Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 121
  • Wyświetleń 17,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Doombringer: tutaj nie chodzi o to czy ma być efektownie (oczywiście jesli będzie efektownie nie będzie źle), ale mi osobiście najbardziej zależy an zrobieniu reportażu z takiej akcji. portrety strażaków, mimika i gesty, po prostu fotorelacja z akcji ratunkowej.

Pozdrawiam

znaczy działamy - super

a dołączysz się do gaszenia piwem wieczorem ?

coś słabo idzie z listą chętnych

na gaszenie zapisali się :

- Chveti

- AGmakonts

- Tweety

- Nielot

- Knysha ???

- Vorek ???

- Deu....Drakula ??? marudziłeś że jak jest spożycie to Cie nie ma - zobaczymy co wymyśli teraz :)

kto jeszcze ?

program zabawy

10:00–12:00

12.00-14.00

ĆWICZENIA BOJOWE – WSTĘPNE ZAŁOŻENIA TAKTYCZNE

POŻAR POWSTAŁ NA XV – XVII PIĘTRZE BIUROWCA POLTEGOR WE WROCŁAWIU, ODCINAJĄCY OK. 30 OSÓB W GÓRNEJ CZĘŚCI BUDYNKU. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ICH EWAKUACJI PRZY POMOCY ŚMIGŁOWCA I METODAMI ALPINISTYCZNYMI ( UDZIAŁ GRUP WYSOKOŚCIOWYCH Z DOLNEGO ŚLĄSKA ).

GASZENIE POŻARU PRZEZ JEDNOSTKI PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KOMENDY MIEJSKIEJ PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW. W CZASIE AKCJI KONIECZNOŚĆ UDZIELENIA POMOCY MEDYCZNEJ OK. 30 POSZKODOWANYM. BUDOWA ZAPLECZA LOGISTYCZNEGO I ZABEZPIECZENIE TERENU DZIAŁAŃ RATOWNICZO-GAŚNICZYCH.

PODMIOTY RATOWNICZE BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH:

q SIŁY RATOWNICZO-GAŚNICZE PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ Z KM PSP WE WROCŁAWIU I SĄSIEDNICH POWIATÓW W SILE OKOŁO 2 KOMPANII GAŚNICZYCH,

q RATOWNICY WYSOKOŚCIOWI Z 4 GRUP SPECJALISTYCZNYCH PSP Z WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO, ŁĄCZNIE 20 STRAŻAKÓW,

INNE PODMIOTY BIORĄCE UDZIAŁ W ĆWICZENIACH:

q GRUPY RATOWNICTWA WYSOKOŚCIOWEGO Z; POLICJI, GOPR I STRAŻY GRANICZNEJ, ŁĄCZNIE 30 OSÓB,

q JEDNOSTKI POGOTOWIA RATUNKOWEGO I INNYCH SŁUŻB MEDYCZNYCH: 5 KARETEK RATUNKOWYCH,

q SŁUŻBY WZK UM WROCŁAW I INNE SŁUŻBY MIEJSKIE DYSPONOWANE PRZEZ WZK.

q POSZUKIWANIE STRAŻAKÓW ZAGINIONYCH W AKCJI I USERÓW FORUM MAX3D.PL

Napisano

tym razem mam egzamin z geometrii. Chociazby ze wzgledu na to iz jest to poprawka nie zamierzam go olac ;]

Napisano

kultura? kultura nakazuje: użyj przycisku search lub sprawdź na google zanim zadasz pytanie na forum :]

Napisano
  • Autor

mam plan wbić sie do "galeriowca" i stamtąd focić - jakby mnie nie było widac na dole to kontakt 502 005 449

Napisano
  • Autor
No ja bynde. Gdzie sie spotykamy i o ktorej dokladnie, dziewczyny :?

ja jestem w rejonie walk od 9.00 szukam miejsca, bede sie krecił po okolicy

telefon masz, na piwko/etanol wieczorkiem dołączysz ?

Napisano

po prostu zapytajcie się kogoś o Poltegor albo o Hotel Wrocław. na pewno wam powiedzą którędy iść.

Napisano

pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac... ;)

chłopaki, z dojściem nie będzie problemu , tylko byłem ciekaw czy ktoś ma blisko :D

Napisano
  • Autor
pix - w zasadzie bede mial z 50 zl wiec jak chcesz sprzedac...

i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ?

btw - w sobotę około 11 musze niestety sie zdematerializowac takze doba hotelowa trwa do 10.50 :(

Napisano

kurde jakby to rok temu było to bym z okna na to patrzył. jeżeli nie będe pracował to sie zjawie sie.

Napisano
i to ma wystarczyc na rzeczoną zgrzewkę browaru, kolacje i powrót do domu ?

nie.. na bilety są inne finanse. :)

Napisano

W sumie to fajnie i helikoptery będą i Ira ma grać na dachu tylko z fotami bedzie gorzej bo trza będzie trzaskać zza jakichś tam taśm w kolorze jaskrawym... więc sobie długie lufy przygotujcie.

Napisano
  • Autor

jakby sie ktoś przebudził w ostatniej chwili - 502 005 449

na zgliszczach jakies piwko tez pewnie zrobimy

Napisano

Ja będę trochę później, trudno mi dokładnie powiedzieć o której.

Napisano
  • Autor

no impreza trwa - pozdrawiamy

Vorek

Siepacz

Tweety

Chveti

Nielot

AG

Knysha

Digital Illusion

Napisano

ehehehe :D zaczynamy imprezke pozdro dla reszty ludzi z max3d.pl :)

Pozdrawiam

Napisano

To przynajmniej zrobice jakis fajny speed render jak juz was najdzie "wena twórcza" :D W koncu w kupie siła ;)

Napisano
W koncu w kupie siła

idealne haslo na "taka" impreze :P

chveti - chcielm pojsc na bro, ale sie zmyliscie za szybko - a na wodke jakos nie mam ochoty w obliczu koniecznosci zrobienia 4 rysunkow budowlanych na poniedzialek :)

Napisano

Jak dorwe geja ktory zmienil mi posta to zatluke :] Z racji tego iz na gay-party jest trzech modow, a ani vorek ani chveti by mi tego nie zrobili, pozostaje tweety. Strzez sie, ptaku! >:0~~