nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 WitaM!! skoro zrobilem "biggiego" to czas na ........ale tym razem chce sie pobawic z wami ;) Minibitwa polega na jak najdokladniejszym wymodelowaniu tego pana :) technika modelowania tradycyjna wiec scuplty odpadaja jedynie detal mozna zrobic w zbrushu czy innych tego typu softach pomoce--> http://images.google.pl/images?q=2pac&gbv=2&svnum=10&hl=pl&sa=G&imgsz=xxlarge terminu nie ma jak pare osob skonczy to zrobimy sonde :) zapraszam wszystkich poziom modelowania sie nieliczy a checi sam licze sie nauczyc modelowac a najlepszym nauczycielem jest trening :) pozdro i zapraszam LISTA - nielot007 - _kuba_ - KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 aaaaaaa cos mi sie przypomnialo ;d powodzenia wszystkim, moze komus wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Już myślałem że to Lelenia temat :D Z organiki jestem noga ale poobserwuję chętnie. 'West Coast!' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 nielot ja sie mogę pobawić w twojej piaskownicy, wpisz mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 kuba zapisalem cie :) panowie dalej zapisywac sie ;) tak aby nudno nie bylo pare minut :) ofcourse usta beda jeszcze poprawiane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 caount mi in, sprobuje cos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 sweet;) ja organiki tak jak chveti sie nie imam ;) a szkoda... pozdrawiam seredecznie i milej zabawy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 WItam!! klicek fajnie ze sie przylaczyles ;) tadzio czas sie nauczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Przylaczylbym sie gdyby nie ta glowka ktora koniecznie chce skonczyc i zaliczenia ktore niekoniecznie chce mi sie robic ;/ Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 Gomez szkoda liczylem ze sie przylaczysz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 dluzszy nos bo plaskacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 nielot żeś pojechał z tą mordka, trza się bezie sprężyć żeby dorównać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 środek nosa trochę chyba powinieneś opuścić. Pokaż czysty front :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 WItaM!! Klicek-->ok :) kuba--> jasne sprezyc kurde lepiej zrobisz i tego sie boje :D chveti--> ofcourse :)dzieki poprawie :) front dam jutro :) panowie modelowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 nielot nic straconego - co ja bym tu robil, sami wymiatacze :) Kilka moich spostrzezen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Maj 2007 Autor Share Napisano 22 Maj 2007 nielot nic straconego - co ja bym tu robil, sami wymiatacze :) jasne....wszczegolnosci ja.... LOL :D dzieki za spostrzezenia :) chyba zaczne od nowa bo paskudnie wyszlo :(:( az sie wstydze pokazac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 heh :) fajna bitewka ale niestety nie wezme udziału :( powodzenia wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 BIG wyszedl ci b fajnie wiec powiedzmy ze jestes mlodszym wymiataczem ;) Ja bym sie przekrecil jakbym mial caly czas od poczatku zaczynac jak cos nie wyjdzie. Moze to jest roznica pomiedzy boxem a f2f a moze zle do tego podchodzisz. Robta co chceta byle fajnie wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Masz Nielotku moze Ci pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Klicku dzieki, mam go :) ale jakos nie chce wyjsc :) wczoraj go pomeczylem i zobacze jak cos zrobie od nowa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 nie mecz tego modelu cały czas bryła głowna 2 gidzny i konczysz, wyłaczasz go robisz co innego idziesz na spacer na tv albo co innego siadasz i tak w kolko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 nielocie kręć wideotuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Witam!! zaczalem od nowa i nagrywam wiec bedzie video ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 bardzo fajna bitwa. nielot007 ta nowa wersja daje radę tylko dolna warga trochę za mała. Powodzenia życzę wszystkim startującym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 majonez :) dolna warga jak wyzej, sprawdz tez polozenie kacikow ust w widoku z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Tak żeby nie było, ze tylko nielot coś robi, to zapodam początki, miejmy nadzieje że wyjdzie choć trochę podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi