedzialek :)
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Jak dorwe geja ktory zmienil mi posta to zatluke :] Z racji tego iz na gay-party jest trzech modow, a ani vorek ani chveti by mi tego nie zrobili, pozostaje tweety. Strzez sie, ptaku! >:0~~